Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Trikolor TV (ru)

Jaké máte zkušenosti s touto platformou na 36E? Zajímalo by mě,zda musí být k příjmu certifikovaný přijímač (jaký modul??),zda je spárován s kartou,jak velká parabola (SZ ČECHY)a zda reg.karty se dá udělat z Česka ....
díkes :lookaround:

Čím tupější je oko, tím dále sahá dobro!

Paulus
Registrace: 9/2006
Odpověď v diskusním vlákně

Trikolor

Touto problematikou se jako Rusofil zabývám od července, kdy skončila Platforma HD, jejíž kartu jsem dva roky měl. Bydlím v Ostravě a mám 90 procentní úroveň signálu na noname offsetu 85x100, v SZ Čechách ale dle referencí potřebuješ minimálně 1,5 metru, spíše ke dvěma. Jinak karta Trikolor Full HD stojí v přepočtu 600 CZK a je to Full habídka z cca 25 HD kanály. Přijímač může být jakýkoliv, ale Trikolor negarantuje odemčení všech HD kanálů - a v praxi opravdu chodí jen jedna frekvence (ta, kde je Kinopokaz HD), čtečka DRE Crypt stojí v přepočtu 1500 CZK, celý přijímač i s kartou a ročním abonamentem je za 5000CZK, což ani tak není moc. Pokud jde o mě, tak třebaže mám v RU dobrou stovku opravdových přátel, kteří by mi kartu koupili, tak vyčkám do července jak se vše vyvrbí (dle kámošů po Novém roce by měly jít komplet HD kanály v jakémkoliv přijímači), kdy jedu na motorce do Stalingradu a koupím si ji sám, event i s čtečkou. pak bych samozřejmě založil zde téma a pokud by někdo chtěl, kartiček vezmu více - do RUS jezdím od 2007 každý rok a nehodlám v tom přestat :-) Все для фронта, все для победы!

hotovyrad
Registrace: 3/2011

re..

díkes za info,je s Tebou možný kontakt?
Большо́е спаси́бо.
;)

Čím tupější je oko, tím dále sahá dobro!

Paulus
Registrace: 9/2006

Kontakt

radek.hotovy*seznam.cz

Jinak pokud bys chtel jet se mnou (jedu z CR sám, což mi ale vůbec neva, naopak...) tak info zde :-) http://bikeshow.ru/ru

hotovyrad

RE: Trikolor TV (ru)

"Radku", moc pěkný koníček...to musí být paráda takhle jezdit do Ruska, koukal jsem na ten ruský web ...very good R^

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37
Registrace: 7/2008

to marco37

Jojo, super.....

zde https://www.youtube.com/watch?v=1pyJGvf2aFw

z čase 5:45 vpravo ta SPZ 3T je moje Ducati :-)

Jinak k tomu Trikoloru, je zvláštní, že narozdíl od ostatních mi 36E hraje lépe ve špatném počasí... mlha, déšť - fakt to signálu přidává.... asi vlny skáčou po vločkách... dnes inverze, mlha a já chytám HD Sport na 91pct, a tak je to furt, za slunečna je to slabší :-)

hotovyrad

@hotovyrad

jako Rusofil jsemmyslel že máš moto Урал или Днепр...jinak ta cesta k Volze musí být fajn. Mám Suzuki V strom 1000 ;)

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

to gunter

Mám Sovětský stroj IŽ 350 (licence DKW) z 1956 v původním stavu, pak maďarskou Panonii T5 1958, Ducati Monster 900 a Ducati 749 :-) Na Stalingrad se těším.... ve 2014 přes Ural do města Irbit navštívit továrnu URAL, a pak 2015 chci jet Vladivostok

hotovyrad

@hotovyrad

každopadne ty stroje bych rad zkoukl, jsem z Ovy...momentalne na montazi v Salzburg....cesta do Vladivostoku docela dálka skoro jako legie na Rusi..

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

gunter

muzeme se domluvit, taky z OV :-) Vladivostok planuju na ctvrt roku

hotovyrad

RE: Trikolor TV (ru)

Zdar synci,vidim,ze zde oziva historie "Paulus" a do teho "Stalingrad".Vcera jsem skutecne byl ve Stalingradu,strihnul jsem to pres Gurtevovu,Pavlovovu,Cujkovovu az na Stalingradskych hrdinu a ani jsem se nenachladil:).

hdpe
Registrace: 11/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra