![]() |
|
freesat 100 000 klientov?huhuhu, uz vas je v CZ skoro 100 000 :)freesat go go go - pozrite si facebook, mozete vyhrat plnu ponuku na 2 roky |
paraman
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 106 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47 | |
![]() |
|
RE: freesat 100 000 klientov?A abonenti budou dále přibývat, protože SD nabídka je bezkonkurenční jak z hlediska kvality, tak i ceny R^ ... Škoda jen, že HD programů je stále jako šafránu, tu bídu ty dva letošní HD Eurosporty zatím moc nevylepšily... RvŽádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 632 |
![]() |
|
musime veritze ten novy transponder nieco prinesie... myslim, ze malu napovedu sme dostali uz aj dnes - https://www.parabola.cz/zpravicky/18061/megamax-od-prosince-na-slovensku/ :8) |
paraman
![]() |
|
RE: freesat 100 000 klientov?No pro ty,co sleduji sport,je to dost dobry a podstatny pocin:),protoze jednoducha rovnice zni: sport=HD.Zaregistroval jsem,ze stahli CryptoWorks pre-paid karty a tytez ICE jsou asi v nedohlednu ?(predevsim byly ty karty vhodne pro zahranicni synky bez smluv - nerikam,ze byly zrovna vyhodne:). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
prepaid kartyto by som privital aj u nas na SK...btw ako pozeral CZ stranku freesatu, mate ju tam v ponuke http://cz.freesattv.tv/satelitni-televize/predplacenakarta/ |
paraman
![]() |
|
RE: freesat 100 000 klientov?zdar,diky no na stranky jsem se nedival:),mluvil jsem s cca 3 prodejci,ze pry nejsou (asi tedy spatnymi:). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: freesat 100 000 klientov?Myslím si, že i HD nabídka je srovnatelná... Konkurence od M77 má navíc Primu a Spektrum přepočítávané HD a ČT Sport HD, na němž HD skoro vůbec není... Brava HD nevím, zda bude někomu chybět, naproti tomu u UPC je ESPN Amrca HD. V mých očích je jediné minus u UPC proti Skylinku absence Travel HD, ale vyšší kvalita i kvantita SDček toho dle mého srovnává, o ceně ani nemluvě |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
jak dlouhotrva doručeni freesat medium card objednanou online ? v nedeli sem objednaval kvuli akci -9,50eur online v utery mi volal operator vše potrebne sem jim zaslal večer ,ted čekam a netušim do kdy :lookaround: |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
již ok info smskuryr dorazi zitra :))) |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
RE: freesat 100 000 klientov?Za 200 stovky 72 programů R^ to si může skyblink strčit ten jejich mých 7 do ..... i ze servisním poplatkem.Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
![]() |
|
Karlos1A proč vlastně mají v seznamu těch programů jen 65? To tam započítávají i FTA?A jen tak mimochodem. Opravdu koukáš na všechny programy, které ti ta služba dává k dispozici, s takovou vervou, že bys je nemohl oželet? Třeba i na Papriku? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: freesat 100 000 klientov?No jasně že s těch 72 programů koukáš ty svoje oblíbené ,ale je jich určitě víc jak 7 premiových. Spíše srovnávám ceny.Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
![]() |
|
joscerTy jsi to počítal? :laughing:Těžko se připouští, že Freesat je momentálně výhodnější. :razz: Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
RE: freesat 100 000 klientov?FreeSat je na smiech ako stale. Oni si zarataju do ponuky tie vseobecne dostupne FTH kanaly madarske, arabske, ruske, francuzske, ktore si nikto nikdy nepozrie a vydavaju to ako obrovsku ponuku. Kazdy, kto ma motor takychto nezmyselnych kanalov pochyta stovky, ba aj tisice. A zaujimave, ze Flexi 7 sa agrumentuje, ze ide len 7 kanalov, nic viac. Hoci sa daju nastavit okrem "zdarma" ponuky ako 7 HD kanalov. A neplati sa vtedy ani ziadny servisny poplatok...Takuto ponuku nema v sucasnosti nikto, okrem Skylink. AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 621 |
