![]() |
|
Skylink - Prémiové programyDobrý den, včera jsem si vyměnil starou kartu na Skylink a dneska už mně běží programy jako Sport 1 a Nova Sport. Chci se proto zeptat, nevíte, jak dlouho mně to poběží? Děkuju moc.Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 747 |
![]() |
|
RE: Skylink - Prémiové programyminimalne 20 dni, potom podla potreby |
Ajax171
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 38 |
![]() |
|
RE: Skylink - Prémiové programyMoc děkuju za odpověď, kamarád. A podle potřeby znamená, jestli si to prodloužím, je to tak?Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
![]() |
|
RE: Skylink - Prémiové programypresne tak :) |
Ajax171
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 38 |
![]() |
|
RE: Skylink - Prémiové programyDěkuju moc ;) ;) :) R^Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
RE: Skylink - Prémiové programya nepobeží to náhodou 10 dní? Skylink to skracoval, pokiaľ viem!!! |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 795 |
![]() |
|
RE: Skylink - Prémiové programyiba ak tebe ostatným 20 dni ale už nie 2 mes |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 339 |
![]() |
|
Duzuo čom básniš - dostal som novú kartu výmena s promo na 10 dní, preber sa a nezavádzaj |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 795 |
![]() |
|
RE: Skylink - Prémiové programyja tiež a išla 20 dní končila 15-teho 11. |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 339 |
![]() |
|
![]() |