Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

tak znova e.m.u viasat 5e

mam prijimac mvision hd200 dal som tam speedy soft 4.67 ktory by mal viaccess3 emu.asi minutu cakam na obraz ale nic se nerozkoduje.spominali ste vplug a podobne .otazka:k tomu potrebujem mat pripojeny internet do prijimaca?alebo co to je vplug mgcamd a podobne?

tchiga
Registrace: 9/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: tak znova e.m.u viasat 5e

Co si pamatuju tak Viasat používá kódování Videoguard, a v emu běží jen pár národních programů ze severu , přehled najdeš na www.dvbsupport.net/paytv , zbytek ti musí poradit někdo moudřejší... :8)

Antonio20
Registrace: 1/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE=tchiga

Vždyť už jsi od kluků tady i mě odpověď ohledně zbytku Viasatu na 5E co jde v EMU dostal.

https://www.parabola.cz/forum/topic-74798/
---------------
Prvně to tedy chce zjistit, zda to ten tvůj přijímač a hlavně firmware dokáže rozlousknout, podle mne ano. Ale musíš sehnat na foru někoho, kdo ten tvůj typ přijímače má, a potvrdí ti co se dá dělat. Já tvůj přijímač neznám. vPlug stáhneš ...např z googlu. Postup nastavení najdeš na ab-foru, nebo také googl. ;) R^

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37
Registrace: 7/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra