![]() |
|
HBO HD freesatZdravím, nepozoruje někdo z Vás u HBO HD na freesatu poslední dobou drobné zaškubnutí nebo rozkostičkování obrazu asi tak zhruba 10x za film. U ostatních programů ze stejné frekvence (nova HD, nova sport HD, čt 1 HD) je vše v pořádků.Je chyba ze strany freesatu nebo u mě. Předem díky za ohlasy! |
Dave C
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 87 |
![]() |
|
RE: HBO HD freesatToto téma se tu objevuje pravidelně od přesunu na thor :) ale jinak jsou samozřejmě nejlepší to je naprosto bez debat, Juzek ti to rád potvrdí taky.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: HBO HD freesatChyba je u nich. :fuming: |
peky6
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 53 |
![]() |
|
RE: HBO HD freesatJe tam vůbec ještě flek na CT sport HD? :bigeyes: |
Casio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 552 |
![]() |
|
RE: HBO HD freesatMám to samé. Docela to ruší,když se koukáte na něco napínavého. Oni o tom zřejmě vědí,ale koukám,že s tim nic nedělají.Ach jo.... :(( |
Enriko
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
RE: HBO HD freesatAle to nevadí. Vezmi si balík za 199,- tam problémy nejsou a můžeš začít přesvědčovat jak je to pro všechny nejlepší. Třeba takový Juzek mi to napověděl a já mu za to dodnes děkuji.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: HBO HD freesatDíky za reakce, jsem rád, že v tom nejsem sám, protože když jsem se včera bavil po telefónu s pracovnicí jejich call centra, tvrdila mi, že problém je u mě a že si mám znovu přeladit frekvenci a pod.. Ono je to s HBO HD ještě složitější, nechápu proč při takovém dat. toku jaký tam je se vysílá 1440x1080 a ne 1920x1080. Navíc, procento filmů v nativním HD se mi zdá malé - čerpáno z programu m.hbo.cz, ale to je problém samotné HBO a ne freesatu! |
Dave C
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 87 |
![]() |
|
RE: HBO HD freesatHlavne, ze u skylinku funguje vsetko ako ma. Karty aj v licencovanych prijimacoch funguju ako maju, vsetko je v poriadku. Na zakaznicku linku sa bezproblemov dovolate, lebo sa plati serpo a servis je teda 100%. Taka nadherna platforma a na parabole ju zboznujeme. Kto vyslovi svoju nevolu, vlakno zamkneme, zmazeme, uzivatel dostane ovocie. Vsak my sme slobodna nestranna a nezaujata stranka o moderatoroch ani nehovoriac.... :)))nic nemam
|
loon
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 786 |
![]() |
|
HBO HD freesatJeden z hlavních stěžovatelu jsem bezpochyby já.Pravda je taková,že tento program má potíže s kvalitou od počátku kdy byl zařazen do jejich nabídky.Neměj obavy,že o tom nevědí.Ale jistě všichni známe pružnost UPC pokud se týká odstranění závady.Pozoruhodné je to,že HU verze to nemá a ani nevím že by měla. ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
loonPokud se chci podívat opravdu párkrát za měsíc na HBO HD tak na Skylink a ten kupodivu žádnou poruchu v obraze opravdu nemá.Asi mám štěstí nebo.... nevím jak to zduvodnit. ;) Nemám žádný Skylink ready ale obyčejný Vantage-mimo jiné další a ne šroty. ;) |
hobo
![]() |
|
RE:HBO HD FreeSatChyba je v kodeku,ví se o tom,ale neřeší.Hlavně pravidelné pladby,jinak sankce! |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 669 |
![]() |
|
Ano jeto všeobecně známo,ale dá se z toho nějak jak se říká finančně vybruslit nějakou finanční kompenzací-i když to zas tak moc neřeší. ;) |
hobo
![]() |
|
![]() |