![]() |
|
tak znova e.m.u viasat 5emam prijimac mvision hd200 dal som tam speedy soft 4.67 ktory by mal viaccess3 emu.asi minutu cakam na obraz ale nic se nerozkoduje.spominali ste vplug a podobne .otazka:k tomu potrebujem mat pripojeny internet do prijimaca?alebo co to je vplug mgcamd a podobne? |
tchiga
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 94 |
![]() |
|
RE: tak znova e.m.u viasat 5eCo si pamatuju tak Viasat používá kódování Videoguard, a v emu běží jen pár národních programů ze severu , přehled najdeš na www.dvbsupport.net/paytv , zbytek ti musí poradit někdo moudřejší... :8) |
Antonio20
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 944 |
![]() |
|
RE=tchigaVždyť už jsi od kluků tady i mě odpověď ohledně zbytku Viasatu na 5E co jde v EMU dostal.https://www.parabola.cz/forum/topic-74798/ --------------- Prvně to tedy chce zjistit, zda to ten tvůj přijímač a hlavně firmware dokáže rozlousknout, podle mne ano. Ale musíš sehnat na foru někoho, kdo ten tvůj typ přijímače má, a potvrdí ti co se dá dělat. Já tvůj přijímač neznám. vPlug stáhneš ...např z googlu. Postup nastavení najdeš na ab-foru, nebo také googl. ;) R^ (: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
![]() |