![]() |
|
rozkodovaniezdravimprosim mam nahrany jeden program v zakodovanom formate TS a chvcem ho odkodovat mam oscam takze mozem si nakonfigurovat hocijaky protokol (newcamnd, ccamd, ...) niekedy som to robil pomocou http://jany.wz.cz/index=sk.php?page=offdecoder=sk http://www.tvfreak.sk/modules.php?name= ... pic&t=5477 ale teraz nie a nie na to prist ( poradi niekto? teraz mam uz ICE kartu vymena, predtym som mal cryptoworks |
bedo
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 273 |
![]() |
|
RE: rozkodovaniea mas kluc ktorym je to zakodovane .. ak nie pomoze uz len kladivo |
furicka
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
RE: rozkodovanievsak mam kartuv prijmaci sa to pozriet da, ale chcem to odkodovat aby som si to mohol odlozit |
bedo
![]() |
|
RE: rozkodovaniemozno este doplnim ze teraz sa uz neviem ani napojit na newcamdMDPlugin com pouzival ACamd |
bedo
![]() |
|
RE: rozkodovanieTo mas asi nahrane prijimacom s ALI chipom . Takze nie, pozries si to len v prijimaci . |
grantec
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
RE: rozkodovanieamiko 8000ten ma asi ALI to je fakt takze to je ten isty problem ako maju tie certifikovane prijmace? kuaaaaaaaaa :( ale preco sa mi to ani nesnazi pripojit na Newcamd? |
bedo
![]() |
|
@bedosi uplne mimo .. je jedno k comu to mas pripojene ci ccshitcamu, newcsu, oscamu alebo gboxu - ali chipset si proste sam upravuje/koduje nahravku svojim internym klucom ..pokial by si tu nahravku chcel prehrat v pc problem, pokial v inom prijimaci na tom istom chipsete tak pohoda.. |
furicka
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
RE: rozkodovaniepockatked nahram rozkodovane tak si to v PC pozriet mozem to robim bezne ale teraz som dal nahravat kodovane (nastavuje sa v menu pri USB) lebo som pozeral iny program a zial amiko ma probelem nahravat rozkodovane a pozerat dalsi kodovany program 3 mesiace do zadu som rozkodovaval v pohode, to som ale este nemal ice kartu |
bedo
![]() |
|
RE: rozkodovanieAk prehras v PC fta nahravku , ALI si nepridava svoj hw kodek do nahravky.Ina vec je, ci uklada TS aj s poziadavkami ecm tak, aby tomu dekodovaci program rozumel. AK to uklada vo vlastnom formate - mas smolu . Napriek tomu mozes najst na internete program, ktory tie ecm poziadavky ulozi do bezneho formatu . Len je potreben z disku stiahnut vsetky subory , ktore patria k nahravke, nielen samotny TS. |
grantec
![]() |
|
RE: rozkodovaniemam tam vsetko EMM, PMY, ECM, ...ofline CSA cez pluchin ACamnd sa mi ale nepripoji na newcamd tu nieco podobne rozchodili na ICE karete ale mne to dekodovanie nie a nie http://www.cssf.cz/showthread.php?39203-Softwarové-vybavení-pro-Skylink-ICE-phoenix-Skystar2-na-Windows&p=406681#post406681 |
bedo
![]() |
|
RE: rozkodovanieAle nevies preco nepripoji,ze ? Ono treba zisti preco. Obycajne nesedi provider . Su vlastne dve moznosti ako zadat providera000000 000004 ked nie cierne, tak biele. Alebo pozriet v subore PMY pod akym providerom ho identifikuje. |
grantec
![]() |
|
RE: rozkodovaniekde zadavas providera?zadava sa tam CAID a to som dal 0x0d96 |
bedo
![]() |
|
RE: rozkodovanietakze pozical som si cryptoworks kartu a pekne som to rozkodovals ICE vymenou som zatial nepohol predpokladam ze treba nieco doplnit do ACamd_PMT.txt a na newcamd sa mi podarilo napojit ked som spustil v XP mode, ma nenapadlo ze komp s XPckami uz nemam iba win7 x64, moja chya :( |
bedo
![]() |
|
![]() |