Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

philips-40pfl5507k aky modul, + diseq

Zdravím páni!
K tejto telke http://3d-televizory.heureka.sk/philips-40pfl5507k/ by som potreboval CAmodul - overený čo určite spolupracuje zo Skylink IRDETO aj telkou a ešte jedna otázočka... Zvláda táto telka aj Diseq? 19,2-23,5-28,2 ? Ďakujem za odpovede k téme!

zzzs11
Registrace: 11/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: philips-40pfl5507k aky modul, + diseq

A tak si odpoviem sám... Telku som kúpil, ponúkli mi k nej Irdeto SKYLINK CA MODUL SMIT - s ICE kartou funguje bez problémov. Diseq telka zvláda, sama si detekovala družice naladila všetko. Bohužiaľ FAV je jeden takže pri 4 družiciach bude prepínanie celkom "zábava"... Možnosť poukladať programy len podľa abecedy, kódované/nekódované a podľa družíc alebo všetky. :(

zzzs11
Registrace: 11/2010

i tak za všechny čitatele tohotu tématu děkuji autorovi za ochotu a čas.

Ufones
Registrace: 5/2010

Naposled jsme téma integr. sat tuneru řešili zde:
https://www.parabola.cz/forum/topic-74857/1/

Několikrát jsem letos upozorňoval, že Philips má zrovna sat. tuner jako jeden z nej.(nevhodné slovo)nějších (mám ho taky).
Chce to bohužel trochu pročíst historii a pouze si nestěžovat jak si musí sám odpovídat.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Kurňa nesmím mluvit sprostě, tak zkusím jeden z nejméně uživatelsky přívětivých :-/

(Ne-li nejblbějších)

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Jedine sa spoliehat na novsi soft, alebo pokial si pamatam, niekde na nete je aj editor na novsie modely.Myslim od r. 2011,skus.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra