![]() |
|
zaplatenie servisného poplatku aj ked mám hd balíkDobrý chcel by som poprosiť o radu. V auguste som zaplatil servisný poplatok na základe šeku od skylinku aj napriek tomu, že mám na rok zaplatený hd balík. Můžem požiadať o vrátenie ser. poplatku alebo ak mi skončí hd balík a nepredľžim si hd balík můzem požiadať o použitie platbu na ďalšie obdobie na úhradu ser. poplatku? |
juve1
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 33 |
![]() |
|
RE: zaplatenie servisného poplatku aj ked mám...Dle těch jejich bludů-ano,otázka je nakolik je to pravda,mělo by to být viditelné v registru karty,zlepšení služeb bohužel jaksi vidno není,jsou tu však erudovanější a divím se ,že ti neodpověděli !!! :((Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 910 |
![]() |
|
proč platíš,když nemusíš? :))) |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 317 |
![]() |
|
RE: zaplatenie servisného poplatku aj ked mám...JA som sa na to pýtal, že sa platnosť zaplateného poplatku posunie automaticky, napr. keď si zaplatil na rok v 5.11.2013, tak sa ti to posunie o rok, napr. 5.11.2014 |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 795 |
![]() |
|
Navýšený účetV registru tvé karty by to mělo naskočit jako navýšení kreditu,pokud ne,tak napiš mejla na skylink@skylink.sk a registrace@skylink.sk.On ti někdo odpoví.Já píšu vždy rovnou na tři adresy ( taky jsem použil vymena@skylink.cz) a vždy mi někdo odpoví a vyhoví.jedno jestli cz. nebo sk.Odpoví česky nebo slovensky-trenuju je tam. |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
ještě nikdy,opakuji nikdy jsem od skylinku nedostal odpověď :(( :O |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 317 |
![]() |
|
SKYlink reakcenejen odpověď na dotaz co s tím,když neznali nicky,ale provedli registraci karet sousedů,i moje CRW,jim zaslali přihl.údaje písemně a mě o tom zprávu a to jsem jen jejich soused ve vesnici, a né profík,ale použil jsem 3 adresy,která byla funck,nevím. |
korkoran
![]() |
|
Ještě skylinkNé ,že bych ho miloval a ani ho nechci chválit,ty hrůzně dlouhý neúspěšný telefonáty,--ještě,že mám několik Voip linek-grátis |
korkoran
![]() |
|
Skylink-servisMám podobně negativní zkušenosti. |
PeVy
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 133 |
![]() |
|
RE: zaplatenie servisného poplatku aj ked mám...nic nestratis ked mas balik hd zaplateny na 1 rok a serpo na 1 rok tak balik digital ti pojde 2 rokyDreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E
|
zdenoq
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 1 606 |
![]() |
|
![]() |