![]() |
|
INFOLINKA SKYLINK - STANDING OVATION !18:45 - vytáčím infolinku - poté co se po výzvě robotického hlasu zařadím do správné podskupiny čekám na spojení a teplý lidský hlas. místo živého hlasu se ozývá každou chvíli robotický hlásek, že JSME RÁDI ŽE JSTE NÁM ZAVOLALI, NAŠE OPERÁTORKY BLABLA..... :O - přepl jsem to na hlasitý chod a už jsem to rád nedokázal postupně počítat . v 19:00 - nastupuje nekompromisní oznámení, že podpora trvá do 19.00 a tedy jsem odříznut :O . ještě jsem asi pár minut upozorňován na padesát způsobů, jak je možno zaplatit servisní poplatek a další co všechno si můžu zaplatit - v 19.05 zacvakávám mobil :O . ještě že mám dostatečný firemní kredit - firmu to nic nestojí, normální smrtelník s twistem by vysolil víc než na erotickou linku :O . jo a co jsem měl za problém ? No celkem nic, akorát mi Skylinci vypli s balíčkem MIX i FILMBOX HD, který mi od té doby nejde - že ho mám souběžně zaplacený v FLEXI 7 je už vůbec nezajímá :O - resety PINU a reautorizace na netu jsou zatím bez šance |
Bororo
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 342 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47 | |
![]() |
|
RE: INFOLINKA SKYLINK - STANDING OVATION !Chápu,mě kvůli tomu automatu Vodafon vypnul mobil :fuming:a to sem jenom poslouchal ten poooosranej automat a nic sem nevyřídil.Lucemburský praaasata.Ale mám otázku reset pinu a reatorizace je to samý?Mám problém s kartou a reat.nepomohla.Dík |
Tonnny
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 103 |
![]() |
|
Pane GlisníkŘekněte nám zase nějaký blábol a výmysl a výmluvu k té vaší info lince která je díky tomu že se tam nikdo vlastně nikdy nedovolá nejdražší na světě.Erotický linky jsou proti vaší info lince co se týče provolaných peněz zadarmo |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 107 Galerie: pat |
![]() |
|
@pata proč si myslíš,že tento pán "G" je jakýsi člen představenstva M77? Je to zbytečná pozice a jen další "vycucávač" platících zákazníků Skylink.Prostě je to pto M77 pouze nastrčená figurka.Stejně tento "pán" neví která bije a když něco poví,tak jen mlží... Škoda mluvit... :crying: :crying:_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
RE: INFOLINKA SKYLINK - STANDING OVATION !Tak jsem zkusil ještě reset pinu,du domu a snad to naběhne.Čau pánové a tihle "podnikatelé" ať jdou do ...... |
Tonnny
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 103 |
![]() |
|
RE: INFOLINKA SKYLINK - STANDING OVATION !Asi si nezaplatil servisny poplatok.Tym, co zaplatili prijmu hovor ihned. Glisnik sa tu dnes motal-tak cita aj toto. Pekne sluzby za servisny poplatok! Mne je to jedno-ja som im nikdy nevolal a dufam ani nebudem-ale z okolia poznam podobny postup-veeeeelmi dlhe cakanie na hovor. Byvaly slovaklink este v sprave radiokomunikacii mal zdarma linku-a dnesny zlodejsky skylink zavadza opatrenia, ktore obcas znemoznuju funkcnost na nimi certifikovanych stb a pritom chcu este poplatky, ale spravovat sluzby k spokojnosti zakaznikov to nie. Ale glisnik je iba babka a ked chce mat svoje teple miestecko musi prezentovat vôlu svojich panov. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 558 |
![]() |
|
Dlouhé trlefonní voláníNa to mám Voip telefon a 4 linky,kde mě to dovolí 45 minutový hovor na pevnou gratis,akorát mrchy 844.......to neberou.To si O2 ošetřil |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
tam se musívolat max. do 18.00hod,jinak se do 19.00 nedostaneš k hovoru :))) :O |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: INFOLINKA SKYLINK - STANDING OVATION !Na e-mail, poslaný s dotazem na Skylink přes zákaznickou zónu, také už 3 dny žádná odpověď.A to bych měl být "vážený zákazník" s balíčkem KOMBI a kartou NEXT. Možná jsou ještě váženější VIP zákazníci, kterým se odpoví. Nebo spíše se neodpoví nikomu. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
já jsempartner a neodpověděli mě nikdy :))) :O |
pierrepetr
