Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

INFOLINKA SKYLINK - STANDING OVATION !

18:45 - vytáčím infolinku - poté co se po výzvě robotického hlasu zařadím do správné podskupiny čekám na spojení a teplý lidský hlas
.
místo živého hlasu se ozývá každou chvíli robotický hlásek, že JSME RÁDI ŽE JSTE NÁM ZAVOLALI, NAŠE OPERÁTORKY BLABLA..... :O - přepl jsem to na hlasitý chod a už jsem to rád nedokázal postupně počítat
.
v 19:00 - nastupuje nekompromisní oznámení, že podpora trvá do 19.00 a tedy jsem odříznut :O
.
ještě jsem asi pár minut upozorňován na padesát způsobů, jak je možno zaplatit servisní poplatek a další co všechno si můžu zaplatit - v 19.05 zacvakávám mobil :O
.
ještě že mám dostatečný firemní kredit - firmu to nic nestojí, normální smrtelník s twistem by vysolil víc než na erotickou linku :O
.
jo a co jsem měl za problém ? No celkem nic, akorát mi Skylinci vypli s balíčkem MIX i FILMBOX HD, který mi od té doby nejde - že ho mám souběžně zaplacený v FLEXI 7 je už vůbec nezajímá :O - resety PINU a reautorizace na netu jsou zatím bez šance

Bororo
Registrace: 1/2010
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47
Odpověď v diskusním vlákně

RE: INFOLINKA SKYLINK - STANDING OVATION !

Chápu,mě kvůli tomu automatu Vodafon vypnul mobil :fuming:
a to sem jenom poslouchal ten poooosranej automat a nic sem nevyřídil.Lucemburský praaasata.Ale mám otázku reset pinu a reatorizace je to samý?Mám problém s kartou a reat.nepomohla.Dík

Tonnny
Registrace: 8/2007

Pane Glisník

Řekněte nám zase nějaký blábol a výmysl a výmluvu k té vaší info lince která je díky tomu že se tam nikdo vlastně nikdy nedovolá nejdražší na světě.
Erotický linky jsou proti vaší info lince co se týče provolaných peněz zadarmo

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

@pat

a proč si myslíš,že tento pán "G" je jakýsi člen představenstva M77? Je to zbytečná pozice a jen další "vycucávač" platících zákazníků Skylink.Prostě je to pto M77 pouze nastrčená figurka.Stejně tento "pán" neví která bije a když něco poví,tak jen mlží... Škoda mluvit... :crying: :crying:

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

Tak jsem zkusil ještě reset pinu,du domu a snad to naběhne.Čau pánové a tihle "podnikatelé" ať jdou do ......

Tonnny
Registrace: 8/2007

Asi si nezaplatil servisny poplatok.
Tym, co zaplatili prijmu hovor ihned.
Glisnik sa tu dnes motal-tak cita aj toto.
Pekne sluzby za servisny poplatok!
Mne je to jedno-ja som im nikdy nevolal a dufam ani nebudem-ale z okolia poznam podobny postup-veeeeelmi dlhe cakanie na hovor.
Byvaly slovaklink este v sprave radiokomunikacii mal zdarma linku-a dnesny zlodejsky skylink zavadza opatrenia, ktore obcas znemoznuju funkcnost na nimi certifikovanych stb a pritom chcu este poplatky, ale spravovat sluzby k spokojnosti zakaznikov to nie.
Ale glisnik je iba babka a ked chce mat svoje teple miestecko musi prezentovat vôlu svojich panov.

Kasr
Registrace: 8/2008

Dlouhé trlefonní volání

Na to mám Voip telefon a 4 linky,kde mě to dovolí 45 minutový hovor na pevnou gratis,akorát mrchy 844.......to neberou.To si O2 ošetřil

korkoran
Registrace: 10/2006

tam se musí

volat max. do 18.00hod,jinak se do 19.00 nedostaneš k hovoru :))) :O

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Na e-mail, poslaný s dotazem na Skylink přes zákaznickou zónu, také už 3 dny žádná odpověď.
A to bych měl být "vážený zákazník" s balíčkem KOMBI a kartou NEXT. Možná jsou ještě váženější VIP zákazníci, kterým se odpoví. Nebo spíše se neodpoví nikomu.

Standa3
Registrace: 1/2006

já jsem

partner a neodpověděli mě nikdy :))) :O

pierrepetr

jak tak koukám,

od zavedení serv.poplatku jsou pro uživatele a majitele karet připraveny samé příjemné a zkvalitňující služby. To by mě zajímalo, kam ty peníze za ty poplatky vlastně jdou... No však to asi tušíme :))) Rv

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37
Registrace: 7/2008

kdybys byl

zaměstnanec M77,tak se nebudeš ptát :)))

pierrepetr

Poplatky inkasuje M77 a problémy zákazníků řeší zdarma montážníci.

sirda
Registrace: 11/2006

jj, zaměstnanec M77 nejsem, tož jsem se ptal jen ze slušnosti, když čtu tady ty reference, jak jsou zákazníci šťastní :laughing:

Jinak montážníky zdravím a přeji hodně silné nervy... ;) R^

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37
Registrace: 7/2008

Skylink infolinka to je uplna tragedie,ja tam taky volal a to same,je to ostuda,chovaji se k zakaznikum uplne na nic,a s tema emailama nez ti odpovi ostuda SKYLINK

Sanca
Registrace: 1/2009

klisník ale tvrdil že serpo bude i na zkvalitnění zákaznické linky,asi ta hovádka ještě mají vybráno málo!
Rv

hrnek
Registrace: 2/2009

Infolinka

Souhlas. Servis se po zavedení poplatku mooooooc zlapšil Rv

PeVy
Registrace: 2/2006

Infolinka

Mno, chtěl jsem napsat ZLEPŠIL.

PeVy
Registrace: 2/2006

Infolinka

ja cakam na odpoved z emailu uz 11 den a nic,ani si nedali namahu. Na tel.linku som nevolal ved ked si myslia ze kazdy ma na pocuvanie robota peniaze - mylia sa. tak ospevuju skylink ze mi je na zvracanie,a ked ti treba nejaku zakladnu pomoc sa na teba vy**ru.Hlavne ze mi chodia ich casopisy pravidelne z ich neskutocnymi vyhodami,a keby jedn ale rovno dva,3 mi prisli na jednu adresu a jednake.Na to su peniaze ale ........ Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv :fuming:

easy
Registrace: 8/2006

Chlapi chlapi, ked pootocite paraboly inym smerom, tak sa urcite dovolate :))) Avsak po otoceni paraboly je minimalna potreba niekde volat. Vsetko ide ako po masle R^ Za ten cas, co Skylink robi koko...., tak som pootacal asi 20 parabol a zo strany zakaznikov maximalna spokojnost :8)

dodiak
Registrace: 7/2011

Komu niet rady tomu niet pomoci.

Dreambox DM500, DM600, Strong DM2100, Gibertini 100AL, Maximum E-85.

iko
Registrace: 9/2006

@dodiak

Přesně tak,já jsem taky pootočil a max.spokojenost!Na celý Glislink zvysoka...

PIXEL
Registrace: 1/2010

daňový doklad

já jsem po nich chtěl vystavit daňový doklad ice kartu s multi a řekli, že daňové doklady nevystavují. není někde chyba???

IPBox 250S + HDD 320GB, parabola toroidal Maximum T-55*28-23-19-13-1*, SkyLink, Plazma TH-42PX70E

jindras
Registrace: 12/2006

Registrace a správa služeb / Přehled dokladů

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

Když v obchodě v 8 zavírají, půjdu si tam ve třičtvrtě stoupnout do řady. Vy ne??

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

@Tomik535

A ked sa tam chce zakaznik dovolat o 10-tej doobedu a nejako neuspesne, tak ma cakat este tyzden? Alebo ako to vidis? :))) Proste cely Skylink aj s jeho linkou stoji za velke ho...!!

dodiak
Registrace: 7/2011
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra