Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Davis Cup v TV

Teď sleduji zápas Štepánek vs. Almagro, nedalo mi tom a přepl jsem na Super Tennis HD. Daleko lepší prezentace utkání, více záběrů do publika, prostě celkově lepší atmosféra přenosu než na ČT, a to jsme doma. Štepánek do toho!!!!

frigo13
Registrace: 1/2011
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 61
Odpověď v diskusním vlákně

co to meleš?

Záběry kamer jsou identické! Potřebuješ si kopnout do ČT?

hotovyrad
Registrace: 3/2011

Do nikoho nechci kopat.

Nemyslím si , že jsou záběry identické, teď jsem to i porovnával.

frigo13

podle mě jsou

srovnával jsem CT Sport, British Eurosport 2HD, HD Sport RUS, NTV+ Tenis, C More Tennis, C+ Weekend PL HD, jen je něco časově posunuté... vše je stejné.... Viděls někdy na tenise dvoje kamery? To je jen občas u fotbalu, kdy jsou na jedné straně jedny a na druhé zase jiné reklamy, u tenisu to smysl nemá....

hotovyrad

RE: Davis Cup v TV

Co to mele ten frigo13, vzdyt i v CT pred chvili konstatovali, ze to neodbavuji oni a ze rezii ma na starost poradatel DC.

Skylink CZ, Skylink SK v šuplíku, HBO Max + SkyShowtime

faust
Registrace: 1/2006

Hotovyrad

A videl jsi někdy realizaci takového přenosu v reálu na míste? V hale klidně muže byt několik "oček" od jiných štábu zahraničních TV co si kupuji hlavní stream a další režii si dělají samy. Úplne běžná věc například při přenosech z OH a podobnych akci.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Frigo

Nic si z toho nedělej, takhle se to tady děje běžně, bohužel...

On Air!

Saxon

to Saxon

To snad není podstatné narozdíl od toho, že nyní všechny stanice vysílají stejně :-)

hotovyrad

Hotovo

Nepodstatná je především tvoje reakce, ostatne jako většina tvych. Proste si zjisti něco o realizaci přímých přenosu a pak si tu můžeš honit tričko cely den. Chytráka tu děláš furt, ale když jsem si jist ze plácáš blbosti a mám čas tak tě upozorním...

On Air!

Saxon

Nejdůležitější je ...

aby Štepanek vyhral posledni míček :)

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006

Upřesnění poznatku.

Hlavní rozdíl vidím opravdu v těch mobilních nesených kamerách, přiblíží trochu jinou atmosféru.
Tím nechci kvalitu přenosu v ČT nijak snižovat, jen konstatuji čeho jsem si všiml a sdělil jsem svůj osobní názor, to snad můžu.
To Saxon, díky za obhajobu, rád také diskutuji raději slušně.

frigo13

Ivo2001

Máš recht!

Teď se láme chleba. Hrajou výborně kluci.

On Air!

Saxon

Držím palce Štepánkovi,snáď to dá chalan.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

15:0,ešte tri loptičky a je to.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123

GRATULUJEEEM.

kostik123

R^ R^ R^ Gratulujem Ceskym tenistom k vyhre!

ludo
Registrace: 3/2006

Krása! Díky, hoši.

On Air!

Saxon

Gratulace celému tenisu v ČR

V jednom roce vyhrát Hopman Cup, Fedcup a Davis Cup, nezbývá než smeknout.

frigo13

FED Cup + Davis Cup ?

vyhrál to někdo v jednom roce ? :) - 1990

všimli jste si jak se Esterce třepaly ruce když pila ... :)

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006

to Saxon

Moje reakce byla zcela v souladu s úvodním dotazem tématu. Odpověděl jsem, že Supertennis a CT Sport mají stejný obraz, v tom jsem mel pravdu. Vse ostatni jde mimo puvodni otazku tematu, Tecka.

P.S.: Prave ze Ty si zde honis triko tim, ze zde vytahuješ "jak se přenosy dělají" atd.... ale to mě nezajímá a je to i mimo téma... Odpoveděl jsem, že záběry mají všichni stejné, o což tazateli šlo... nic víc, nic míň... zdar

hotovyrad

Velkými kadety jsou Němci ARD und ZDF, co se týká nákupu hlavního streamu. Základ berou od pořádající stanice a ten šrumec kolem si snímají sami, včetně rozhovorů. Teď to hodně uvidíme při zimních sportech a můžeme porovnávat s Eurosportem. A na OH to je úplný mišmaš, tam vlastně nefiguruje TV pořádající země, tam je to o tom, že si různé disciplíny rozeberou společnosti typu ABC, CBC a jiných TV molochů.

Longines
Registrace: 3/2012

to Longines

jasně, omáčku má/může mít každý broadcaster svou, ale základ je většinou daný.... Třeba proto koukám na MotoGP a F1 na Polsatu... Sví lidé v místě konání a své reportáže, super studio a závody bez reklam :-)

hotovyrad

To hotovyrad

Můžeš si tvrdit co chceš, to já můžu taky.
Tím co jsem uvedl jsem jsem chtěl jen sdělit svůj pohled, myslím si , že obrazová kvalita snímků zápasu je mezi SuperTennis a ČT srovnatelná, rozdíl je podle mě v celkovém podání a střihu, stejně tak ve zvukové kvalitě přenosu atmosféry v hale, a to si myslím, že ČT má pořád proti jiným stanicím rezervy. Možná je to v kvalitě přenosové techniky, v množství lidí zainteresovaných v přenosu, zkrátka v celkových nákladech na přenos.
A co se mi na tvé odpovědi ještě nelíbí je nedostatek slušnosti a "co to meleš" si někdy řekni sobě, než napíšeš příspěvek. Jinak ahoj a dík za tvou reakci.

frigo13

to frigo

Sorry, ale Ty jsi naprudko řekl a i posléze zopakoval, že CT Sport a ST mají jiné záběry. Na tomto pozadí byla má odpoved OK a "co to meles" byl nadpis, nikoliv text.... ja si na slovickach vylozene zakladam a zde me opravdu nevmanipulujes Ty ani "nikdo jiny" tam, kam chcete.... Odpovedel jsem ti EXAKTNE PRESNE dle zadani tematu, nic vic a nic min... Smyslene vyznamy mezi radky neberu, co je psano, to je dano... Tecka

hotovyrad

to frigo

Kdybys mel koule, tak napises "sorry, zabery maji opravdu shodne, mel jsme spatny usudek" a bylo by to v poho.... takto ze sebe delas blbce jedine Ty sam....

hotovyrad

Frigo

Tomuhle to nevysvetlis, ten si tu bude mlit furt to svoje. Kde nic neni... Však to znáš.

On Air!

Saxon
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 61

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra