![]() |
|
NEJDE ANI CT4 které má jít bez karty!!hallo, dovolil jsem si založit nové vlákno, protože ten problém asi nebude v kartě Skylink.. Dnes proběhlo několik událostí, jejich výsledkem je totální holomajzna v programech na mém SATu ;P . v poledne jsem aktivoval balíček MIX ochutnávka přes SMS. Hned nato jsem na netu vyměnil 2 programy ve svém Flexi7, které mám do ledna . zároveň dnes se servisní technik vrtal v té škatuli, co je na chodbě na patře paneláku, protože v ní nesnesitelně pískalo. Teď už samozřejmě nepíská. Ale mě teď záhadně jsou jen některé programy ( všechny slovenské, filmboxy, nova sd) - ani jeden HD program, u těch si neškrtnu ! . úroveň signálu, co probíhá na liště, je mizivá ( to Q: kolem 40%, vždy jsem měl Q99. Reset PINU a reautorizace je k ničemu. Nejde mi totiž ani ČT4 a NOE, co by přece měly běhat i bez karty ! Hlásí žádný nebo špatný signál - o patro níž sousedům pode mnou všechno funguje vč. HD - celý panelák je napojen na společnou anténu. . Neví někdo čím by to mohlo být ? Jak je možný, že nechytnu CT4 když chytám JOJky a filmboxy :(( ? Nemohl mi ten zásah servisáka rozhodit nějak moje připojení ? |
Bororo
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 342 |
![]() |
|
RE: NEJDE ANI CT4 které má jít bez karty!!NOE TV jde bez karty, ale CT sport ne. ;)DM 920UHD, DM 7020 HD, DM 7020s, SG2100
|
hmmm
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 324 |
![]() |
|
BororoNikto nevie ako to tam mate presne, ale ked s tej krabice kde sa vrtal servisak si ty napojeny a sused ktoremu to ide nie je, potom vychadza, ze moze to byt nasledok servisaka.Cize bolo sa treba jeho opytat co robil a aky je vysledok? Pripadne mozno pride zajtra dorobit.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: NEJDE ANI CT4 které má jít bez karty!!ale nepíská :laughing:Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
RE: NEJDE ANI CT4 které má jít bez karty!!aha, teď koukám, že jsem omylem psal CT4 - samozřejmě jsem měl na mysli CT24 !. Zítra samozřejmě budu technikovi volat, že tu byl odstraňovat to pískání, jsem se dozvěděl až od sousedů. . Je ale technicky vůbec možné, abych chytal třeba některé placené programy a CT24, které má jít bez karty, vůbec nešlo ? Jak je tohle vůbec možné ? Třeba že nenaladím při mizivém signálu ten TP, kde je CT24 ? zajímavý, že TP 11836 se všema slovenskýma normálně chytám i když úroveň signálu je na těch 40% ...... |
Bororo
![]() |
|
RE: NEJDE ANI CT4 které má jít bez karty!!síce dopískalo ale niečo tam aj dovŕzal, ber to tak ,že ten tp11836 melie z posledného a vyššie tp už domlely.CT24 ide na 12525V, ak tam nemáš už signál, tak nejdú asi aj ostatné programy z daného TP: CT1,2,sport, prima fam. |
vador
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
RE: NEJDE ANI CT4 které má jít bez karty!!Jak pravili synci,mozna byl technik neco nucen splichtit provizorne.Volej,co sa robi.Na okraj by mne zajimalo,zda mate zarizeni v zaruce,popr. si platite v panelaku pausalni mesicni technicky servis ("servisni poplatek":) a s jakou dobou odstraneni zavady. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: NEJDE ANI CT4 které má jít bez karty!!tak pro informaci sděluji všem zdejším diskutérům, které to zajímá, že problém je vyřešen - trvalo to jednu minutu :O. zavolal jsem ráno technikovi a ten řekl, že měnil v krabici na chodbě nějakou součástku a cosi tam přeladil . řešení je prý v manuálním nastavení přepnout diseqc 1.1 na hodnotu "A" místo B který jsem tam měl odjakživa :O . jsem zjistil že existují diseqc A B C D ( kočka přede ) :O . na závěr musím servisním technikům sdělit, že to je teda velkej LOL :)) - Vy si tam něco přenastavíte a já sám bych na to nepřišel do skonání světa - prej diseqc 1.1 z B na A - a běhá to jako hodinky :laughing: |
Bororo
![]() |
|
aspoňse nenudíš a něco dozvíš :))) |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
![]() |