![]() |
|
Flexi7 SkylinkObjednal jsem si Flexi 7,ale po výměně programů asi před hodinou mi nic nenaběhlo.Stále hraje ten"základ".Tak nevím,jaká je čekací doba. |
mcm1
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 846 |
![]() |
|
dle kvalitytvého šrotu,běžně do minuty,pošli si flash |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Flexi7 SkylinkJak objednal :O ?. Mě to naskočilo celkem rychle, ale kdybych si to po platbě hned nezkontroloval, tak čekám do soudnýho dne . při objednávce ve správě karet jsem vyházel z dialogového okna těch 7 základních programů, přetáhl tam 7 vybraných a přešel k platbě kartou - po zaplacení jsem se znovu hned podíval do přehledu objednaných produktů a ve Flexi tam na mě svítil zase ten jejich základ :O . Teprve až po druhé změně a znovuvyházení a přetažení programů pak programy celkem rychle naskočily - ale vyčerpal jsem tím ten jeden pokus změny v měsíci zdarma - měli nebo pořád to maj nějak "rozbitý" :O |
Bororo
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 342 |
![]() |
|
RE: Flexi7 SkylinkTak mě to napsalo,že výměna proběhla úspěšně a nic.Mám to přes SIPO. |
mcm1
![]() |
|
koukni znovuna přehled zákazníka,pokud vše OK,pošli flash a čekat na čt1 |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
@Bororo7.10.2012 som si vyskladal balík FLEXI7 z HD programov na 3 mesiace: Eurosport HD, Eurosport 2 HD, Nova Sport HD, Filmbox HD, Spektrum HD, Travel Channel HD a Penthouse HD no miesto toho sa mi naladili SD prednastavené programy, ktoré som pred vložením HD programov odstránil. Previedol som jednu povolenú výmenu a až po nej sa naladili mnou vybrané programy. Takže jednu povolenú zmenu som tiež zbytočne premrhal a za ďalšiu , aj keď to bude v skutočnosti prvá, budem musieť platiť. Pravdepodobne je v objednávacej aplikácii nejaká chybička a bolo by ju treba opraviť, pretože nie som sám, kto sa s týmto problémom stretol.Odpoveď Skylinku z 9.10.: Dobrý den, omlouváme se za technické problémy. Pokud byste ještě v tomto měsíci potřeboval provést změnu programů, kontaktujte nás telefonicky nebo e-mailem a změnu Vám provedeme zdarma. DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 077 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: Flexi7 SkylinkCo to je poslat flash? |
mcm1
![]() |
|
RE: Flexi7 Skylinkflash = refresh = autorizacne zapisiNosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
RE: Flexi7 SkylinkTak to jsem udělal,poslal mejla na Skylik a stáln se nic neděje. |
mcm1
![]() |
|
RE: Flexi7 SkylinkDivný. Mě změna naskočila do minuty. To samý zápisy na kartu prostřednictvím webový aplikace... |
Corgi
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 129 |
![]() |
|
RE: Flexi7 SkylinkMě šla změna až po druhém refreši, Amiko Alien |
oldies26
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 353 |
![]() |
|
RE: Flexi7 SkylinkUž to fachčí,ale trvalo to neuvěřitelných 12 hod! |
mcm1
![]() |
|
RE: Flexi7 SkylinkJá měl s tím nastavením taky problémy. Nastavil jsem si své programy, zaplatil se začátkem za pár dnů. Když to mělo začít dekódovat, tak nic. Zkoušel jsem refresh - zase nic. Teprve pak jsem zjistil, že Flexi7 mám aktivované, ale není v něm vůbec žádný program. Stačilo tam tedy zase nacpat mé programy jako na začátku a nakonec se to rozběhlo.Takže klasika - Skylink polofunkční, jako vždycky. |
xls
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 80 |
![]() |
|
![]() |