Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Servisní poplatek u karet CRW Skylink

Dobrý den,

chtěl bych poradit. Dnes jsem byl v prodejně Elektro Jakš v Českých Budějovicích na Husově třídě a na dotaz možnosti zaplatit zde servisní poplatek na kartu 3436.... jsem dostal informaci, že na tuto kartu již nebudu moci od ledna sledovat žádné, ani nezpoplatněné programy/CT,Novy,Primy,Barr,STV atd/. O placenou nabídku nemám zájem.
Bylo mi oznámeno, že jediná možnost je zakoupit kartu Výměna, která mi byla ihned nabídnuta.

Na stránkách Skylink.cz jsem se dočetl, že lze na karty 3436.. zaplatit roční servisní poplatek na balíček "Digital" a tedy minimálně dalších 12 měsíců bez problému dál tyto programy přijímat. V prodejně ElektroJakš mi tvrdili opak. Výloha prodejny je polepena samolepkami Skylink, patří i mezi partnery Skylinku, takže informace od jejich pracovníků by měla být pravdivá.

Prosím vás, jak to tedy je?

Díky za informace.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Servisní poplatek u karet CRW Skylink

Plati to co si sa docital.Nic ti ale nebrani vyuzit aj ich ponuku karty vymena.Vsetko je na tvojom rozhodnuti

Bruty
Registrace: 5/2006

To si sa zobudil až teraz?:laughing: Ak by si si bol do 15 IX. aktivoval kartu výmena, tak by si 2 roky neplatil žiadne poplatky Shit Linku! :crying:
Čo bude o dva roky ani srnka netuší! :bigeyes:

Ingemar13
Registrace: 10/2012

Ingemar13

Doporučujem si pozorne prečítať príspevok od Saxona ešte raz.

tatar
Registrace: 4/2006

tatar

Neviem, čo ti nie je jasné? Od nového roku nepôjdu iné karty ako ICE (Výmena) a (čisté)Irdeto. Staré vypnú, lebo podpora CW skončí. Fakt neviem, čo riešiš? :)))

Ingemar13
Registrace: 10/2012

Ingemar13

Nič sa vypínať nebude, prestaň šíriť poplašné správy.

Kvinto
Registrace: 6/2009

Ingemar13

To si zjistil kde?
Systém CRW pojede souběžně ještě do roku 2015.
Dále Saxon rozhodně zná o čem je řeč, proto zde také publikuje tento článek k zamyšlení.

Old Master
Registrace: 1/2005

On to má v popisu práce.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

dodatek

To byla reakce na Kvinta o Ingemarovi.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

ingemar13

Asi máš stejný zdroj informací jako v budějovické prodejně. Můžeš mi dát odkaz, kde se oficiálně píše o odpojení CRW na kartách Skylink s číslem 3436... od ledna 2013?
Chtěl bych si udělat jasno.

Díky.

On Air!

Saxon

Ach ach je smutne ze muze nejaka prodejna podavat takove informace, pokud je to pravda mel by Skylink prehodnotit spolupraci s takovymto partnerem.

Cryptoworks jede a pojede vesele dal a to u vsech SD programu v nabidce Gratis, pokud ho nezastavi nejaky necekany technicky problem. HD programy v Gratis se odpoji, plan 03/2013.

Samozrejme je rozumne si poridit kartu Vymena, ale to muze znamenat i novy prijimac a ne vsichni ted chteji investovat prave do tohodle.

koudelka
Registrace: 4/2009

to akoze ked ja mam na kartach zapisy do 2025 tak to pojde?!
:laughing:

milan333
Registrace: 4/2012

Koudelka

Díky za objasnění. Tento tread si zkopíruji a rozešlu všem, kteří byli v této prodejně popleteni stejně jako já.

On Air!

Saxon

@koudelka Gratis uz neexistuje.Digital je spravne

Bruty
Registrace: 5/2006

To Saxon

Zda se mi, ze nejsi az tak velky odbornik, kdyz ti neni jasne dle soucasneho vyjadreni Skylinku, jak to je.
Musis si prece udelat sam svuj nazor, kde je pravda a kazdemu nemuzes verit, kazdy chce prodat sve zbozi. Na to, ze si registrovan 2007, bys mel vedet, jestli je vhodna karta Vmena, ci zaplatit 348kc za CW kartu. Kdyz se domnivas, ze je informace od tech pracovniku pravdiva, tak tady nesir spam..

rysavy3
Registrace: 7/2007

rysavy3

Ted jsi tomu nasadil korunu.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

Saxon

Tak isto to prezentuju aj predajne elektro u nas. Myslim si, ze pre nich je vyhodnejsie, ked predaju vymenu, ako ked si len u nich zaplati SP. hold biznis

satan
Registrace: 1/2006

Levne kupit,draho prodat a nic po me nechtejte...tot vychozi motto nemalo prodejcu,uvidime jak to bude pokracovat dale.Samozrejme muze se stat kazdemu jednotlivy exces prodavace.Ztracena duvera se tezko ziskava zpet.
A propos ,dnes mi psali z Freesatu,ze predplacena karta 1 rok muze byt CryptoWorks,takze pokud se skutecne neprovali "necekany technicky problem",pak s tim nema nikdo rovnez problem:).

hdpe
Registrace: 11/2007

Saxon

Že to vůbec řešíš. Dnes se v žádné prodejně satelitní techniky v Českých Budějovicích nedočkáš odborné obsluhy. U Jakše jsem byl jen jednou.Potřeboval jsem tenkrát rychle Alphacrypt modul a byl jsem zoufalý. Takže jsem objížděl maloobchody. Dočkal jsem se jen odpovědi, že takový modul je k ničemu.

andel666
Registrace: 2/2010

rok pred skoncenim CW sa urcite nebude dat zaplatit serpo na ziadnej starej karte. ale zase karta vymena je teraz nepredajna, kto si chce predplacat balik poslu mu vymenu zadarmo priamo zo skylinku a takto nam beru vsetkych platiacich zakaznikov. nevidim ziadny dovod vymenit kartu len na digital,gratis

villar
Registrace: 6/2008

Vážení,jestli někdo napíše,že končí podpora od data a nepodá další vysvětlení,je mnoho těch ,kteří to vezmou jako konec,dostal jsem nabítku k výměně ICE/cslink/ a první přečtení jsem taky nemoh zkousnout,zaplatil jsem s.p.jen z osobních důvodů,ale narovinu- nevěřím jim ani spojky mezi slovama ! :((

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

Andel

Mas pravdu, už do kamenek taky nechodím. Jen mi vadi, ze lidem nekteri prodejci záměrně lžou. Jen par lidi pochopilo, proč jsem tento tread založil... Proste to dam přečíst tem, kteří za mnou zase s touto kravinou zase přijdou/uz me nebavi jim to dokola vysvetlovat/. Skylink vypustí do světa matoucí info o konci servisni podpory na CRW k datu 31.12.12 a nějací chytraci si na tom postavi svoji strategii. Blbost lidska neni trestná, ale nemelo by se ji zneužívat.

On Air!

Saxon

prodejce měl pravdu - proč nechat platit společnosti výpalné, z kterého má téměř nic, když při prodeji karty výměna má z tebe aspon cca kilo (nic závratného - vyslechnout několik nesmyslných dotazů způsobených dezinformační kampaní společnosti, důkladné vysvětlení problematiky, navrhnutí zakoupení nové karty, vysvětlení, že není zadarmo, navrhnutí zaregistrování karty za cca. 18 dnů, poté zdarma zaregistrování karty výměna, znovu vysvětlení nesmyslné situace atd - někdy minimálně 20min práce takže taky prodělěk.) :fuming: :fuming: :fuming:
No ale i karta se zaplaceným SERPO sem tam přestane fungovat(v origo CW stroji) a je lepší ji vyměnit - někomu snad dojde proč.
Kdyby CW odpojily už za týden, koho by to překvapilo ???

zolik645
Registrace: 7/2009

@koudelka

a s tym co pises si si 100 % isty ? postrehol som totiz ze niektori podnikavci z velkoobchodov v TO alebo KE si uz kluciky na 0d03/04 vlozili priamo do firmware - akoze ozivenie vianocneho predaja..
kedyze uz tomu tvojmu pivnemu kamaradovi docvakne, ze karty 3v47 su to nutne zlo skylinku ? :zombie:

kmotrik
Registrace: 3/2011

Taky se mi toto jeho "prohlášení" zdá trochu odvážné, ale protože "prý" nemá se Skylinkem nic společného, tak už to neberu tak vážně :)
Můj tip je, že základ v CW vydrží max. do druhého kola serpa..je to přece ještě o stovku dražší, než by si Výměnu koupili hned na začátku..navíc ze serpa je vyšší marže než z výměn..
Určitě počítají s tím, že si lidi co nejvíc karet pomění sami při postupnému přechodu na novější přijímače, ať těch zbylých mají co nejmíň..
No nic to jen tak mimochodem..že Vladko.. ;)

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

Jinými slovy "technický problém CW" přijde tak akorát po druhém kole zaplacených SerP.. :))

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra