Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

TV program

SPORT M ? co je toto za program?

vrba
Registrace: 10/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: TV program

Určeno pro maďarský trh ;P

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

Najslabší športový program na orbite. Na predposlednom mieste sa umiestnil Slovak sport.

telecirkus
Registrace: 12/2011

Více na http://cz.kingofsat.net/channels_S.php
Tm máš mimo jiné i spoustu sportu.

sonip
Registrace: 3/2008

Tak jsem dneska pustil DVB-T a nový program ŠLÁGR obrázek jak víno vše OK , ZATO NA SKYLINKU SE NEPOZNÁ POMALU co mají na sobě jak je to rozmazaný zkrátka hnus co Skylink vysílá . Prosím nejde o obsah , ale kvalitu obrazu . :laughing:

amater3389
Registrace: 7/2012

No to je fakt, opět musím zcela souhlasit. Nejen Šlágr, ale třeba i takové óčko, noe, fashion, regiony, lux, cetv, tv8 to jsou obrázky! Fuj, jak si to ten hnusný Skylink může dovolit!

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

amater3389

Ad 1.: neviem čo má Šlágr TV spoločné s týmto vláknom
Ad 2.: pozeráš to na tom istom boxe?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Konečně snad budu mít u Juzka vyžehlenou tu reklamu :((

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

amater3389

Kolik si zaplatí provozovatel kapacitu na přenos ŠlágrTV, takový má na satelitní trase obraz. Nic víc, nic míň. Ale pochybuji, že ty tohle pochopíš.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

1 . pro petersk
VLAKNO JE -TV program - tak proč by to jsem nedal nebudu zakládat něco nového a o TV programu to je
2. pro joscer - Mě jako koncového zákazníka nezajímá kdo , jak , zakolik Kč , atd . Já platím Skylinku balíček za X peněz a chci mít kvalitní program v SD abych poznal co má aspon na sobě , hráče ,. míč kde je atd. ( ŠLÁGR 90% mazanice , SPORT1 - 50% mazanice , SPORT5 -50% mazanice , a plno dalších programů tomu ale neodpovídá ) .Eurosporty jsou taky v SD , Nova sport a jiný programy , ale to je už zase jiná liga v kvalitě popdle ostatných , na to se nechá už aspon koukat . Samozřejmě vše porovnávám v SD kvalitě . HD je zase o ničem jiným . Odešel jsem od DIGI TV , ale takovýhle mazanice tam nebyli .

amater3389
Registrace: 7/2012

Pochyboval jsem správně o tom, že to nepochopíš.
Za ŠlágrTV nikomu nic neplatíš, ten je vysílaný FTA. Ale bojím se, že ani takhle podané to nepochopíš.

joscer

amater3389

Čítal si to po sebe?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

jako ono to těm co šlágr sledujou stačí, moje matka na to čučí furt a že je to mazanina jí vůbec nevadí :)))

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Jak jsem psal u článku na titulní straně. Šenkýř nám ŠlágrTV pustí vždycky, když chce končit, takže mi zaplatíme a jdeme domů. :)))

joscer

sakra "...my zaplatíme ..."

joscer

ten zákazník

,co si pouští šlágr pamatuje i zašumělý analog s odrazy a jinak není na co koukat,většinou to tito mají jen jako poslech v kuchyni k vaření a tam ta nekvalita obrazu je šuma fuck :)))

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra