![]() |
|
Transporder 120207 od bulharůTak zase zhruba po 5 minutách zamrzne obraz i přístroj zvuk jde dál pomůže restart a pak stále dokola už to tu bylo několikrát ,tak že chyba u bulharů mám Humax iCord HD takže se ozvětu Humaxaci jestli i vám to blbne . Hlavně ať sem nepíší nějací chytrolíni že jim to jde. Ptám se pouze toho kdo vlstní přístroj Humax |
kuri75
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 316 |
![]() |
|
RE: Transporder 120207 od bulharůoprava 12207 |
kuri75
![]() |
|
RE: Transporder 120207 od bulharůDej tam družici ať nemusím moc hledat! |
sonip
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 703 |
![]() |
|
RE: Transporder 120207 od bulharůkuri myslel Astru 23,5 a programy Viasat HD, NG HD, NG Wild HD, MTV HD, iConcerts HD - teda tie co v noci menili parametre - SkylinkTiez som mal problem, ze som mal tmu a nemam tento pristroj, ale Tech. Isio |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
RE: Transporder 120207 od bulharůTěch skoro 70 Mbits je pro některé přijímače už moc. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
RE: Transporder 120207 od bulharůMám taky Humax IcordHD a mám stejný problém, to samé už to dělalo cca před rokem, taky bulharský transpondér. Už jsem psal na Skylink, minule problém opravili. |
KarelLev
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
KarelLevZdravím,taky jsem psal na Skylink ,tak uvidíme ,ale už mě ti bulhaři pěkně s.e.r.o.u |
kuri75
![]() |
|
12207 FEC 5/6Preladene na nove FEC 5/6 a nic. Nefachci to. Je tam 5 HD programov Skylinku. Prijimac Humax 2000.Vie mi niekto povedat preco?Ladenie bolo v poriadku, kanaly boli uvedene, ulozene atd.Skylink mi na moj dotaz nevie dat odpoved.Zeby tuto FEC Humax nezvladal? Dakujem pekne za akekolvek info. |
juraj 45
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
RE: Transporder 120207 od bulharůSkuste, ci vam ide Planeta HD, ma rovnake parametre, ako tieto preladovane.23,5 11817 V 27500 8PSK DVB-S2 5/6 ak ide, tak bude chyba vo vysielani Skylinku... |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
RE: Transporder 120207 od bulharůAsi viacerym to blbne, sa cudujem na odozvy.Inokedy pre väcsiu blbost je 10 vlakien...Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Transporder 120207 od bulharůHornetF18: To je přesně rada nad zlato, to tu mělo zaznít! Děkuji HornetF18. Kouknul jsem a je to tak, tak že to vydím na malér u Bulharů. |
Longines
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 652 |
![]() |
|
tak že to vydím na malér u Bulharů,kdyby to byla pravda,tak to zlobí všem,mě to jede teď zkusmo,jinak na Planetu moc nekoukám asi půl hodiny ,vše OK ,jen pro upřesnění,mám jiný šrot:O |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Transporder 120207 od bulharůpierrepetr: Ono je hodně jednoduché napsat, že my co máme nějaký technický problém, že máme doma šroty. Mám Topfield SBI-2060 a vím, že to není žádný zázrak. Ale na jeho obhajobu chci napsat, že za celý rok, co ho mám, tak jsem s ním neměl zásadní problém. Reaguje poměrně rychle, obraz v HD má velmi slušný a co mě hodně těší, nahrává bezchybně na externí disk. Tady se nabízí otázka, jak sám jsem náročný. Myslím si, že nepatřím mezi ty, co jenom přepínají. Mám motor, samozřejmě v omezené míře rád lovím a experimentuji. Abych se vrátil k tématu. Potvrdilo se to, že není úplně všechno košér ze strany Bulharů, protože naladím v perfektní kvalitě stanici Planeta HD, která vysílá ve stejných parametrech. Asi tady končí úvahy o tom, že bych mohl mít hnutou parabolu a nebo, že ten můj šrot neumí signál sežvýkat. Nakonec jeden dovětek. Je to cca měsíc, co jsem technikům ve Skylinku nahlásil, že u některých filmů na Cinemaxu nefungují TXT titulky. I zde na fóru tento fakt byl asi dvakrát zmiňován. Ochotný technik mi potvrdil, že se mu rovněž nezobrazují titulky u zrovna běžícího filmu, který nebyl dabovaný. Slíbil, že mě bude kontaktovat ve chvíli, kdy obdrží jakoukoliv informaci. K dnešnímu dni se tak nestalo. Když jsem dnes hlásil na Skylinku problém s přeladěním, dozvěděl jsem se, že oni si na podpoře nevedou žádné záznamy o hovorech a tudíž není možné dohledat, kam problém se Cinemaxem operátor směroval. Tuším kam. Na dnešní problém mi bylo řečeno, abych vlastně neotravoval a kontaktoval výrobce, nebo nejlépe technika. Stejně tak jsem mluvil i s majitelem firmy, který distribuje v ČR TF a i on mi potvrdil, že jeden z jeho strojů nezareagoval. Toť vše. |
Longines
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 652 |
![]() |
|
Longinesale já nereaguji na typ šrotů(přístrojů),reaguji na tvůj výrok,že je problém u Bulharů a to není,jinak by to zlobilo všem,nemám žádný šrot přímo na míru od Bulharů,tak jen uvádím,že chyba bude jinde,aby všichni neusnuli s tím,že se to samo opraví,měj se kamaráde :))) |
pierrepetr
![]() |
|
Ještě dodatekkaždý šrot si více ,či méně umí poradit s různými parametry vysílání,proto to někomu jede a jinému zlobí,tak je jasno,kde je chyba |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Transporder 120207 od bulharůod bulharov jedine tak mrkvu a zeler a pri tom mali aj ostat.. Rvskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Transporder 120207 od bulharůOd tych dnesnych ani to. Sa pozri na cely balkan.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
liquereod tych dnesnych idu na export hlavne prostitutky..v bruseli je bulhariek mrakava..ale aj v nemecku...skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Transporder 120207 od bulharůVed ano pichacka zarobi viac ako papricka....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
![]() |