![]() |
|
NG Wild HDPřátelé dnes mi přestal jít tento program, který mám předplacen v rámci Flexi 7.Zbytek jde.Vím že na transpondéru 12207 V byly nějaké změny.Je možné že by si s tím Amiko Alien neporadil?Jedu pod Sparkem, ale nenalezeno po proladění ani u Enigmy.To se mi nechce věřit.Ani manuální proladění frekvence nic.Q 0%, L 81% |
oldies26
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 353 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
RE: NG Wild HDalien spark ngw hd ide v pohode. |
borsalino
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 196 |
![]() |
|
RE: NG Wild HDMožná nemám dobře seřízený konvertor, ale zajímavé že včera to šlo ještě normálně.Třeba nejaké mraky, zkusím proskenovat ještě později.Dík |
oldies26
![]() |
|
RE: NG Wild HDOdporucam precitat si toto https://www.parabola.cz/clanky/4823/skylink-nektere-hd-programy-s-novymi-parametry/ ;)Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
RE: NG Wild HDVyzkoušej ty změny přepsat ručně FEC: 5/6 (původně 3/4) nebo vymazat a naladit znovu R^ |
Montycz
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
RE: NG Wild HDČlánek jsem samozřejmě četl.Tovární nastavení a nové proladění taky.Manuálně jsem změnil Fec na 5/6 taky nic, tak nevím.Spíš je divné, že transpondér vykazuje kvalitu Q=0%, ostatní transpondéry vykazují i 100%. |
oldies26
![]() |
|
Hd programyDnes v noci skyling měnil parametry 12207 ,musel jsem znovu načíst fr.porovnal jsem je v duplu ,pak vamazal ty mrtvé.Nepřehodil jsi polaritu?? |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
RE: NG Wild HDNe, nedělal jsem nic.Ani tovární nastavení a nové proladění nepomohlo.Nemůže být tento transpondér třeba slabší na počasí?Zítra zkusím dostat co nejlepší signál a uvidíme.Manuální změna na 5/6 bohužel taky nic.. :( |
oldies26
![]() |
|
nebo třebadružici :))) |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: NG Wild HDŠilhám na multifokusu na 85cm parabole společně s 13st.vých.13ka je napevno a já šilhám.Možná stačí trošku posunout.Ale celou dobu to šlo do včerejška...uvidíme.Dík všem |
oldies26
![]() |
|
RE: NG Wild HDPozri si vedlajsie vlakno a porovnaj si s Planeta HD, ma rovnake parametre ako tieto preladovane, ak ti ide, nemoze byt chyba u teba. Myslim, ze Skylink nieco nezvladol.... |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
ze Skylink nieco nezvladol....?,ale zvládol,na jedničku,teď jsem vše kontroloval,vše jede OK,nic jsem neladil,na nic nesáhl,asi to některé šroty nezvládnou bez zásahu :O |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
HornetF18Proč hned píšeš "Skylink nieco nezvladol....", proč hned takový kecy ?Jede to všechno úplně v pohodě ! Jinak k věci pro tazatele, taky je potřeba brát zřetel na PILOT on nebo off ! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: NG Wild HDJak mohl Skylink něco zvládnout nebo nezvládnout, když se jedná o TP provozovatele SateliteBG?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: NG Wild HDpresne tak..v pondelok to fachalo v utorok rano to zacalo po zmene parametrov sekat..mal som to vo flexi 7 takze som pekne krasne musel zmenit flexi na sd variacie prg. ngc wild hd a viasat hd cloveka to potesi..skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
je to takhlepokud váš stb nezvládá Planeta HD tak je zakopaný pes ve vybavení vašeho stb SW.Dělá to i u Zebry hlavně od včerejška na Viasat HD Mix. |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: NG Wild HDplanet hd mi ide ako z praku...ale odvcera rano mi seka ngc wild hd a viasat hd...skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: NG Wild HDTak. ked ide korektne Planeta HD a nejde Viasat-NG atd, tak potom nie je chyba v Skylinku????????? To snad nemyslite vazne???? Ved tie programy maju rovnake parametre. A to ze ich poskytuju Bulhari....ale platime Skylinku!!!!!! nie Bulharom. |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
RE: NG Wild HDmne z toho vychadza jedine...iste kombinacie prijimacov a firmware maju problem s kodovanim po zmene parametrov na TP 12 207..a to kodovanie ma triku skylink..čaro nechceneho je ze to robia aj ich certifikovane moduly a prijimace :laughing: :laughing: :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: NG Wild HDjoscerco ma co abonenta zaujimat komu patri konkretny TP. Plati spolocnosti M77 group, alebo bulharom? Ja sa uz o tieto kraviny s preladovanim vobec nezaujimam, kazdemu kto vola ohladom toho, odporucam volat na zakaznicku linku skylinku, kde sa zrejme aj tak nedovola :) Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
RE: NG Wild HDJe nieco noveho, nie som doma...dik.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: NG Wild HDnic nove zda sa ze skylink to berie ako trvaly stav...zariadte sa alebo cumte na tmu.skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: NG Wild HDDik tulen. Takze sa zariadime.... ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
jozef BANo abonenta musí zajímat komu platí a oprávněně volá na Skylink, když mu teď ten TP nejde.Ale i tak platí to, co jsem měl na mysli v předchozím příspěvku a to je to, že v tomto případě nelze vinit Skylink z toho, že něco nezvládl. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: NG Wild HDtak predpokladajme ze skylink za to nemoze...tak teraz ocakavam ze abonentov odskodni...bud im ponukne mesiac zadarmo alebo znizi cenu alebo tie kanaly vyradi z rastra a upravi ceny smerom nadol..mhm?skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: NG Wild HDVy ste fanusikmi scifi zanru??? Ja ano, ale toto to prekonava... :8)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
![]() |