Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Flexi7 Skylink

Objednal jsem si Flexi 7,ale po výměně programů asi před hodinou mi nic nenaběhlo.Stále hraje ten"základ".Tak nevím,jaká je čekací doba.

mcm1
Registrace: 9/2009
Odpověď v diskusním vlákně

dle kvality

tvého šrotu,běžně do minuty,pošli si flash

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE: Flexi7 Skylink

Jak objednal :O ?
.
Mě to naskočilo celkem rychle, ale kdybych si to po platbě hned nezkontroloval, tak čekám do soudnýho dne
.
při objednávce ve správě karet jsem vyházel z dialogového okna těch 7 základních programů, přetáhl tam 7 vybraných a přešel k platbě kartou - po zaplacení jsem se znovu hned podíval do přehledu objednaných produktů a ve Flexi tam na mě svítil zase ten jejich základ :O
.
Teprve až po druhé změně a znovuvyházení a přetažení programů pak programy celkem rychle naskočily - ale vyčerpal jsem tím ten jeden pokus změny v měsíci zdarma - měli nebo pořád to maj nějak "rozbitý" :O

Bororo
Registrace: 1/2010

Tak mě to napsalo,že výměna proběhla úspěšně a nic.Mám to přes SIPO.

mcm1

koukni znovu

na přehled zákazníka,pokud vše OK,pošli flash a čekat na čt1

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@Bororo

7.10.2012 som si vyskladal balík FLEXI7 z HD programov na 3 mesiace: Eurosport HD, Eurosport 2 HD, Nova Sport HD, Filmbox HD, Spektrum HD, Travel Channel HD a Penthouse HD no miesto toho sa mi naladili SD prednastavené programy, ktoré som pred vložením HD programov odstránil. Previedol som jednu povolenú výmenu a až po nej sa naladili mnou vybrané programy. Takže jednu povolenú zmenu som tiež zbytočne premrhal a za ďalšiu , aj keď to bude v skutočnosti prvá, budem musieť platiť. Pravdepodobne je v objednávacej aplikácii nejaká chybička a bolo by ju treba opraviť, pretože nie som sám, kto sa s týmto problémom stretol.

Odpoveď Skylinku z 9.10.:

Dobrý den,

omlouváme se za technické problémy. Pokud byste ještě v tomto měsíci potřeboval provést změnu programů, kontaktujte nás telefonicky nebo e-mailem a změnu Vám provedeme zdarma.

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

Co to je poslat flash?

mcm1

flash = refresh = autorizacne zapisi

Nosce te ipsum.

Warder
Registrace: 10/2008

Tak to jsem udělal,poslal mejla na Skylik a stáln se nic neděje.

mcm1

Divný. Mě změna naskočila do minuty. To samý zápisy na kartu prostřednictvím webový aplikace...

Corgi

Mě šla změna až po druhém refreši, Amiko Alien

oldies26
Registrace: 1/2007

Už to fachčí,ale trvalo to neuvěřitelných 12 hod!

mcm1

Já měl s tím nastavením taky problémy. Nastavil jsem si své programy, zaplatil se začátkem za pár dnů. Když to mělo začít dekódovat, tak nic. Zkoušel jsem refresh - zase nic. Teprve pak jsem zjistil, že Flexi7 mám aktivované, ale není v něm vůbec žádný program. Stačilo tam tedy zase nacpat mé programy jako na začátku a nakonec se to rozběhlo.
Takže klasika - Skylink polofunkční, jako vždycky.

xls
Registrace: 7/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra