![]() |
|
Prima a BarrandovZdravím! Od včerejška mi nejde žádná Prima ani Barrandov. Už to mám vypnuté?Žádný servisní poplatek jsem neplatil, ani to nemám v plánu. |
dast
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
RE: Prima a BarrandovNo,tak to sa budeš pozerať za chvíľu len z okna. ;)Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
DVB-Tništa ryba? |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
RE: Prima a BarrandovTo nemáte v Uhrách žádné fórum, kde by jste se mohli vyřádit?Nebo pracujete pro M77? |
dast
![]() |
|
Tak sezeptej v Uhrách. :laughing: |
hobo
![]() |
|
to je potěšujícízpráva pro Skylink,takové jako ty nepotřebují,už si namastili na tobě kapsu :))) |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
Tak specielněna něm to namastění kapsy bylo pouze při koupi té karty.I kdyř to nemuselo být tak špatné. :laughing: |
hobo
![]() |
|
RE: Prima a BarrandovA kolik si namastili? Pokud ji měl 5 let a koupil za 1750,- platil ročně to samé jak dnešní serpo. Pokud třeba 10, mohl za ní tehdy dát 3 a půl. Vždyť to všechno odpovídá, něco to vysílání taky stálo a stojí, tak jestli si nikdy nic nepřiplácel, jak moc si myslíš, že na něm zbohatli?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: Prima a Barrandov@hobo, samozřejmě a ještě max. občasný nepovinný doplatek tarifu. Nepočítám ten nesmysl 590 za NovuHD, to místo výměny či nové karty s téměř 3měs. bonusem všeho mohl zaplatit jen...víš kdo ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Jasněto všecno víme přesto si myslim asi oprávněně,že je tito zákázníci dnes již vubec nezajímají-pokud něco neplatí. |
hobo
![]() |
|
RE: Prima a BarrandovAno i ne. To že neplatil dosud neznamená, že nebude někdy v budoucnu nebo aspoň občasně. A pokud uteče jinam, dostanou prd. Takže i s tím serpem to nelze přehánět.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Prima a BarrandovMusíte se asi hrozně nudit. Co sem vůbec lezete a píšete nějaké zcestné žvásty, když nechcete odpovědět na můj dotaz??? Běžte si kur*** jiné fórum! |
dast
![]() |
|
dast ..."To nemáte v Uhrách žádné fórum, kde by jste se mohli vyřádit?Nebo pracujete pro M77?" jediný tvůj dotaz,jinak nic,na to chceš odpověď?,nejsem z Uher a nepracuji pro šitlink :lookaround: |
pierrepetr
![]() |
|
dast ...jo ještě vidím jeden tvůj dotaz,"Už to mám vypnuté?",ano máš :))) |
pierrepetr
![]() |
|
Váženýpane já jsem si dovolil otázku zda není v dosahu DVB-T? tot vše. Jsem ten který musí na jiné forum? ;) |
hobo
![]() |
|
RE: Prima a Barrandovto hobo: "DVB-T ništa ryba?" - to jsem bohužel nedokázal úplně dešifrovat. Jestli je to dotaz "zda není v dosahu DVB-T" tak už fakt nevím...to pierrepetr: příště než začneš někam psát, tak bude možná lépe, když si pořádně přečteš všechny příspěvku, nejlíp od začátku |
dast
![]() |
|
dast ...děkuji za radu,však tvoje otázky jsou velice zřetelné,v první chvíli spíše jako výpověď chudáčka ukřivděného,co že mu to šítlink provedl :O :O |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Prima a BarrandovNevím o co ti jde. Dotaz a informace k němu byly podle mě dost jasné a stručné. Nevím, co je na tom nepochopitelného a ukřivděného.Nadáváš tady do chudáčků a přitom jsi sám nebyl na začátku schopný si přečíst úvodní dotaz a reagoval jsi až na nějaké odpovědi, které se nevztahovaly k dotazu. Chudáček, který kolem sebe naštvaně kope jsi jedině ty. Já jsem bohužel udělal tu chybu, když jsem doufal, že se tady dočkám rozumné odpovědi. |
dast
![]() |
|
tak jsi sedočkal už včera,ano vypli ti to,tak se zas někdy ukaž,baj baj :))) :O |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |