![]() |
|
TV programSPORT M ? co je toto za program? |
vrba
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 80 |
![]() |
|
RE: TV programUrčeno pro maďarský trh ;PSkylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 664 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: TV programNajslabší športový program na orbite. Na predposlednom mieste sa umiestnil Slovak sport. |
telecirkus
Registrace: 12/2011 Příspěvků: 962 |
![]() |
|
RE: TV programVíce na http://cz.kingofsat.net/channels_S.phpTm máš mimo jiné i spoustu sportu. |
sonip
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 703 |
![]() |
|
RE: TV programTak jsem dneska pustil DVB-T a nový program ŠLÁGR obrázek jak víno vše OK , ZATO NA SKYLINKU SE NEPOZNÁ POMALU co mají na sobě jak je to rozmazaný zkrátka hnus co Skylink vysílá . Prosím nejde o obsah , ale kvalitu obrazu . :laughing: |
amater3389
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 475 |
![]() |
|
RE: TV programNo to je fakt, opět musím zcela souhlasit. Nejen Šlágr, ale třeba i takové óčko, noe, fashion, regiony, lux, cetv, tv8 to jsou obrázky! Fuj, jak si to ten hnusný Skylink může dovolit!Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
amater3389Ad 1.: neviem čo má Šlágr TV spoločné s týmto vláknomAd 2.: pozeráš to na tom istom boxe? T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
RE: TV programKonečně snad budu mít u Juzka vyžehlenou tu reklamu :((Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
amater3389Kolik si zaplatí provozovatel kapacitu na přenos ŠlágrTV, takový má na satelitní trase obraz. Nic víc, nic míň. Ale pochybuji, že ty tohle pochopíš.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: TV program1 . pro peterskVLAKNO JE -TV program - tak proč by to jsem nedal nebudu zakládat něco nového a o TV programu to je 2. pro joscer - Mě jako koncového zákazníka nezajímá kdo , jak , zakolik Kč , atd . Já platím Skylinku balíček za X peněz a chci mít kvalitní program v SD abych poznal co má aspon na sobě , hráče ,. míč kde je atd. ( ŠLÁGR 90% mazanice , SPORT1 - 50% mazanice , SPORT5 -50% mazanice , a plno dalších programů tomu ale neodpovídá ) .Eurosporty jsou taky v SD , Nova sport a jiný programy , ale to je už zase jiná liga v kvalitě popdle ostatných , na to se nechá už aspon koukat . Samozřejmě vše porovnávám v SD kvalitě . HD je zase o ničem jiným . Odešel jsem od DIGI TV , ale takovýhle mazanice tam nebyli . |
amater3389
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 475 |
![]() |
|
RE: TV programPochyboval jsem správně o tom, že to nepochopíš.Za ŠlágrTV nikomu nic neplatíš, ten je vysílaný FTA. Ale bojím se, že ani takhle podané to nepochopíš. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
amater3389Čítal si to po sebe?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
RE: TV programjako ono to těm co šlágr sledujou stačí, moje matka na to čučí furt a že je to mazanina jí vůbec nevadí :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: TV programJak jsem psal u článku na titulní straně. Šenkýř nám ŠlágrTV pustí vždycky, když chce končit, takže mi zaplatíme a jdeme domů. :)))Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: TV programsakra "...my zaplatíme ..."Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
ten zákazník,co si pouští šlágr pamatuje i zašumělý analog s odrazy a jinak není na co koukat,většinou to tito mají jen jako poslech v kuchyni k vaření a tam ta nekvalita obrazu je šuma fuck :))) |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
![]() |