Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Technisat Digit Isio S International

Při nahrávání programu a zároven sledování jiného se mi při začátku nahrávání tak na pět vteřin zamrzne obraz a objeví se nápis kodováno pak to běží v pohodě.Na příklad když si dám nahrát film na Nově a koukám na AXN přesně na začátku nahrávání filmu na Nově mi na AXN na pět vteřin zamrzne obraz,je to celkem nepříjemné dá se to prosím vás nějakým zpusobem odsranit nebo je to tak dané a nedá se stím nic dělat.Mám dva moduly technisat techicrypt irdeto CI+ a dvě karty Skylink ice a poslední vydaný soft.

maza
Registrace: 2/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Technisat Digit Isio S International

ano zaštvorčekovanie či pozastavenie sa deje pri štarte disku. Ak ti to vadí musíš vypnúť uspávanie disku.

prosím daj na tvfreak odpoveď do vlákna "technisat isio - zkušenosti..." na činnosť prístroja s dvomi irdeto modulmi.
možno pomôžeš tým, čo majú s týmito modulmi problém.
taktiež sú sťažnosti na extrémnu teplotu týchto modulov. Nemáš s tým problém? dokonca vypálenie tmavej škvrny na kartách.
Zapoj sa medzi užívateľov. Navyše tam nájdeš tipy a triky..

Dagy2
Registrace: 11/2010

maza,
to zamrznutie je bezne, neurobis s tym nic, ale nie je to take strasne :-) robi to aj mne s tymi istymi modulmi a aj s modulmi Mascom.

a urob ako ti radi Dagy, to vlakno na fejku je obsiahle a navstevuje ho vela uzivatelov Isia, tu sa vela nedozvies

HornetF18
Registrace: 10/2011

Díky za odpovědi a mrknu na tvfreak.

maza
Registrace: 2/2010

To jsi zas dojel na ty bláboly o modulu Irdeto Technisat z Omka. Ty výhoď z okna, kup si - Modul SMIT IRDETO HD CI/CI+ - na spodním štítku je - musí být : OAF1/114920686, Chip ID: 2147875061. Netopí, OK spíná, a z, i, na HDD + flash OK nahraje a přehraje. R^ :)

CES
Registrace: 4/2007

Měl jsem Isiu moduly smit a musel jsem je vyměnit za technisaty, protože mně vůbez nedokazaly dekodovat dva programy na jednou. disk mám připojen e-sata a stejně to při rozjezdu nahrávaní zamrzá, po roční zkušenosti oplakávám humax 2000( i když nenahrával)jsou chvíle, kdy přemýšlým o dopisu do technisatu o dokonalosti německé kvality :fuming:

hubert123
Registrace: 12/2011

RE:Technisat

To funguje akorát v Německu!

zeze
Registrace: 5/2011

CES,
teraz s poslednym a predposlednym fw idu dobre aj moduly Mascom 1.23, ja som nove Technisaty Irdeto odlozil do suplika - zbytocne vyhodenych 100€ Rv nechapem, ako to mohli pustit na trh a pytat za to peniaze....

hubert123,
aky tam mas fw? nahravanie by malo ist dobre.

HornetF18
Registrace: 10/2011

chlapci, keď vám prekáža už aj pozastavenie obrazu na 3 sekundy pri štarte disku tak odporúčam ďalekohľad a dívať sa z okna.
A nemusíte ani platiť serpo.
Možno len občas dostanete po držke od suseda, keď bude mať pocit že mu pozeráte do spálne.

Dagy2

to Dagy2

prosím tě jak se v Isiu vypne uspávání disku resp.jak se zapne

Cvik dělá mistra.

ladinek
Registrace: 8/2007

hubert123

Kolego, těch Smit IRDETO modulů je asi 6. druhů s podobnou "etiketou" - nic neříkající, je nutno ty moduly Smit dokázat technicky rozlišit a potom koupit do satu ten správný.

CES
Registrace: 4/2007

aha, u ISIO S1 je v manuále vynechaný bod 10.5.2 Festplattenabschaltung, inak je manuál identický s Digicorder ISIO.
V menu u Digicorderu je (v nemčine)
MENU-FILMY-DVR/HUDBA/FOTKY - NASTAVENIE DVR
- formát nahrávok z rádia
- vypnutie HDD - 5sek,1min,2min,5min,10min,vyp
- systém dátového media TSD,FAT32
- automaticke značkovanie nahrávky
- oznamy o nahrávkach

Fuj s tým.

Dagy2

to Dagy2