![]() |
|
CA modul do televizeZdravim,nejsem odbornik a potreboval bych poradit. Dostala se mi do rukou plazma LG 50PA6500. Ve specifikacich se pise, ze ma "DVB-C tuner pro příjem kabelové televize / HD DVB-C tuner pro příjem kabelové televize ve vysokém rozlišení (MPEG-4)" a Slot pro karty CI. Mam televizninabidku od Freesatu(UPC) a chtel bych koupit CA modul pro dekodovani Cryptoworks, aby vyradil setobox. Konecne muj dotaz, je mozne televizi osadit timto modulem http://www.datart.cz/Prislusenstvi-k-satelitni-technice-TOPFIELD-CRYPTOWORKS-ROZHRANI.html?gclid=CIO5yqzW2LMCFUm-zAod4k8AYw nebo doporucte neco jineho. Moc dekuji |
houlec
Registrace: 11/2012 Příspěvků: 33 |
![]() |
|
houlecTaky je nutná smlouva od poskytovtele kab.tv v DVB-C |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: CA modul do televizeSorry, to nechapu. Chci jen vyradit dekoder, ktery jsem dostal od UPC a volit kanaly primo na televizi. Diky |
houlec
![]() |
|
RE: CA modul do televizePrijem mam pres parabolu. |
houlec
![]() |
|
RE: CA modul do televizejestli mas kabelovku v dvb-c od upc tak tam ti zadny datart nepomuze, potrebujes sparovany modul conax s kartou, abych nedelal reklamu jedna firma v cr to dela |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
RE: CA modul do televizeno takže nemáš kabelovku, ale satelitní televizi, takže DVB-C tuner stím nemá nic společného. Ty potřebuješ DVB-S tuner. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: CA modul do televizeJeden o voze,druhy o koze.... :))Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: CA modul do televizeAno, satelitni telivizi. Takze neni moznost, jak pripojit do televize tu jejich kartu bez pouziti dekoderu a volit programy primo na televizi. Diky |
houlec
![]() |
|
houlecjakou kartu máš?a snad ta tv nemá zabudovaný decoder? |
Ufones
![]() |
|
RE: CA modul do televizeTelevize urcite dekoder v sobe nema. Myslel jsem, zda se prave neda zakopit nejaky modul na dekodovani, do ktereho by se dala karta od UPC a to se strcilo do CI slotu televize. A nemusel bych pouzivat dekoder(prijimac), ktery mam pod televizi od UPC. Na karte je akorat napsano ir.deto a majetek UPC. |
houlec
![]() |
|
houlecMožná se pletu ale ta karta bude spárovaná s tím decoderém co máš v sekretáři. |
Ufones
![]() |
|
RE: CA modul do televizeNeni, mohu je prehazovat mezi decodery a chodi to normalne. |
houlec
![]() |
|
houlecTu kartu co vlastníš vypadá že je čisté IRDETO? |
Ufones
![]() |
|
houlecBohužiaľ Ti to nepôjde, lebo Ty máš UPC direkt kartu. Potrebuješ dvb-s tuner buď v televízore alebo osobitný sat. prijímač. Takže, ak ho chceš mať v TV tak si vymeň TV na TV s dvb-s tunerom.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
RE: CA modul do televizeDiky vsem za pomoc |
houlec
![]() |
|
RE: CA modul do televizeMáš v tej telke všetko čo nepotrebuješ a nemáš tam to čo by si chcel satelitný tuner.Ale nesmúť,nie je to bohvie aká výhra.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: CA modul do televizeBohuzel, televizi jsem dostal jako darek, takze jsem nemohl vybirat. |
houlec
![]() |
|
![]() |