Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Akční ceny Skylink na rok

Náhodou jsem se dnes podíval na stránky Skylink, a našel jsem v ceníku akci, že pro objednávku Kombi balíčku mám zaplatit jen 3600 Kč místo obvyklých 3960 Kč.
Protože jsem včera poslal na účet Skylinku 3960 Kč na Kombi do 7.12.2013, jsem zvědav, jak Skylink uplatní tu akci na vzniklý přeplatek 360 Kč (jestli mi to dá do Kreditu nebo mi prodlouží předplacenou dobu na měsíc a cca 5 dnů).
Pozor na tu akci, pokud v těchto dnech platíte nějaký balíček Skylink na rok.

Standa3
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Akční ceny Skylink na rok

Dobré ráno. :((

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Také zdravím, dobrý večer :)) . V posledním magazínu není o akci ani zmínka. Dne 14.11. mi poslali od Skylinu dopis, že mi končí 7.12. předplatné. O akci také ani zmínka. Přece nebudu sedět u PC a každý den ráno se dívat, zda Skylink nemá nějakou AKCI.

Standa3

No to samozřejmě nemusíš, stačilo by jednou za měsíc v tomto konkrétním případě.

Nechápu ale jak to tedy platíš, že tuto akci můžeš nějak minout. :bigeyes:

Tomik535

Ten termín konce Kombi 7.12. jsem samozřejmě věděl i bez jejich dopisu. Otevřel jsem magazín, mrkl na ceník a zadal příkaz k úhradě se specifickým symbolem 411. Co je na tom divného?
Ani nevím jak mne napadlo podívat se dnes na NET do ceníku SDylink. Asi telepatie nebo něco podobného.

Standa3

Máš to zaplacený na rok. Tu akci 10+2 musíš objednat přes web.

sirda
Registrace: 11/2006

platba na rok je dobrá ptákovina

1/ možno tu už za rok nebudem
2/ rok majú moje prachy - spočítaj si keby to urobilo tých milion abonentov, celkom dobrý kšeft
3/ možno príde DigiHDTV s takou ponukou že rok používať SkyLink by bolo o nervy
4/ mesiac zľavu, ktorú ponúkajú pri platbe za rok máš tak či tak - pri ukončení predplateného balíka na mesiac to vždy ide 3÷4 dni navrch. Za 11 mesiacov to máš spolu 33÷40 dní grátis. R^ Takže lacnejšie je to platiť mesačne.

Dagy2
Registrace: 11/2010

Dagy2 presne tak. Par krat sa mi stalo ze mi to islo i 7dni po skonceni predplatneho. A to mam Skylink ready primac.

jozef84
Registrace: 2/2011

Dagy2

Každého věc, ale čekat, až mi to "zhasne" a pak rychle zaplatit další měsíc, aby to naskočilo? Obzvláště, když je matka doma celý den a dívá se třeba dopoledne na televizi nebo si chci v nepřítomnosti něco nahrát. Takhle zaplatím 10 měsíců a mám na rok pokoj.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

josef84

no a kdybys neměl ten Skylink ready, tak ti to půjde v pohodě ještě cca měsíc po skončení předplatného ;) :)))

Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus

drobeček

To sirda

Dík Sirdovi za rozumný výklad. Naštěstí jsem zadal opožděnou platbu až na 29.11., takže příkaz k úhradě na 3960 Kč jsem stihl zrušit. Znovu jsem objednal přes WEB Kombi jako akci a dal příkaz k úhradě jen na 3600 Kč.
Stejně se nemohu zbavit dojmu, že akce je nějak skryta, aby to moc lidí nevědělo.

Standa3

Reklama na tuto akci skrytá není, běží to každou chvíli v tv, ale v magazínu ji nemají.

sirda
Registrace: 11/2006

Kombi + Gratis dělá nějakých 70 programů. Jaká je pravděpodobnost, že se budu zrovna dívat na program, na kterém běží reklama Skylink, a ještě že ji budu "s napětím" sledovat. Když je akce na 11. a 12. měsíc, a poslali mi 14.11. dopis s upozorněním na blížící se konec předplatného Kombi, mohli také v tom dopise upozornit na AKCI.
Ale to už je nyní vedlejší, štěstí a náhoda byly tentokrát na mé straně.

Standa3

presen tak Dagy. vcera som bol akurat kamaratovi na pohrebe. dnes si tu a zajtra uz byt nemusis. coraz castejsie tento zbesily zivot konci predcasne. :crying:

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

Dagy2 a drobeček, přesně tak R^

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Dagy2
Posilali poukazky na ser. poplatek i tem co vymenili karty. A mnoho jich to zaplatilo. Ano skylink presel do velkeho kseftu.

tulen
A neboj dlouho trvat nebude a pribude tech co budou odchazet predcasne, dobrovolne a ve vetsim poctu. Recko, spanelsko se blizi rychlejsim tempem.

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

Jestli někdo zaplatil SP za starou kartu i poté co udělal výměnu, měl by být zbaven práva volit a docela nechápu jak to sám mohl zvládnout.
Navíc tato platba se dá jistě individuálně dohledat a příp. převést třeba na další období po vyčerpání bonusu na nové kartě.

Stando pěkné a ten jednorázový příkaz dáváš mobilem někde cestou do práce? Pak to tedy chápu.
Protože kdybys to platil převodem nebo kartou na netu, není jednodušší to zaplatit rovnou na stránkách Skylinku, kdy nepotřebuješ žádné variabilní symboly, stačí se přihlásit?
Pak bys případnou akci nepřehlédl:-)

Text zeditoval moderátor Tomik535. Datum editace: 28.11.2012, 14:28.10

Tomik535

tulen

Hm, tak to jsou fakt důvody, proč přemýšlet o tom, jestli si zaplatit něco na nějaké delší období dopředu nebo ne.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

Ani vyplata sa nedava na rok dopredu.... :)))

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

juzek

dik. ukludnil si ma.. :-/

tulen

mimoxodom kedy skylink hodla odpojit ID cslinku?

tulen

Mimochodom presně po tom, co všem pošle výměnu jak již avizoval:
https://www.parabola.cz/zpravicky/18091/skylink-vypina-stary-system-cryptoworks-u-placenych-stanic/

Takže pro placené programy u CS zůstane už jen IRD 0666.

Tomik535

Tomik535

Ano a těch lidí je mnoho. Ne každý může být chytrý a moderovat satelitní forum.

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

Souhlasím, ale na bludy, výmysly a domněnky to většinou stačí.

Co je to mnoho? Čtyři z pěti důchodců, kteří se ti přišli postěžovat? To je fakt, celých 80%

Tomik535

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra