Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Samsung-obrazove

Jak je na tom Samsung obrazově v šestkové řadě. Je obraz všude stejný nebo se to liší. Já si myslím,že je to stejný a jednotlivý typy v šestkové řadě se liší akorát funkcemi. A jak je to obrazově oproti pětkové řadě. Vím,že pětková řada má 50hz s přepočtem na 100hz a u šestkové 100hz na 200 a pak na 400hz. Chtel bych videt jak velky a jestli vubec jsou rozdily v obrazu.

zdenekddd
Registrace: 2/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Samsung-obrazove

stačí sa pozrieť na odozvu.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Nejlépe se podívat do prodejny a uvídíš.Já mám typ 5300 a obraz je v vcelku slušný-pouze ze stran je bělší,méně kontrastní.Šestková řada je na tom o něco lépe,ale žádná sláva to není.

doleza
Registrace: 6/2006

Ja mam ue40es6530 a obraz na HD kanalech je uplna katastrofa. Je to strasne rozmazany. Pritom to stalo 20000 to snad neni pravda. Je tam milion funkci na nastaveni obrazu,ale vsechny jsou na nic,protoze to nejde seridit.

zdenekddd

samsung ue46es6540

Mam ue46es6540 a obraz solidní ale obsluha je katastrofa a DVB-S nějak s tou televizí vůbec nespolupracuje ale nemam ji dlouho tak časem možná vychytám mouchy.

jiri51
Registrace: 12/2008

jiri51

Obrazově by měly být ty Samsungy stejný,ne? Co máš ty a já? Jaký je mezi nima rozdíl? Některý HD kanály mám dobrý a na některých jsou určitý pořady rozmazaný.

zdenekddd

jiri51

Alpský lyžování na Eurosportu HD co ted vysílají je rozmazaný. Není to prostě nic ostrýho,tak nevím jestli je to jenom u mně_

zdenekddd

@ zdenekddd

NTSF to PAL hd na pi.u :laughing:

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra