![]() |
|
multi feed 4W az 9EIdem este kym je "pekne" pridat dalsiu LNB k -Amos-4W Thor-1W Sirius-5E a teraz tam vahat dat Eutelsat-9E Parabola 85. Lokalita momentalne Brno. A prijimace Technisat Isio S1 a Vu Duo - len ak by sa niekto pytal. ;-) Ked nemam merak to nezvladnem, ze?! (Ja urcite nie vsak!? :)) ) Dakujem za nazory, zajtra sa pohrajem... K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: multi feed 4W az 9Ebez problému jde přidat k Amos-4W/5W,Thor-1W, Sirius-5E,Eutelsat-9E ještě Hotbird-13E |
vladnaico
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 445 |
![]() |
|
V pohoděměl jsem na klasickou offsetku 85x100 svého času šilhání od 1W po 23E, nechci Ti do toho mluvit, ale co Tě láká na devítce - po odchodu Platformy? Ty Penthousy? :-) |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
@hotovyradAhoj! No chcem pridat dalsie LNB "blizko" k zvysku,a vies ja som madarskej narodnosti :sly: v pondelok mi donesu HelloHD kartu do VU to chcem dat, UPC tu nemam, takze mi chybaju ""domace"" stanice, ale napr. taka HirTV co je nieco ako TA3 ci CT24 u vas, alebo mozno BBC-World (News) kedze z nej preberaju niektore programy a dabuju, tak si s tyzdnovym oneskorenim pozriem relaciu BBc ci mi nahodou nieco anglicky neuslo. Potom rad pozeram ComedyCentral.hu a nie nemecky. Dalej mas tam 2 dalsie celkom fajn hudobne stanice. Z HD m1 mad. verejno pravna je myslim tak 3. najlepsia po CT1.hd a ORf1.hd Tej PlatformyHD je mi velmi luto, nieco zostalo aj na 9E z ruskych tusim. Ked nie mam Xtra.ua kartu na 4W, nieco je na Thor-e, rusky viem, takze pozeram tiez, len su to dost mazanice.. Preto rozmyslam ze ked mi v asi 3/2013 vyprsi rocna Xtra, pozriem po Viasat.ua alebo Nordicoch ako takych, hery to tu stale vychvaluje, tak otestujem... Ale asi najcastejsie pozeram HD stanice, z Hello budem pozerat asi tak iConcert.hd mozno Trace hophopovacky, skoda ze NatGeo je Wild a nie NGC... Viac ma nenapada, ale dakujem za tip! Ten Pentik mi nejak usiel... R^ K |
krikri
![]() |
|
to krikriJo, ti Maďaři zase ušli mi. z Platformy SD i HD nezůstalo na devítce nic, já měl dva roky ofiko kartu Platforma, tak mě to dost naštvalo, ale přeorientoval jsem se na 36E, zatím sdíleně, v červenci jedu do Stalingradu, koupím si kartu Trikolor Full HD za 600 CZK na rok a mám klid :-) Penthousy tam jsou všechny tři HDčkové.... ale ty mají i Bulhaři na 23E, takže jsem devítku pohřbil a čekám, možná se objeví někdo po kapacitě od Platformy, zatím tam není nic |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
RE: multi feed 4W az 9EMagyar zase nahanas baby po Brne? Co uz New Castle ta nebaví? :)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
toto zvladnesv pohode kikirik v novych zamkoch aj v brne.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
chljapyjasne, je mi to jasne..., vsak naschval to dam naopak aby mi to neslo a zavolam vas s teplomerom aby ste mi to dostelovali!Mam tu flasu 7rocnej rakyje z bulharska, nema ju kto vypit; staci to ako platba?! Ci za peniaze robite?! Alebo suseda v NZ chce namontovat DVB-T na 3 TV, plucnata dcera "na predaj", koho posleme? :bigeyes: |
krikri
![]() |
|
![]() |