![]() |
|
Preregistrácia Skylink kartyAko sa dá preregistrovať skylink ice karta na nového majiteľa.Dá sa to cez web,alebo je na to nejaký formulár,ktorý treba zaslať na Skylink.Dík. |
johan10
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 315 |
![]() |
|
RE: Preregistrácia Skylink kartyhttp://www.skylink.cz/ke-stazeni-28.htmlVše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: Preregistrácia Skylink kartyPřes web, přihlásit a změnit údaje.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: Preregistrácia Skylink kartyZnámy si ju preregistroval na formulár.Je niekde na skylinkáckej stránke.Bohužel im to trvalo mesiac... RvVU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 718 |
![]() |
|
Preregistrácia Skylink kartyKuba-údaje sa zmeniť dajú,ale meno nie. |
daryl
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 110 |
![]() |
|
Preregistrácia Skylink kartya ja cakam uz 9 den a nic, ani si nedali namahu napisat ze sa to urobi do ......alebo ja neviem preco ignoruju poziadavky zakaznika .Od soboty uvazujem ist ku konkurencii, lebo sviatky bez tv si neviem predstavit....ked ma nachcu tak ma mat nebudu,a asi nie som sam s takym problemom............... |
easy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 253 |
![]() |
|
RE: Preregistrácia Skylink kartya na co čekáš 9 den? Vždyť karta funguje ať je registrovaná na kohokoliv. |
stoky
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 21 |
![]() |
|
RE: Preregistrácia Skylink kartyod septebra mi nefunguje,ved pisem serv.poplatok nieje zaplateny a ked ho chcem zaplatit alebo vymenit kartu tak nemozem lebo mi to skylink neumoznil.... |
easy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 253 |
![]() |
|
easyJdi k prodejci satelitní techniky a servisní poplatek zaplať u něj.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
DarylDa se zmenit jmeno. Svoji kartu mam takto preregistrovanou take a to vcetne emailu jmena i bydliste. Jedinne co neslo je prihlasovaci jmeno, ale to neni podstatne.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
kubaMateš veřejnost. Když se přihlásíš do zákaznického účtu a dáš editovat registrační údaje, tak máš editovatelné jméno a příjmení v první řádce? Pak teda máš nějakou výjimku.A podle mě autor vlákna zřejmě ani přihlašovací jméno nezná, když se nemůže ke kartě dostat, aby zaplatil servisní poplatek. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
JoscerDobre, tak jsem to asi nedelal a udaje na me karte zmenil asi jezisek. Posledni preregistraci jsem delal asi pred pul rokem. To jen pro doplneni.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
kubaJá vidím, jak je to teď, nevím jak to bylo před půl rokem. Ale pochybuji, že to bylo jinak.Třeba jsi fakt výjimečný. Tak si toho važ. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Preregistrácia Skylink kartyu Skylinku nejde změnit jméno !!!!!! Pouze u Gitálu. |
Gameman
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 149 |
![]() |
|
popel+hlavaJo chlapci, máte pravdu. Nyní již jméno změnit nejde. Tak se omlouvám za mystifikaci. Ale já to opravdu několikrát dělal, takže asi nastala změna. Možná od afery s ukradnutými čísly karet pro výměnu.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
Taky jsem se na to ptal,tady je odpověďDobrý den pane XXXpokud chcete změnit uživatele karty, tak je potřeba zaslat přeregistrační formulář. Formulář můžete zaslat poštou na adresu Satelitní televize Skylink, P. O. Box č. 4, 709 00 Ostrava, nebo na emailovou adresu vymena@skylink.cz Formulář ke stažení naleznete zde: http://www.skylink.cz/cenik-7.html / Žádost o změnu registrace S pozdravem Michaela Žišková Zákaznický servis Skylink |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
FormulářOno jim stačí vytištěný a vyplněný (ale především podepsaný !!)formulář poslat normálně oskenovaný jako běžnou přílohu k e-mailu (ten kopírovaný podpis jim nevadí :-). Takto jsem přeregistrovával již dost karet nejen sobě, ale i mnoha kamarádům. Běžně jim trvalo vyřízení cca do dvou týdnů, ale v době "finišování" s kartami Výměna (srpen, září) to trvalo déle. |
PeVy
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 131 |
![]() |
|
délka přeregistracenapsali mi, že bude přeregistrováno do 30 pracovních dní a opravdu po dnes 34 kalendářních dnech ještě stále nicAriva A253,Openbox S3,Maximum E-85,7LNB,4W-23E,
|
czsatelit
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 43 |
![]() |
|
délka přeregistraceMi to trvalo téměř 2 měsíce, s jednou urgencí po měsíci, na kterou mi za týden napsali, že nestíhají. |
Fakultak
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
![]() |