![]() |
|
juzekJá mám to, co vyhovuje mě. Mě je jedno co je výhodnější pro druhého.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: freesat 100 000 klientov?@LucaBrazza R^Já už to nemíním nějak sáhodlouze komentovat, ale jestli někdo vidí výhodu v tom, že má ze 72 sd kanálů 36 zahraničních FTA nesmyslů za 199,- s jistotou jednoho roku a to se vůbec nebavím o tom, kdy s touto akční cenou přišli, nebo třeba 5HD + 7 HD + 25 cz+sk programů za 249,- nedávno za 187,- v současnosti v akci 10+2 za cca 200,- + X FTA zahraničních s vedlejších družic...tak mu opravdu závidím..good luck! Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: freesat 100 000 klientov?nejlépe oba v plné palbě ;) :)))Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 745 |
![]() |
|
@drobecekTo mas pravdu, len nemame vsetci take krabice od vina, ako politici. :)))AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 621 |
![]() |
|
RE: freesat 100 000 klientov?Luca brazzakazdy nech si plati to co chce, ja napr vobec nemam problem s tym, ze v zakladnej ponuke freesat je kopec hu kanalov a podobne je na tom 99% ludi v mojom okoli :) Co sa tyka flexi 7, nic proti, ak uz ale nieco zo skylinku platit, z mojho pohladu je urcite vyhodnejsie platit komplet multi HD ako len 7 kanalov za cca polovicnu cenu Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
Tomik535To že jsi silně proskylinkovský není nic nového. Ale Freesat je poslední dobou rozhodně stabilnější než Skylink, kde nikdo neví co bude zítra. Mám pocit že Skylink rovněž v seznamu tv má FTA, které Freesatu vyčítáš. A to jak cenou tak nabídkou. Freesat jsi tu rozebral, zkus ted rozebrat pořízení a zvednutí ceny za poslední rok u Skylinku. U moderátora bych čekal rozhodně větší nestranost.Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
České satelitné centrum o problémoch SkylinkuBývalo to fórum o satelitnej technike.Skôr registrovaní pamätajú.Teraz Top témy. Skylink tma Skylink plánuje uvést na trh novou satelitní kartu Pán Glisník Setkání Skylink tak mi dnes zablokovali Zákazníci Skylinku si budú môcť vyskúšať balíček |
tatar
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 123 |
![]() |
|
tatar1. Někteří uživatelé zakládají vlákna v této diskuzi, přestože je pod příslušným článkem.2. Někteří uživatelé zakládají vlákna, v kterých se ptají na to, co je jednoznačně napsáno na webu Skylinku. Například si aktivují přes SMS balíček MIXBOX a pak se diví, že k tomu potřebují HD přijímač. 3. Některým uživatelům něco nejde 5 minut a už je to chyba Skylinku a musí to tady ventilovat. 4. Někteří uživatelé mají stále nutkání porovnávat HD obraz programů ze Skylinku s jinými poskytovateli. No a top téma z toho vniká tím, že každý se k tomu musí vyjádřit, nejlépe několikrát. Přiznám se, i mě se to stává, ale většinou jen jako reakce na něco, co vidím jinak. Proč se tedy divíš? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: freesat 100 000 klientov?Smankote pepin az se budu chtít koukat na co nejvíc SD za co nejnižší vyžebranou cenu(hlavně po roce), tak budu silně profreesatovský no. To bude novinka, že?S tím zvyšováním cen u Skylinku mě budeš muset postrčit, neboť buď jsem slepý nebo ty neumíš matematiku druhé třídy. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: freesat 100 000 klientov?freesataci idu zajtra oslavovat na Vaclavak, chlapi berie sa aj nieco na spestrenie...........?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: freesat 100 000 klientov?tomik535Mne osobne teda kraviny v hd typu travel, spectrum, alebo, filmbox rozhodne nechybaju a pozeratelny zvysok mam aj vo freesat :) Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
RE: freesat 100 000 klientov?samozrejme, ale už ne za 199,- Za kolik to máš? Navyše ja treba kukam na Iconcert a nekukam na espn. ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47 | |
![]() |
|
![]() |