![]() |
|
jak tak koukám,od zavedení serv.poplatku jsou pro uživatele a majitele karet připraveny samé příjemné a zkvalitňující služby. To by mě zajímalo, kam ty peníze za ty poplatky vlastně jdou... No však to asi tušíme :))) Rv(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
kdybys bylzaměstnanec M77,tak se nebudeš ptát :))) |
pierrepetr
![]() |
|
RE: INFOLINKA SKYLINK - STANDING OVATION !Poplatky inkasuje M77 a problémy zákazníků řeší zdarma montážníci. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 933 |
![]() |
|
RE: INFOLINKA SKYLINK - STANDING OVATION !jj, zaměstnanec M77 nejsem, tož jsem se ptal jen ze slušnosti, když čtu tady ty reference, jak jsou zákazníci šťastní :laughing:Jinak montážníky zdravím a přeji hodně silné nervy... ;) R^ (: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
RE: INFOLINKA SKYLINK - STANDING OVATION !Skylink infolinka to je uplna tragedie,ja tam taky volal a to same,je to ostuda,chovaji se k zakaznikum uplne na nic,a s tema emailama nez ti odpovi ostuda SKYLINK |
Sanca
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 638 |
![]() |
|
RE: INFOLINKA SKYLINK - STANDING OVATION !klisník ale tvrdil že serpo bude i na zkvalitnění zákaznické linky,asi ta hovádka ještě mají vybráno málo!Rv |
hrnek
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 216 |
![]() |
|
InfolinkaSouhlas. Servis se po zavedení poplatku mooooooc zlapšil Rv |
PeVy
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 131 |
![]() |
|
InfolinkaMno, chtěl jsem napsat ZLEPŠIL. |
PeVy
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 131 |
![]() |
|
Infolinkaja cakam na odpoved z emailu uz 11 den a nic,ani si nedali namahu. Na tel.linku som nevolal ved ked si myslia ze kazdy ma na pocuvanie robota peniaze - mylia sa. tak ospevuju skylink ze mi je na zvracanie,a ked ti treba nejaku zakladnu pomoc sa na teba vy**ru.Hlavne ze mi chodia ich casopisy pravidelne z ich neskutocnymi vyhodami,a keby jedn ale rovno dva,3 mi prisli na jednu adresu a jednake.Na to su peniaze ale ........ Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv :fuming: |
easy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 253 |
![]() |
|
RE: INFOLINKA SKYLINK - STANDING OVATION !Chlapi chlapi, ked pootocite paraboly inym smerom, tak sa urcite dovolate :))) Avsak po otoceni paraboly je minimalna potreba niekde volat. Vsetko ide ako po masle R^ Za ten cas, co Skylink robi koko...., tak som pootacal asi 20 parabol a zo strany zakaznikov maximalna spokojnost :8) |
dodiak
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 380 |
![]() |
|
RE: INFOLINKA SKYLINK - STANDING OVATION !Komu niet rady tomu niet pomoci.Dreambox DM500, DM600, Strong DM2100, Gibertini 100AL, Maximum E-85.
|
iko
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 149 |
![]() |
|
@dodiakPřesně tak,já jsem taky pootočil a max.spokojenost!Na celý Glislink zvysoka... |
PIXEL
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 153 |
![]() |
|
daňový dokladjá jsem po nich chtěl vystavit daňový doklad ice kartu s multi a řekli, že daňové doklady nevystavují. není někde chyba???IPBox 250S + HDD 320GB, parabola toroidal Maximum T-55*28-23-19-13-1*, SkyLink, Plazma TH-42PX70E
|
jindras
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 81 |
![]() |
|
RE: INFOLINKA SKYLINK - STANDING OVATION !Registrace a správa služeb / Přehled dokladůVálku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: INFOLINKA SKYLINK - STANDING OVATION !Když v obchodě v 8 zavírají, půjdu si tam ve třičtvrtě stoupnout do řady. Vy ne??Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
@Tomik535A ked sa tam chce zakaznik dovolat o 10-tej doobedu a nejako neuspesne, tak ma cakat este tyzden? Alebo ako to vidis? :))) Proste cely Skylink aj s jeho linkou stoji za velke ho...!! |
dodiak
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 380 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47 | |
![]() |
|
![]() |