![]() |
|
NG wild Hd, NG Hd, Mtv live Hd, Viasat HdSom vlastníkom koncoch, :(. Už fakt neviem čo robiť. Mám Technisat Hd8-stary a modul Mascom. Doteraz všetko slapalo ako hodinky. Akonáhle však zmenili parametre na programoch. NG WILD HD, NG. HD, MTV live HD, viazať HD. Tak mi tieto programy nejdú. Technisat vždy veľmi pohode zvládol zmenu fec, či pilot. Teraz však tieto programy nejdú aj keď som :- programy zmazal a opäť naladil -preskenoval -vymenil modul - urobil refresh karty poraďte prosím vás Skylink samozrejme ako vždy žiadna odpoveď |
ondro30
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 43 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50 | |
![]() |
|
RE: NG wild Hd, NG Hd, Mtv live Hd, Viasat Hdjaky modul si dal teraz o vymene?aku mas parabolu velku? skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: NG wild Hd, NG Hd, Mtv live Hd, Viasat HdModul mám teraz Mascom a skúšal som aj original Technisat a ničparabola je veľká 85cm. Pred zmenou všetko super ficalo |
ondro30
![]() |
|
RE: NG wild Hd, NG Hd, Mtv live Hd, Viasat HdKeď prepnem NG WILD HD tak sa objaví hláška program kodovan.Po kontrole naladených parametrov sú všetky správne a napriek tomu nejdú |
ondro30
![]() |
|
RE: NG wild Hd, NG Hd, Mtv live Hd, Viasat Hdmascom s tym vraj nefacha...treba vyskusat irdeto smit malo by to istskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
ondro30idú ti Trace Sports HD BG alebo Planeta HD BG ??? |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: NG wild Hd, NG Hd, Mtv live Hd, Viasat Hdne idu a dobre... a platene na tom tp sekaju a sekaju...skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
ondro30ani mne to vôbec nejde, mám Vantage 7100HD,skúšal tiež všetko možné |
bublik10
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 152 |
![]() |
|
ondro30Na 99% je to modulem Mascom, mám stejné problémy s TechniSat HD8-SX i s TechniSat TechniStar S1.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: NG wild Hd, NG Hd, Mtv live Hd, Viasat HdČau joscer. Na tvoju odpoveď som čakal ako na spasenie. Mám doma modul origos Technisat. Keď ho dám do set top boxu tak ho ani nenacita a nejde žiadny program. Čo je treba urobiť? |
ondro30
![]() |
|
ondro30jdi se podívat nahttp://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php/27716-TechniSat-Digit-ISIO-S1-zkusenosti/page213 Cvik dělá mistra.
|
ladinek
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 405 |
![]() |
|
ondro30To mě hlava nebere aby stb Technisat nerozchodil Tecnisat modul ? |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: NG wild Hd, NG Hd, Mtv live Hd, Viasat HdUfones. Však ani ja to nechápem. Pozrem ten link |
ondro30
![]() |
|
RE: NG wild Hd, NG Hd, Mtv live Hd, Viasat HdMASCOM modul ,nefacha ani v MASCOMU prijimaci.V tom je totiz podstata nesnesitelne lehkosti byti vseho READY:).Ano faktem je to,ze s ohledem na parametry to nemohlo byt odzkouseno.Prave proto ocekavame v pondeli (snad ne pristi rok),upgrade firmware MASCOM na 1.24 SKYLINK READY:).Nasledne se zde patrne snese vlna kritiky,ze za to nemuze SKYLINK,ale chulendri,neb bulgari:).Kulove Jasanek...totiz je zajimave,ze Eurosport DE jede skorem furt stejne,akorat tito soudruzi neustale optimalizuji svoje neoptimalizovatelne TP:). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: NG wild Hd, NG Hd, Mtv live Hd, Viasat HdTechnisat HD8 + modul technisat technicrypt+ karta irdeto fungují naprosto bezproblemově, bez jakýchkoliv úprav. Na zkoušku jsem dal modul mascom, verze 1.23, přepnutý na irdeto a ten to příliš nezvládá. Planeta HD my jede na parabole 80, nmonoblok quad bezproblemově, žádné změny ve vysílání jsem nezaznamenal.Modul mascom jsem právě po objevení se modulu technisat odložil a od té doby HD8 funguje naprosto skvěle. Pouštím si tedy převážně HD programy. |
Dolfino
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 98 |
![]() |
|
RE: NG wild Hd, NG Hd, Mtv live Hd, Viasat HdVymenil som Mascom za CAM Irdeto Skylink Ready Neotionfungujú NG WILD HD, NG. HD Viasat HD R^ |
Vladi
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 734 |
![]() |
|
