Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Nová TV jaká?

Zdravím. Tak a je to tady. Po 8 letech mi bouchla stará crt tv, a je čas koupit novou. Po 14 dnech vybírání jsem si vybral 2 modely, jenomže nevím který. Zkuste poradit.
Buď - Panasonic - TX-P42X50E nebo LG-42LS570S. Televize bude hrát od rána do večera, karta Skylink, sledovanost ze 2-2,3m. S financema je to špatné, max 13 000,-

Dadadan
Registrace: 10/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nová TV jaká?

Prašť jako uhoď.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

pokud chceš

TV ,tak toho panáka,pokud na hry a internetové aplikace tak LG monitor,na příští tři roky to stačí,pak bude zase jiná doba a koupíš lepší :)))

pierrepetr
Registrace: 5/2006

No nevím....

Za ty prachy koupíš 50tku plazmu.... je otázka, kterou technoligii preferuješ, ale 42 nebo 50 je sakra rozdíl... Já mám 42 v ložnici a velká mi rozhodně nepřipadá.... Naopak, 50 v obýváku (vzdálenost 3,5 metrů) je hodně málo, půjdu do 60tky

hotovyrad
Registrace: 3/2011

Pokud ti nevadí u Pan. jmenovitá spotřeba 150W, tak to je skutečně jedno.

člověk
Registrace: 3/2006

šedesátku mám doma, radši bych šel do čtyřicítky! :8)

tonek
Registrace: 1/2009

Těch stopade je při Černoši v tunelu nebo Jizerské padesátce?

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

http://2i.cz/bb0cd0fa29

člověk
Registrace: 3/2006

Tak jsem přišel z města, kde jsem se se byl podívat na televize v reálu. Byl jsem ve dvou obchodech, Datart a planeo elektro, kde mi na otázku, jakou by mi doporučili TV, jestli Led nebo Plazmu, vnucovali LED. Led je nejmodernější technologie budoucnosti, nízká spotřeba atd.V hD smyčce , kterou v TV pouštěli byl obraz u všech TV kvalitní. Ale pak jsem si v Datartu nechal pustit SD program a sledoval jsem vedle sebe 2 TV. 1 Samsung plazma HD Ready a 2 LG Led. Tak hrozný obraz v LED tv jsem neměl zdaleka ani v mém starém crt Mascom. Prodavač se na to díval se mnou a stále ukazoval prstem na energetický štítek plazem a že led je prostě budoucnost. Výsledek : Ten kdo se rozmýšlí mezi led nebo plazmou, tak se musí na obě technologie podívat do kamenného obchodu, kde si udělá jasno. Já už jasno mám. Jen zase nevím jestli připlatit za full hd nebo stačí hd ready.

Dadadan

Taky jsem měl podobné dilema a vyhrála technologie LED mám 46cm LED samsung a spotřebu kolem 70-85W.Tv běží 12 hod za den
Kdyby sem mel plazmu doplatek za el. bybyl o hodne vetší . ;) R^

48" LED FullHD Thomson 48FU4243 KAON DIGI 0.8W Thor - FE 80cm 55" 4K Samsung UE55JU6072 H.265 (HEVC) Tuner v TV H.265 DIGI CamModul 0.8W Thor FE 80cm.

Farell
Registrace: 6/2010

Zas takovej rozdíl v tom obrazu není, každá má své pro a proti. Za to ve spotřebě je rozdíl sakra velkej jestli mi to za stejnou službu sežere 200W, nebo do 60W. Přecejenom jednu nevýhodu to má, jelikož bydlím v paneláku bez zateplení a bez plastových oken, tak od té doby co nepoužívám plazmu mi tu bejvá když vypnou topení docela chladno. :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

V dnesni dobe furt staci HD READY,SD programi na plazme su perfektny. Podivaj sa na plazmu Samsung PS43E490 cena cca 450eur. Obraz a funkcie perfektny. A spotreba merana merakom cez den 150 az 220W,zalezi na co sa kukas ci sport nebo film,a vecer 110 az 150W.

jozef84
Registrace: 2/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra