Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Mimo temu ale predsa niekto mozno poradi

Zdravim vsetkych a prosim o radu, mam NB zn lenovo y580 a asi po pol roku pouzivania, ked je NB zapnuti pocujem take jemne obcasne cvakanie ktore sa opakuje cca 20 az 30 sekundovych intervaloch. Predpokladam ze to robi ten 1TB HDD Samsung ktory je v NBB. Inak vsetko ide OK tak ako ma. Len to obcasne ako keby ocvaknutie sa mi zda neprirodzene. Poradte prosim co to moze byt a ci ste mal niekto obdobny problem ? NB este v zaruke ale neviem ci je to vobec dovod na reklamaciu a ci by mi ju uznali ? Dakujem vsetkym ochotnym pooradit.

Dobko30
Registrace: 11/2005
Odpověď v diskusním vlákně

Mimo temu 2

Pokud je v záruce, o nic nepřicházíš, tzn. že reklamaci bych zkusil, maximálně ti ji neuznají a pokud by mě to nějak zvlášť nerušilo, dál bych to neřešil.

V jednom velkém řetězci je pouze dnes v akci iPad2 za 7990,- kdybyste někdo chtěl třeba pod stromeček. Já o něm uvažoval dlouho, ale nakonec počkám na iPad mini, který je zrovna beznadějně vyprodaný. I to je kapitalismus ;P

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

RE: Mimo temu ale predsa niekto mozno poradi

A jeje po Toshibe odrovnavas aj Lenovo? :) Clovece co s tym robis? Hlavne co ti bezi ked pocujes to cvrlikanie, co mozu byt rychle diskove operacie.Ake testy si uz pustal na disk, ci nahodou nie je na odchode?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Dakujem Ti za radu, ale myslim si ze lenovo vobec neodrovnavam, praveze som s nim maximalne spokojny a nemam s nim tolko problemov ako z Toshibou. Takze ja NB normalne pouzivam ako kazdy bezny uzivatel, nic extra s nim nerobim a neexperimentujem. Zial neviem preco mam taku smolu ze cca po pol roku pocujem pri cinnosti disku take obcasne cvaknutie. Viem ze pred tym to nerobilo.Ziadne testy na disk som zatial neskusal. Ale mohlo by si mnejake poradit ? Inak bol som v Alze kde som NB kupoval a predavac mi tvrdil ze disk by take to zvuky vydavat nemal takze mam to priniest na reklamaciu. Asi tak po sviatkoch spravim. Co ma ale milo nemilo prekvapilo servis az v Polsku tak mi to aspon povedal.

Dobko30

Prosim ta, co ti ukaze pocitac ked zadas servis lenovo ? Ty si tusim z BA, tak kolko firiem ti to vyhodi? Len si zavolaj predtym nez tam pojdes.Na zaciatok si pusti len prezervativne CrystaDiskinfo, aby si aspon videl ci je vsetko v zelenom, testy radsej nerob...... ;)
A zalohuj si veci, najlepsie cely obraz systemu!

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Ten pán zřejmě odrovná další počítač. :laughing: Ničitel jeden.

koax
Registrace: 2/2008

Si prevelice vtipny :) ja neodrovnavam ziadny dalsi PC, pytam sa len ludi na skusenosti a nazory ci nemali podobny problem. Ak mi nevies slusne poradit tak to prosim ta nekomentuj.

Dobko30

S tou zálohou to nepodceňuj.....pokuď to uznají,tak ti tam "šoupnou" nový a možná i čerstvě nainstalovaný systém..... :laughing:

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra