Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Transporder 120207 od bulharů

Tak zase zhruba po 5 minutách zamrzne obraz i přístroj zvuk jde dál pomůže restart a pak stále dokola už to tu bylo několikrát ,tak že chyba u bulharů mám Humax iCord HD takže se ozvětu Humaxaci jestli i vám to blbne . Hlavně ať sem nepíší nějací chytrolíni že jim to jde. Ptám se pouze toho kdo vlstní přístroj Humax

kuri75
Registrace: 12/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Transporder 120207 od bulharů

oprava 12207

kuri75

Dej tam družici ať nemusím moc hledat!

sonip
Registrace: 3/2008

kuri myslel Astru 23,5 a programy Viasat HD, NG HD, NG Wild HD, MTV HD, iConcerts HD - teda tie co v noci menili parametre - Skylink
Tiez som mal problem, ze som mal tmu a nemam tento pristroj, ale Tech. Isio

HornetF18
Registrace: 10/2011

Těch skoro 70 Mbits je pro některé přijímače už moc.

visper
Registrace: 5/2008

Mám taky Humax IcordHD a mám stejný problém, to samé už to dělalo cca před rokem, taky bulharský transpondér. Už jsem psal na Skylink, minule problém opravili.

KarelLev
Registrace: 8/2009

KarelLev

Zdravím,taky jsem psal na Skylink ,tak uvidíme ,ale už mě ti bulhaři pěkně s.e.r.o.u

kuri75

12207 FEC 5/6

Preladene na nove FEC 5/6 a nic. Nefachci to. Je tam 5 HD programov Skylinku. Prijimac Humax 2000.Vie mi niekto povedat preco?Ladenie bolo v poriadku, kanaly boli uvedene, ulozene atd.Skylink mi na moj dotaz nevie dat odpoved.Zeby tuto FEC Humax nezvladal? Dakujem pekne za akekolvek info.

juraj 45
Registrace: 12/2007

Skuste, ci vam ide Planeta HD, ma rovnake parametre, ako tieto preladovane.
23,5 11817 V 27500 8PSK DVB-S2 5/6
ak ide, tak bude chyba vo vysielani Skylinku...

HornetF18
Registrace: 10/2011

Asi viacerym to blbne, sa cudujem na odozvy.Inokedy pre väcsiu blbost je 10 vlakien...

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

HornetF18: To je přesně rada nad zlato, to tu mělo zaznít! Děkuji HornetF18. Kouknul jsem a je to tak, tak že to vydím na malér u Bulharů.

Longines
Registrace: 3/2012

tak že to vydím na malér u Bulharů

,kdyby to byla pravda,tak to zlobí všem,mě to jede teď zkusmo,jinak na Planetu moc nekoukám asi půl hodiny ,vše OK ,jen pro upřesnění,mám jiný šrot:O

pierrepetr
Registrace: 5/2006

pierrepetr: Ono je hodně jednoduché napsat, že my co máme nějaký technický problém, že máme doma šroty. Mám Topfield SBI-2060 a vím, že to není žádný zázrak. Ale na jeho obhajobu chci napsat, že za celý rok, co ho mám, tak jsem s ním neměl zásadní problém. Reaguje poměrně rychle, obraz v HD má velmi slušný a co mě hodně těší, nahrává bezchybně na externí disk. Tady se nabízí otázka, jak sám jsem náročný. Myslím si, že nepatřím mezi ty, co jenom přepínají. Mám motor, samozřejmě v omezené míře rád lovím a experimentuji. Abych se vrátil k tématu. Potvrdilo se to, že není úplně všechno košér ze strany Bulharů, protože naladím v perfektní kvalitě stanici Planeta HD, která vysílá ve stejných parametrech. Asi tady končí úvahy o tom, že bych mohl mít hnutou parabolu a nebo, že ten můj šrot neumí signál sežvýkat. Nakonec jeden dovětek. Je to cca měsíc, co jsem technikům ve Skylinku nahlásil, že u některých filmů na Cinemaxu nefungují TXT titulky. I zde na fóru tento fakt byl asi dvakrát zmiňován. Ochotný technik mi potvrdil, že se mu rovněž nezobrazují titulky u zrovna běžícího filmu, který nebyl dabovaný. Slíbil, že mě bude kontaktovat ve chvíli, kdy obdrží jakoukoliv informaci. K dnešnímu dni se tak nestalo. Když jsem dnes hlásil na Skylinku problém s přeladěním, dozvěděl jsem se, že oni si na podpoře nevedou žádné záznamy o hovorech a tudíž není možné dohledat, kam problém se Cinemaxem operátor směroval. Tuším kam. Na dnešní problém mi bylo řečeno, abych vlastně neotravoval a kontaktoval výrobce, nebo nejlépe technika. Stejně tak jsem mluvil i s majitelem firmy, který distribuje v ČR TF a i on mi potvrdil, že jeden z jeho strojů nezareagoval. Toť vše.

Longines
Registrace: 3/2012

Longines

ale já nereaguji na typ šrotů(přístrojů),reaguji na tvůj výrok,že je problém u Bulharů a to není,jinak by to zlobilo všem,nemám žádný šrot přímo na míru od Bulharů,tak jen uvádím,že chyba bude jinde,aby všichni neusnuli s tím,že se to samo opraví,měj se kamaráde :)))

pierrepetr

Ještě dodatek

každý šrot si více ,či méně umí poradit s různými parametry vysílání,proto to někomu jede a jinému zlobí,tak je jasno,kde je chyba

pierrepetr

od bulharov jedine tak mrkvu a zeler a pri tom mali aj ostat.. Rv

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

Od tych dnesnych ani to. Sa pozri na cely balkan.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

liquere

od tych dnesnych idu na export hlavne prostitutky..v bruseli je bulhariek mrakava..ale aj v nemecku...

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

Ved ano pichacka zarobi viac ako papricka....

liquere

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra