![]() |
|
TV pre HD satelitny prijimacZdravim, chcem kupit novy TV prijimac pre HD satelitny prijimac a akosi sa neviem rozhodnut. Viete mi niekto poradit z tych co ich vlastnite ako ste spokojny? Resp. ktory mi viac odporucate a z akeho dovodu? Dakujem za rozumne radySAMSUNG UE40ES6100 alebo Philips 40PFL5507K? |
1908
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 121 |
![]() |
|
RE: TV pre HD satelitny prijimacAhoj,mám Philips 42PFL6007K a k němu připojený Humax5100,obraz je pěkný,ale když zvolím kanál vysílající v DD,tak se ozve z reproduktoru nepříjemné křupnutí.Řešil jsem to i s opravářem,ale je to chyba FW.Pomůže jedině přepnout zvukový výstup z Humaxe na stereo. |
JarryC
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 51 |
![]() |
|
JarryCZkoušel si k TV připojit jiný sat. přijímač? Tím by si zjistil zda je problém v jednom, či druhém spotřebiči. |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
1908Aký máš HD satelitný prijímač?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
TV pre HD satelitny prijimacRok používam LG 42LW570S, 1 TV, 1 DO, požívam DVB-T + DVB-S, CA modul Alphacryt twin (karta skylin (sat), a mindigtv (dvb-t) všetko súčastne bez problémov. Kvalita sa zatiaľ drží na úrovni. Využívam aj DLNA, ... Som spokojný. Ale zvoliť si musíš sám ... |
mokus
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
RE: TV pre HD satelitny prijimacjá mám philips 5007k 3 měsíce s vest. satel. je to moc složitá televize na ovládání pokud se k něčemu chci dostat , laděný programů , přepínání HDMI , přepínání ze satelitu na DVB-T atd. , WIFI taky složité připojování , někdo to ani nerozchodil a má to radši kabelem . Philips vše má snad obráceně a složitý se k něčemu dostat . Obraz je dobrý ale pozor na sledování programů z úhlu tam pokulhává podle třeba Panasonicu V10E ,který má sledování programů z úhly rozhodně lepší ten mám 2 roky a je i jednoduší na všechno , taky s vestavěným satelitem , snadno se přepínají na D.O. mezi sebou HDMI 1,2,3,4, Skart, DVB-T , SATELIT - DVB-T třeba atd.Obraz mají dobrý obě , ale panasonic bych řekl že je ostřejší a to mám na 50% kontrast atd. u PHILIPSU NA 80% abych se kvalitě obrazu Philipsu přiblížil . Vše je věc názoru , každý to vidí jinak Samsung nemám zkušenosti , jenom když jsem o něj uvažoval taky , tak mi známí ze servisu TV od nich odradili , jak na náhraní díli hlavně po záruce a jiné věci , tak nevím . Jinak se podívej na PHILIPS 5507k Recenzi http://3d-televize.heureka.cz/philips-40pfl5507k/recenze/ |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 748 |
![]() |
|
peterskMam cryptobox500 a esteeste showbox vitamin |
1908
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 121 |
![]() |
|
proč řešíteúhly?to snad každý řeší v prodejně,to jste při nákupu koukali po ženskejch?,že jste koupili místo televize monitor? :))) |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: TV pre HD satelitny prijimacNeverending gramophone story.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
Tomik535infinite always the same questions over and over again, my answer is why we are still the same as when playing gramophone record, over and over :))) :O |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: TV pre HD satelitny prijimacJo tak to je fakt, philip není pro kazdeho.....Tie recenzie na e-shope su total smerodatne, uz len ked citam co chcel autor povedat.Podla toho kupovat? ;) Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
![]() |