Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Porovnání kvality HD obrazu

Pěkné dopoledne přeji.

Když už se 4 MUX více rozšířil, tak co říkáte na kvalitu obou HD programů v porovnání se satelitními platformami ?

HiFiOK
Registrace: 12/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Porovnání kvality HD obrazu

jsou horší a k tomu jsou tam jen jako test

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

Obrazové srovnání se SAT nemůže být relevantní, leba bys mě nějaké Combo/stejné výstupní obvody/.

Spíš mě zajímá, jaké máš ve Strakonicích VF úrovně na anténě u K25 a K22. Především mě zajímá rozdíl. Díky moc za info.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Ta trojice rakviček na západ/nový směr/, má azimut cca Volyně atd, tak Strakonice by měli být v pohodě.

On Air!

Saxon

Tak naštěstí zrak už není to co dřív a člověk už je zvyklej že se vše šidí, ale já prakticky znatelnej rozdíl nepozoruju i když to porovnám na combu Unibox 2. :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil

Saxon, Comba tu sice mám, ale ta TV žádná sláva.Takže na ní žádný rozdíl nevidím. Tak proto se ptám.

Na úrovně se podívám snad večer.

HiFiOK

re:..

Obrázek je ve čtyřce překvapivě dobrý,často se na ni dívám,kvůli studiu poměrně slabého signálu místního vysílače v mém bydlišti...
Pravda je,že drtivá většina lidí z toho minima,co má potřebnou placku,to stejně neocení,neboť to ta jejich televize jednoduše tolik neukáže.
U většiny lidí pozoruji jen mírně ostřejší,nebo méně rozmazaný obraz a to si myslím není ta pravá definice HD.

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

Lubbik: mužem být radi, že to je lepší, než soucasné SD. Je fajn, že i lidé bez SAT mají alespoň dva slušné obrázky. Snáže se také díky tomu nabízí receiver s DVB-S2.

On Air!

Saxon

re: .....

Však říkám,"já jsem spokojený."

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra