![]() |
|
Prenos VaclavakNejde mi o politiku,ale prazaci ten ruch v pozadi co je pocut, to je nejaka ucelova akcia na rusenie, alebo nejaka podobna akcia niekde blizko a rusia sa len nahodou tie zvuky???Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Prenos VaclavakCo píšou tak tam je ještě jedna akce ,pořádá ji nějaký txikářAmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: Prenos VaclavakLebo nejak sa mi nezda, ze by to zvukar nezvladal.Skor mi to pripomina nieco ine....dik za odpoved.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
to liquereTop byl nějaký taxikář, který ke koni přistavil dodávku s aparaturou aby rušil tu druhou demonstraci.... Vykázali ho policajti a zfanatizovaný dav mu auto rozkopal :-) |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
RE: Prenos VaclavakJa som to vnimal len po zvukovej stranke a kedze som nevedel podrobnosti, tak mi to pripadalo cudne.Ale ste to vysvetlili, takze dik.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
![]() |