Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Homecast HS 3200 CIIR

Přijímač zobrazuje že má loader 3.03.Často se seká a to tak že nepomůže ani vytažení ze zásuvky.Jedině tovární nastavení a vše ladit znovu.Má někdo nějkou zkušenost? děkuji

Displej
Registrace: 2/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Homecast HS 3200 CIIR

A jakou máš v něm verzi? 008, 009 nebo 012? Co znamená,že se seká? To je široký pojem. Jedou FTA kanály? Kolik kvality signálu ukazuje v něm teploměr? :-/

Pokud v menu nemáš položku FastScan, tak máš starší verzi.
Stáhni 012 cca 25 minut čekej, pak dej továrko, potvrď podle tvého nastavení Czech19,2? a 23,5?, a pak dej info, jak si dopadl.
PS: Dříve pořízené nahrávky nepojedou, bez podpůrného programu.

;)

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

@Delta1: Signál je kvalitou dobrý min.70 a více.Už se mi stalo že se mi sekl na radioprogramu - tlač.TV/rad naprosto bez odezvy ostatní tlačítka DO se zobrazovaly změny na panelu ale z formátu radia se nešlo dostat jen přes menu a tov.nastevení.Přístroj je nový asi to přenechám prodejci.

Displej

A číslo verze je?

Delta1

Displej

IN prodejce by ti tam měl nahrát za 100 kč nový FW origoš.

Ufones
Registrace: 5/2010

Žádné číslo verze ani fastscan jsem nikde v menu nezjistil.Tam je hlavně problém že tlač.TV/Rad někdy nereaguje vůbec nebo se sekne a z režimu radia se nelze dostat jen přes to továrko.Taktéž nefunguje tlač.TV/sat a nereguje vůbec.Tak to asi půjde na reklamaci.

Displej

@Ufones - proč za 100Kč,měl by snad prodávat přístroj s takovým FW aby fungoval bezchybně.Ale jinak tvému příspěvku rozumím.

Displej

@Delta1 - moc jsem nepokročil - v přístroji je FW 008 novější 009 jen na ab-foru.Kde najdu ten 012? Taky jsem zkoušel OTA z kanálu Nova ale je to nefunkční

Displej

Nefunkční OTA na 008 je proto, že interně má nastaveno 12565, která už neexistuje. 009 má už 12070.

Tedy tvé řešení je stáhnout 012 na USB a nahrát, což je i rychlejší cca 1 minuta! ;)
Doufám, že to nebude bráno jako reklama, ale jako pomoc, tak ho máš zde:
http://www.allcnet.cz/product_info.php?products_id=9951
:)

Delta1

Děkuji za nasměrování našel jsem tam popisy atd. ale nic konkterního ke stažení.Navíc se tam objevily nějaké negtivní reakce na 012.Nevím- mám už staženo ten 009 snad to pomůže. Dík

Displej

@Delta1: Tak jsem stáhl 009 na fleš a předepsaným postupem se snažil dostat do stroje-ten to poznal napsal USB kontakt ale pak hned EROR OX 80000 dOc.A nic se neuložilo vše po starém.Zkoušel jsem to při naladěném i při tovar.nastavení se zálohou settingu - zbytečně

Displej

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra