![]() |
|
Transponder 12207 V, problemZdravim.Taky se vam sekaji kanaly na tomhle transponderu?NGC HD, Wild HD, Viasat HD, atd.Kdykoliv prepnu na jeden z tehle kanalu, tak se prijimac vypne.Dokonce i pri skenu tohohle transponderu.Jinak vse funguje normalne.Prijimac IPbox 91HD. |
Velos
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
RE:Transponder 12207 V, problemNe vypadá to v pohodě.OptiboX Zebra.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: Transponder 12207 V, problemzdá se,že to chvilkama seká.zkoušel jsem Viasat HD a ten se sekal,přijímač ale nevypnul.Po přepnutí jinam a zpet na Viasat vsak uz ok. NGC a NG Wild tez v pořádku. Asi občasné výkyvy... |
sigur
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 120 |
![]() |
|
Dá se to řešit...1. Přesným nasměrováním paraboly.Kdyby to nepomohlo, bývá to zvýšeným útlumem kabelu nebo i vysloužilým konvertorem. Vyměnit LNB za nový. (dobré výsledky dává např. Inverto Black Ultra) 2. Přijímač nemá v pořádku tuner (vstupní díl). Dá se někdy i opravit, bez technických znalostí a zkušenosti to nejde. Řešením může být servisní oprava v ABcomu Topolčany - SK. Nejdříve zkus Tvůj přijímač na jiné funkční parabole stejné velikosti jako máš doma. Podle výsledku pokračuj v dalších opatřeních... |
bob.r
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 907 |
![]() |
|
RE: Transponder 12207 V, problemSignal je dobrej.Prijimac to asi nedela.Mame doma 3 tyhle prijimace a u vsech stejny.Mozna ten konvertor.Ale to by zase asi delaly i jiny transpondery.Uvidim az preladej ten transponder a pak s tim neco budu delat.Diky za rady. |
Velos
![]() |
|
Tak Ti nevím...počkat můžeš, ale to odstranění společné závady - zlepšení signálu - asi za Tebe nikdo neudělá.A počasí Ti to později moc neusnadní. Tak s tím něco dělej ! |
bob.r
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 907 |
![]() |
|
RE: Transponder 12207 V, problemNj, asi máš pravdu.Teďka sem to zkoušel trochu podrobnejc a při odpojení kabelu to bez signálu nespadlo.Jakmile sem ho zapojil, tak to i na volnym kanale spadlo.I na kodovanym.Mám satelity 3,5 roku a už druhý konvertor.Ten prvni odešel ještě v záruce.Co to sakra dělaj za vehementy? :( |
Velos
![]() |
|
No problem....Na HDčkový Viasat se koukám skoro denně, na DM 800HD no problem, signál 16 dB dle měřidla v přijímači |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
Velos"Co to sakra dělaj za vehementy?"spotřební elektronika,po záruce konec,normálka |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
ale problémtypuji jinde,dej vědět :))) |
pierrepetr
![]() |
|
u mna v pohodevelamos dm 8000hd. problem je u teba kdesi vonku alebo doma?Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Transponder 12207 V, problemTak jsem dneska přehodil konvertor a dělá to stále.Nechce se mi věřit tomu, ze odešli najednou všechny přijímače, nebo že myši překousali všechny 3 kabely.Počkám až udělaj ty změny na tomhle transpondéru co maj v plánu pozítří(nebo tak nějak) a pak kdyžtak zkusím dát novej firmware. |
Velos
![]() |
|
vidím tona nastavení paraboly a všeho,co souvisí s tímto nastavením |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Transponder 12207 V, problemTak jsem nakonec nainstaloval nový firmware a šlape to.Nicméně ma jiný desing a tak si musím zvyknout.Každopádně tam něco minuly pátek zapli (nebo vypli) a od tý doby to blblo.Žádný jiný transpondér to nedělá. |
Velos
![]() |
|
![]() |