![]() |
|
Problém se skylinkemMinulý týden jsem zaplatil složenkou za Flexi 7 10+2 měsíce v akci.Vše objednáno na webu.Jaké bylo moje překvapení v pátek večer,aktivovali mně MIXBOX na 10 měsíců. je to stejná cena jako za Flexi7.Od té doby jsem 3x posílal na skylink email,bohužel bez odpovědi.Nyní jsem se pokusil zavolat a po 25 minutách jsem to vzdal.Jsem už starý člověk a tak si nemohu dovolit promrhat hromadu peněz za volání.Může mně ještě někdo poradit co mám dělat? Děkuji |
Jimora
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 32 |
![]() |
|
RE: Problém se skylinkemChce to zajít k nějakému prodejci a požadat ho o pomoc přes servisní web. |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
RE: Problém se skylinkem2490 = 2430?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Problém se skylinkempri platbe nebol uvedeny spravny ,alebo ziadny, specificky symbol, ktory jednoznacne oznacuje objednanu sluzbu. |
grantec
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
grantecto seš si tak jistý...každý se pravda může splést,starší člověk zvlášť,ale co když je to jinak.Po tom,kolik lidí tady řeší svoje problémy se Skylinkem bych se vůbec nedivil,že je to další "bota" od Skylinku.Chci si také dát Flexi 7,ale začínám se popravdě bát... :(( |
sigur
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 120 |
![]() |
|
sigur:) Mám své,vybrané Flexi 7 a vše je v pohodě. ;)2 x Vantage 8000S + 160 HDD, Vantage HD 7100,Technisat HD8SX ,T-90,Multibeam E 85,parabola 100 Al
|
karxyz
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 192 |
![]() |
|
RE: Problém se skylinkem2.430 Kč jsem zaplatil. 60 korun jsem měl na účtě. |
Jimora
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 32 |
![]() |
|
RE: Problém se skylinkemTaky bych viděl chybu ve špatně zadaném spec. symbolu. A jelikož byla platba složenkou shodná s platbou za Mixbox, je to jasné. Když nechcete volat a provolat spousty peněz napište na facebook Skylinku, tam je komunikace pružnější. ;)Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
JimoraObávám se, že wladys asi bude mít pravdu. Pochybuji, že platba složenkou (resp. částka na složence) se může zkombinovat s nějakou částkou z kreditu.Když už, tak složenkou pouze "dobít" kredit a pak přes web objednat a zaplatit z kreditu. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
![]() |