nic jsemneměnil,nic neladil,ani jsem nezaregistroval změnu,vše jelo a vše jede R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: NG wild Hd, NG Hd, Mtv live Hd, Viasat Hdpro hdpeMám taky mascon modul + ICE kartu v Tv Panasonic s vest. satelitem . Měl jsem menší problémi s nim při SW 1.23 - ( hlášky o zakodování na 2-3 vt při přepínání , který nešli vypnout ani servis si s tím neporadil ) , po přeladěný na Starší SW 1.20 vše běží jak má na všech programech od Skylinku , bez hlášek atd. a ted spokojenost s modulem Mascon na 100 % .Podle mne je SW 1.23 na HOV..... Přitom mám doma DRUHÝ MODUL Smit Irdeto CI+ modul který jsem taky vyskoušel a fungoval taky dobře a ted ho mám doma v šuplíku jako rezervu . R^ :laughing: |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 748 |
![]() |
|
ondroťažko ti radiť, keďže človek nevie- máš skutočne prístroj HD8 ??? osobne poznám HD8+, HD8S, HD8SX dosť záleží, ktorý z nich máš a v prípade HD8S tiež aký soft v ňom - čo je to TechniSat modul??? Technisat TechniCrypt Cryptoworks, TechniCrypt Irdeto, MultiCrypt? - aká karta??? Irdeto ICE, Irdeto Pi-Sys ? osobne mám pocit, že napr. HD8SX s modulom TechniCrypt Irdeto nemôže fungovať. Tak ako do MB1000 nepasuje motor z Fábie a to sú obe škodovky... |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
pro ondro 30Ahoj, divas se na spravnou verzi programu, tzn. MTV Live CZ nejen na MTV LIVE? To CZ je dulezite a Tvem popisu to neuvadis :( |
Lenka_1
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
Dagy2Proč by neměl HD8-SX fungovat s modulem TechniCrypt Irdeto? Modul je sice označen CI+, ale měl by fungovat i v rozhraní CI. Nebo je nějaký jiný technický problém?Zrovna jsem totiž začal uvažovat, že bych ho pořídil místo modulu Mascom. Nevíš, jestli, když se dá tenhle nový modul TechniSatu do TechniStaru S1, tak jestli jsou nahrávky přehretelné jen v tomto S1 nebo i na jinám TechniSatu (u mě a HD8-SX)? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
@standa111Zdar Stando,to je sice dobre,ze 1.20 jede jak fik,ale downgrade pres druzici nelze (vetsina zakazniku si flash modulu neudela).Takze cekame na 1.24 OTA :). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
DagyTakze stb je - Technisat HD8-SCA modul: teraz pouzivam Mascom a na vyskusanie mam pozicany original TechniCrypt - Irdeto CI+ s napisom Skylink Ready. Karta Skylink je ICE Balik programov mam Kombi Co sa tyka softu tak ten mam posledny co bol na druzici. STB m nastvenu automaticku aktualizaciu cez druzicu. Zatial som s tym problem nemal. Ako som uz pisal vyssie, pokial sa neudiali zmeny v parametroch (FEC, pilot) tak vsetko ficalo. Dakujem vsetkym za doterajsie reakcie R^ Aspon zhruba viem coho sa chytit. Dik este raz |
ondro30
![]() |
|
hdpeTu informaci o softu 1.24 do CAM Mascom máš od nějakého důvěryhodného zdroje nebo tu jen lakuješ a děláš si dobrý den z těch, co jim modul Mascom nechodí? Smajlík by ukazoval spíše na tu druhou možnost.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: NG wild Hd, NG Hd, Mtv live Hd, Viasat Hd@joscer, nesedíš si na vedení?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
ondro (joscer)odskúšané na vlastnom priímači to nemám, ale mám pocit, že CI+ modul nepôjde korektne v šachte CI (alebo že by áno?).Pre HD8S a HDS2 (preto ten dotaz na presný typ, teda NIE pre HD8SX a HDS2X) vyšla v súvislosti s uvedením CI+ modulov pre karty HD+ aktualizácia FW tak, aby sa tieto moduly dali používať aj v týchto starších prijímačoch na nemeckom trhu. Ale soudruzi určite neskúšali pre nemeckú verziu nejaké irdeto moduly. Tento nový FW taktiež zaviedol zrejme rôzne pitomosti, ktoré platforma HD+ používa ako je zákaz nahrávať, max jedno prehratie nahrávky a pod. Že čo to má spoločné s FEC? Možno nič, ale rôzne problémy s možnosťou prijmu a nahrávana programov SkyLinku boli už u prijímača HD8+ s implementovanou čítačkou (a zodpovedajúcim FW) pre HD+. Takže zdá sa všetko so všetkým súvisí, hlavne u certifikácie SkyLink záleží zrejme aj na tom akú farbu má koax z LNB. Toš, já bych downgradoval na predchádzajúci FW ktorý nemal CI+ implementáciu a použil CRW CI-modul. tie šlapú s ICE kartami ako víno vo všetkých TechniSatoch, včítane ISIO. Problém u ISIO a CI+ modulov v súvislosti s prechodom na iné FEC bol vyriešený u jednoho z nefunkčných STB prepnutím na správnu frekvenciu v menu CI-modulu (čo predpokladám ale HD8S nemá). Nahrávky cez CI moduly Technicrypt zatiaľ u všetkých TechniSatov sú bez "párovania" na prijímač. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50 | |
![]() |
|
![]() |