Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Problém s platenymi cardservermi

Má niekto prosím skúsenosti s platenymi servermi.uz som skúšal asi 10 a vždy to dopadlo tak že po niekoľkých minútach začal sekat a mrznut obraz.vie mi niekto prosím vysvetlit kde je hlavná príčina.mam dreambox DM 500 HD cccam 2.3.0 a router apple AirPort extreme.dakujem

Matko4700
Registrace: 5/2011
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Problém s platenymi cardservermi

v Cccam info ,ak ho máš uvidíš, ten problém čo chceš vedieť. hľadaj hops a odozva.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Mám teraz server kde je iba hop 1 ale odozvu tam nevidím.mam totiž jednu zdielacku od kamoša tami ide excelentne ale chcel by som nájsť nejaký server kde pôjde napr. Sky uk,sky italy,Cyfra, HD+ tiež bez problémov ale zatiaľ sa nedari
:(

Matko4700

Matko4700

písni na radek.hotovy*seznam.cz

Jinak platí rčení o přímé umere cena/kvalita.... Pod 100 EUR/rok kvalitni share nesezenes ani omylem.... ja platim 150, ale o vypadku nevim jak je rok dlouhy

hotovyrad
Registrace: 3/2011

Ok skúsim zatiaľ dik

Matko4700

to oneeeee

každý asi máme jinou představu o tom, co je "no problem".... RU/UA servery jsou dobré jen pro své providery, které maj lokálně, případně jako zdroj pro druhý přijímač do domácnosti - takto to mám já, RU server pro Dream v ložnici, do primárního DM jsem si vytáh jen lajny s RU/UA stanicemi.... ale jako primární share se nehodí ani jeden z Tebou zmiňovaných, pokud se mi to sekne častěji, než jednou týdně, je to špatně.... nemám problém si zaplatit těch 150€/rok ale chcu ať to frčí...

hotovyrad

zverejnil som servery. Ostatok je na užívateľoch. Ja problém nemám , vyše roka nezdieľam.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

hotovyrad

To sem taky ale napiš co máš za net , aby sme si toho poskytovatele mohly taky pořídit , takovíhle nesmysly ... :laughing:

VYDRA004
Registrace: 11/2008

to vydra

sorry, ale já jsem nic nekonkretizoval, hm?

hotovyrad

Však nic neřikám , šáre může jet jak z praku ale když padá net tak šáre může bejt třeba zlatem placený a stejně je to sek ,sek ... R^ R^ takže ... :)))

VYDRA004

A Zasrakum bych já si do ložnice nedal ,tak maximálně na hajzl :)))

VYDRA004

to vydra

Souhlas, taky jsem kvůli share vyměnil sice rychlejší, ale nespolehlivé lokální WiFi za VDSL. Drát je drát.... kor v krajském městě kilometr od ústředny Telecomu :-)

hotovyrad

já jsem spokojení ted jedu taky a 1 seknuty billing už nechci sekaní jak (nevhodné slovo)

nicolepcd
Registrace: 9/2011

nicolepcd

Prosím ???

bretah
Registrace: 9/2012

Ono toho moc na stroji za 2 tis nenaděláš, opticum 403, Satelite, amiko a pod. ekvivalenty moc nečekej

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

juzek

netrep blbosti. mam amiko alien a ide ako z praku ;) znamy ma amiko 8000 a ide ako z praku, satelita 2000HD ide ako z praku. takze ked to nemas odskusane tak nekecaj blbiny ;)

motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink

drto
Registrace: 6/2010

já mam arivu 102e a ide to

nicolepcd

drto

Uvitám jakykoliv soft který rozhybe bez sekani amiko8000Hd. Rad se podelim o testy techto a pod. šrotům. Zkušenosti mam a doma bych to nechtěl ani do sklepa. A rad se omluvím!

juzek

juzek

na Amiku 8000 je fw AMIKO_SHD-7900-8000_1.4.42_emu.abs a slape to s nim v pohode. samozrejme nejake to seknutie sem tam pride ale to je sposobene serverom a nie fw.
na Amiko Alien mam fw PKT GM990 E2 NEBULA v3 + oscam 7624 a slape to na jednicku.
a v Satelita 2000HD je fw 2000HD_20111026_V2.16B6_patch.abs (aspon sa mi zda) a ide na nej vsetko dobre. dokonca aj karta Irdeto slape super ;)
ak chces viac postrehov mozeme cez mail - drtuch@azet.sk

drto

to drto

ono je to samozrejme jedno s druhym... prijimac, share server, internetove pripojeni.... jenze v mych ocich je rozdil mezi "nejake to seknuti" a "spolehlivost" je docela zasadni... Akceptuju jedno seknuti za tyden max... a jsem rad, ze jsem do tohoto bodu dospel... Ona ta AV aparatura (televize, satelitni retezec, zesilovac, bedny) stoji balik na to, abych skudlil na zdroji share, internetovem pripojeni, nebo linuxovem prijimaci...

hotovyrad

jde to i na televizí co má lan a satelitní přípojku ?

nicolepcd

nicolepcd

pochybujem ze niektora TV ma soft kde je umoznene share :)) takze odpoved znie rozhodne "nie" ;)

drto

no takový sencor je obdoba arivy tak ten by ho mohl mít nevím proč je tam nedají když je mají i satelitní přijímače :lookaround:

nicolepcd

nicolepcd

pretoze v TV mas fw original vydavany vyrobcom a fw kde funguje share robia ludia pre seba a nie vyrobca ;)
aj v pre arivu je oficialny fw kde ti share nepojde ;)

drto

aha škoda :(

nicolepcd

drto

Tak nevim cemu rikas pohoda. Cekal jsem reci typu server. Na domaci siti a seka se. Nemusis mi popisovat ani Satelitu, asi vsechny prijimace mam opravdu osahane a vim o cem pisu.
Ty sat co jsem popisoval okolo dnes 2 tis Amiko, opticum, Satelita, ferguson to je vse v poradku max s kartou pro nenarocneho, ale jinak sroty. Potize s lan, pameti a pod. nema cenu rozebirat. Chapu kdyz to nekdo dovazi a snazi se tady tomu delat reklamu tak pěje chvalozpev.

juzek
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra