Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink nabídka

Mám dotaz k balíčku HD PLUS

Na Skylink jsou jen ve všední dny,tak se ptám zde.
Jde mi o balíček HD PLUS a programy třeba NOVA SPORT.
Je u nich v přehledu vypsán jen Nova sport HD,takže když bude vysílán SD tak mám smůlu ?
U balíčku MULTI HD je právě vypsán 2x HD a SD tak nevím.
Dík

slava68
Registrace: 10/2007
Odpověď v diskusním vlákně

a proč tady?

Můžeš mi říct, proč se ptáš na nabídku jednoho z mnoha operátorů PayTV na tomto odborném fóru? Mrkni se okolo.... dvě třetiny témat směřuje ke Skylinku, připadá Ti to normální? Ptáš se na stránkách dTestu, jak chutná který rohlík, nebo na stránkách hokej.cz jaké kde na stadionu čepují pivo? Skylink má snad své stránky, které si rozhodně nemys.lím, že jsou nepřehledné, je tam i kontakt na ně, tak PROČ ZDE? Tohle fórum se jen zapleveluje shitem od lidí líných hledat, zeptat se konkrétního, mít vlastní úsudek...

hotovyrad
Registrace: 3/2011

RE: Skylink nabídka

Mas zbytečně obavy, oba streamy, tedy HD i SD mají identický obsah. O nic neprijdes.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Protože chci zaplatit balíček teď v Tisportu a na Skylink jsem volal a jsou jen v pracovní dny.Jinak bych se určitě ptal na Skylinku.

slava68

V MULTI máš obě verze, takže i SD. V PLUS jen tu HD verzi...co je na tom k nepochopení?

Corgi
Registrace: 9/2009

Vím,že je obsah stejný,jen na těhy přehledec Skylink balíčků je u Multi HD vypsán např. Eurosport HD i Eurosport .
Když tedy nebude vysílán zrovna HD ta jestli bude automaticky SD příjem na HD frekvenci nebo bude zrnění ?

slava68

Zrnění? :)))
Novasport HD - vysílá obsah HD i SD
Novasport - vysílá stejný obsah no HD vysíla jako SD. tzn. tady neuvidíš HD rozlišení.
Chápeš?

lajči
Registrace: 3/2006

Kdyby to chápal, tak se nebude ptat? Proč na nej všichni div ne plivete? Třeba to řeší prvně v zivote, tak proč mu jednoduše neodpovite, nebo raději neudržite hubu? Je to na zvracení, co nekteri z tohoto fora dokážete za par minut udělat...

On Air!

Saxon

saxon

bohužel máš pravdu ,hotovyrad nic ve zlym ale proč musíš komentovat když nechceš pomoci ??
Tak to ignoruj . TOTO FORUM SNAD MŮŽE DISKUTOVAT I O TOM CO TEBE NEZAJÍMÁ ALE NĚKTERÉ ANO, mě také plno dotazů nezajímá a hned o tom nepíšu .

HDbox FS-9105 +HD PVR fw 2.12.21 + DREAMSKY NXP 256 HD fw 1.60 - parabola 85 multifocus 28.2°E + 23.5°E + 13.0°E + 4.8°E + diseq 8/1 goto mm switch EMP+ motor 90stab HH ,karta skylink ICE + CA irdeto smit

v.h
Registrace: 1/2006

slava68

jednoduché...jde-li ti o ty tri sportovni stanice a chceš a máš HD zařízení,kup HD plus a SD verze NovaSport,ESP a ESP2 te nemusejí zajímat,protože vysílají totozny obsah.Pokud dodavatel přenosu nedodá HD kvalitu,pak bude samozrejme i na HD kanale obraz jen v SD

sigur
Registrace: 5/2010

Saxon

No nic ve zlém, ale tazatel je tady registrován 5 let. Sice si nějak neuvědomuji, že by se tu objevoval často, ale ptát se na to, že když je SD i HD verze nějakého kanálu tak jestli na HD kanálu bude "něco vidět", když vysílaný pořad bude v SD verzi? To je trochu úsměvné.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

Holt je typicky 17.november, no ne ?! ;P

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Mudrc hotovyrad

Páni prv než sem niečo napíšete, tak prosím dajte si svoju otázku či príspevok "prehodnotiť" pánovi hotovyrad a "len on" pán veľkomožný rozhodne, či je to možné uverejniť. Pán hotovyrad je vážne "mudrc".

igor61
Registrace: 1/2010

U programu Novasport, který má HD i SD verzi platí, že obě verze mají naprosto identický programový obsah. Velmi zjednodušeně řečeno to jsou dva různé streamy lišící se kvalitou obrazu a zvuku. ;)

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT

@ slava68

Je to asi takhle:
- programy CT sport, Novasport, Eurosport1,2, Nova, Prima, Markiza, HBO vysílají naprosto identický obsah 24h denně na SD i HD verzi (žádné zrnění) - takže ti stačí mít jen jednu verzi
- u dalších programů jako Discovery, History, Nat Geo, Viasat, MTV se už obsahově SD a HD verze liší (vysílají sice taky nepřetržitě 24h denně ale rozdílné pořady...
- výlevy zdejších mistrů světa co zasír... fórum agresivními reakcemi hold už musíš strpět... i když je na druhou stranu pravda, že kdyby sis přečetl týdenní program stanic třeba v TV magazínu, nemusel ses ptát

lance
Registrace: 10/2008

to Saxon

Vážim si Tě jako odborníka a myslím si, že jsi tady pomohl hodně lidem (i mně) . Ale určitě jsem nechtěl nikoho urazit a už vůbec na nikoho neplivu! Jenom mě pobavilo to "zrnění". A to, že jsem mu chtěl vysvětlit, že typ vysílání a samotné rozlišení jsou 2 různé věci, omlouvám se, příště budu držet hubu a budu čekat, že mu odpoví někdo kompetentní .... Ale každý si to může vyložit po svém....

lajči

Lajci

Neber si to osobně.

On Air!

Saxon

já to nechápu musí byt nějaký rozdíl ne v pogramu když je to HD a když vysílají v sd tak to nemůže přece jít na sd :O

nicolepcd
Registrace: 9/2011

Vykašlite sa celý Skylink, mám Servisný poplatok uhradený do: 01.08.2014, a zistil so že mi nejde karta. tak som si dal Na vašu kartu boli odoslané reautorizačné zápisy. Nechajte zapnutý sat.prijímač s vloženou kartou.
Som zvedavý kedy to pošlú, ešte že mám aj Freesat UPC.

satoshi
Registrace: 12/2007

Saxon - velmi dobře
Od toho je tu toto fórum, aby se tu nějaké případné satelitní nejasnosti uvedli na správnou míru a že tu je někdo registrován třeba 10 let neznamená, že musí vše vědět a nesmí se tu ptát. Rada "ať si tam zavolá" není zrovna ideální a víme proč.
Myslím si také, že je nepřístojné tu vytvářet takový dojem, který odradí mnoho tazatelů k diskuzi a to nejenom s jednoduchou otázkou. Ale pokud vím, i o tomto se tu už psalo, no zřejmě málo účinně.

člověk

satoshi

"Som zvedavý kedy to pošlú",to záleží na typu tvého šrotu,včera jsem poslal flash zákazníkovi,do minuty přišla od něho SMS,vše OK :)))

pierrepetr
Registrace: 5/2006

šílenost

Jedna drobná otázka a odpovědi na blití. Sám přemýšlím o tomto foru delší čas. Bože kde jsou zlaté dávné časy. To byla radost.

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra