![]() |
|
Homecast S3000CRZměna nastavení na tomto satelitu vždy probíhala bez problémů. Nyní když v manuálním nastavení dám kanály, které jsem už jednou odstranila/třeba zdůvodu /zakodování/ a nové mají stejné parametry jako ty odstraněné, tak mi to po aktualizaci píše, že není co aktualizovat, čili tyto kanály se stejnými parametry nejde již znovu nastavit.Dříve jsem měla kartu CS Link a nyní mám Skylink/výměna/.Ostatní vše funguje. Dík za radu Anny. |
anny3
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE:Homecast S3000CRSkúsiť zadať frekvenciu o jedno číslo menšie-vačšie (12070-12071) uložiť novú a dať vyhľadať alebo továrko. |
pego097
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 367 |
![]() |
|
RE: Homecast S3000CRA proč si nezaktulizuješ frekvence na jednotlivých satelitech?Továrko ti dá jen ty frekvece co kdysi fungovaly.Obyčejně Astra 1+Astra 3.Tento přijímač je blbuvzdorný. |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
RE: Homecast S3000CRNeodstranila si si ze seznamu kmitočtů celý TP? Tyto receivery při přepínání kanálů ladí podle informací uložených spolu s kanálem (tedy nikoliv podle settingu, ten slouží jen pro ladění receiveru). Naladíš-li tedy nějaký TV nebo R kanál a smažeš-li poté jeho transpondér ze seznamu, kanál funguje dál, ale další kanály na tomtéž TP to při případném scannování daného TP nenajde, tento se musí zase ručně zadat do seznamu TP. |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
![]() |