![]() |
|
karta skylinkprosim vas mam kartu skylink 0343.. mam na ni zaplacen servisni poplatek pres slozenku 19.11 2012 doposud mi nefunguje. posilal jsem zapisy a nic kontroloval na netu a porad ze mam jen stv a ct bez omezeni. ale karta uz je davno zaplacena. na linku se nedovolam ani kdybych chtel.0dale mam kartu 0000285 a zahodil jsem slozenku na servisni poplatek da se nak poslat nebo co kde mam zaplatit at mi to funguje? diky moc za rady |
gambus
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 323 |
![]() |
|
RE: karta skylinkano stejne jako by "POSER" zaplacen byl... |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
Zlatí hoši ze SkylinkuJe třeba postupovat dle instrukcí na webu Skylinku. A jak už je v poslední době u této firmy dobrým zvykem, hlavně se obrnit trpělivostí. |
PeVy
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 131 |
![]() |
|
RE: karta skylinka jak mam postupovat kdyz to maji zaplacene a kdyz budu chtit registrovat tu 00028 tak musim poslat pozadavek emailem na ktery stejnak neodpovi. co stou kartou ktera uz je zaplacena? ale nejde |
gambus
![]() |
|
Volební právo máš, Anubisi, Rambusi a Gambusi???http://www.skylink.cz/mam-problem-23.html#PŘESTALY+VÁM+HRÁT+VŠECHNY+PROGRAMY%3F |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 257 |
![]() |
|
bretahty si za chytry jak radio |
gambus
![]() |
|
RE: karta skylinkHned urážky a pak tady někomu radte. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
poplatky měli být zaplaceny do 30.9.12Tohle je jediný řešení.- Užíváte-li dosud starou kartu typu CryptoWorks, pořiďte si novou kartu Skylink Výměna (typu Irdeto ICE) a odložíte tak platbu Servisního poplatku o 12 měsíců od data její registrace. Zaplacené se ti k tomu přičte po tom roce.Registrovaný sateliťák ti při prodeji ICE karty/600,- je obě zatregistruje |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
gambus nebo rumbusUž je tu zas....Jestli umíš číst,tak čti podrobně web Skylinku. Pokuď umíš psát,můžeš jim zkusit i napsat. Nikdo tě nenutí,abys doma provozoval Skylink. Nejdříve naštuduj co máš napsáno na webu o kartě,případně co na kartě vidíš ve tvém přijímači nebo můžeš zkusit taky jiný přijímač.Případně navštiv nejbližšího prodejce a ten ti to vysvětlí......Ne všechno se dá vyřešit ON-Line a už vůbec ne po telefonu! R^ Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 846 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
![]() |