![]() |
|
Změna satelituDobrý den, včera jsem si koupil novou kartu od Skylinku (výměna) a jelikož jsem si chtěl upgradovat všechny programy, tak jsem si komplet všechny programy smazal a nechal akorát německý Eurosport a DSF. Jenže satelit mně zůstal na Siriusu 2,3 a já teďka nevím, jak dát znovu Astru :-/ Předtím jsem měl na výběr z několik satelitů, teďka mám jen Sirius 2,3 a proto už nemůžu znovu naladit německý eurosport ani DSF. Nevíte tedy, jak znovu naladit tyto programy?? Disecq mám na portu 2, na jiném mně žádné české programy nejdou .. Omlouvám se za amatérské popsání, ale fakt jsem v tomhle začátečník :-/Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 747 |
![]() |
|
RE: Změna satelituA značka toho zázraku?Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
![]() |
|
RE: Změna satelituopentel ods 1600cw :-)Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
![]() |
|
RE: Změna satelitumenu -inštalácia-nastavenie anteny,tam skús na Siriuse-OK a mal by si mať na výber družice |
pego097
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 367 |
![]() |
|
RE: Změna satelituNikde to nemůžu najít. Mám tam akorát MENU - vyhledat kanál, editace kanálů, nastavení přijímače a cryptoworks.Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
dej sitovárko :O |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
![]() |