Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink Predplatne

Dnes som si bol u predajcu sat techniky predplatit Kombi na jeden mesiac, zaplatil som v predajni 14,80 € a na pocudovanie ked som prisiel domov tak som mal stiahnute 14,80 € aj z uctu co mam v Skylink na stranke tak zajtra idem ku predajcovi overit co sa stalo ako je mozne platit dva krat za jednu sluzbu. Nestalo sa to aj vam? :fuming:

jukon
Registrace: 12/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26
Odpověď v diskusním vlákně

jukon

Tak sa možno kopol,to sa stáva,zajtra si to vysvetlíte.

atr2009
Registrace: 12/2009

RE: Skylink Predplatne

Alebo to ries cez skylink, aby si to vysvetlili oni navzajom. Bude to poucnejsie.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Alebo to ries cez skylink, aby si to vysvetlili oni navzajom. Bude to poucnejsie.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Určitě jsi dostal potvrzení o přijaté platbě.Tam vidíš,jestli ti byl odečten kredit z účtu.Tím pádem bys ale u prodejce neměl nic platit nebo jen zbytek,co by ti chyběl :).Ale to není problém vyřešit. :)

Harnadek
Registrace: 6/2009

Tak co mas na bloceku?

liquere

Jasan ucet po zaplateni v predajni mam ale aj na stranke skylinku mi odratali 14,80€ ,ide mi o to ze keby som si to nevsimol tak to je mazec, preto to pisem aby si to klienti skontrolovali asi nebudem jediny na svete komu sa to stalo.

jukon

Preto sa pytam co mas na ucte, lebo ked ide o prachy neverim na nahody. Druha vec je, ked si vedel ze tam mas kredit mohol si hned povedat ze to ma zahrnut do platby a mohol si mat pokoj.

liquere

jukon

A jaký jsi měl důvod to předplácet u prodejce, když máš účet u Skylinku, na který máš přístup přes web a dokonce jsi věděl, že tam máš kredit? Mě to připadá dost přitažené za vlasy, to tvoje postěžování si.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

joscer

A není to snad jeho věc a tvoje zbytečná starost...!!! :razz:

kasi71
Registrace: 5/2008

Preto som to platil za hotove lebo tu kartu pouziva kamarat tak sme to platili u predajcu za hotove neni to jedno ako to platim? aj tak som to nemal platit dva krat.Neriešte blbosti ja som len chcel poukazat na to ze sa to moze stat.

jukon

kasi71

A není to náhodou moje věc jak reaguji?
A není to tvoje zbytečná starost o to, jestli to je nebo není moje zbytečná starost?

joscer

jukon

Já jsem jen chtěl poukázat, jestli si třeba nevymýšlíš. Ale to už je na tvém svědomí.

joscer

joscer

joscer, problem je ale asi v tom, ze pre teba je kazda staznost na skylink "přitažená za vlasy".

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

joscer

joscer jocser neklamu vsetci ludia ako ty

jukon

black13a

Ale tady nejde vůbec o Skylink. Dívám se na to z pozice programátora. Protože by tu aplikaci musel programovat naprostej amatér, aby zapomněl na to, že by k takové situaci nemělo dojít a měl by mít programově ošetřeno, že když je aktivován nějaký balíček z pozice partnera Skylinku, tak se platilo u tohoto partnera a tudíž se nic nestrává z kreditu příslušného uživatele. Jsem programátor, ale na tohle bych určitě nezapomněl. Co když jen prodejce-partner zapomněl při aktivaci nastavit příslušný příznak, že se platilo u něj? Aha? Jenže i kdyby se jukonovi tohle podařilo zjistit prodejce se mu omluvil a vrátil mu peníze, tak se to tady nedozvíme.

joscer

jukon

Kdy jsem tady napsal něco, co by mohlo být považováno za klamstvo?

joscer

jukon

Když myslíš.

joscer

joscer

Ja pracujem v banke, nie som sice programator, ale mam celkom blizko k bankovym aplikaciam a mohol by som ti hodiny rozpravat, co vsetko tieto aplikacie - profesionalne naprogramovane, x-krat otestovane a dlhy cas bezproblemovo fungujuce, dokazu sposobit na klientskych uctoch, pokladnicnych zostatkoch, prevodnych sumach a pod. A vobec si nemyslim, ze skylink ma svoje klientske aplikacie naprogramovane profesionalnejsie, takze ma vobec na rozdiel od teba neprekvapi, ak by to bola nejaka sw alebo db chyba.

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

No nevím jak myslím že ho okradli v prodejne. Prodejce si řekl že je to naky divný manik co tu platí hotovje a má peníze na úctě asi o tom neví tak ho osulim. Snad si toho nefsimne.

satman1
Registrace: 9/2010

Nestalo, protože u žádných firem si nestřádám a předplácet si balíčky u obchodníků, ani náhodou. Zbytečně bych je otravoval s vědomím, že si mohu službu zajistit sám a přes net. Platím přes kartu a mám to hned do cca 2 minut. A na obhajobu joscera: Pracuji shodou okolností pro jednu nejmenovanou banku jako programátor a vím, jaká je všeobecně ohromná neznalost zaměstnanců (uživatelů), co se týká jejích aplikací a jiných IT nástrojů. Kolikrát se sám sebe ptám, kde ta banka dělá nábor pro své nové zaměstnance :)

Longines
Registrace: 3/2012

re: .....

V aktivačním webu prodejců je položka -použít kredit zákazníka- ANO / NE .

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

Longi

to je vecny boj medzi programatormi a uzivatelmi. Uzivatel by chcel program, ktory by mal uhadnut co si on mysli, aj ked robi nieco ine a programator nechape ako moze mat uzivatel take myslienlove pochody ake ma.

liquere

liquere: R^

Longines
Registrace: 3/2012

Bol som u predajcu chybu priznal penezi vratil vsetko OK.Davajte si pozor na peniazky.

jukon

jukon

Kdybys mě býval nebyl nazval hl..ákem (příspěvek sice byl smmazán, ale zajisté si pamatuješ, cos napsal,že?), tak bych se ti teď omluvil za to, že jsem tě podezříval, že si vymýšlíš. Ale pochop, že za této situace se omluvit nemohu.

joscer
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra