Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink -Cinemax české titulky

Poslední dobou nejsou u české titulky k dizpozici, např. seriál Treme. Máte stejnou zkušenost. Mám Topfield SRP2411.Děkuji.

polignano

polignano
Registrace: 3/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink -Cinemax české titulky

JJ někdy to blbne i na arivě 202 Rv :laughing:

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

No, to už řeším se Skylinkem přes měsíc a tvrdí mi, že jsem jediný. Tak je to tady.

Longines
Registrace: 3/2012

Toto isté tvrdil Skylink o titulkách na Hbo Hd-od nich to ide dobre, len my máme nevhodné prijímače, čo je samozrejme nezmysel.Indikácia tých titulkov tam ani nebola.Zaujímavé, že u iných operátorov to fungovalo, čo niektorí tvrdili.Po nejakom čase, keď sme ich naháňali, tak sa tam tie titulky objavili.

Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.

romannitra
Registrace: 2/2006

Hm, ze jediny... Mne sa Skylink ani neunuval odpovedat, ked som im o tom pisal a este daval link na popis rovnakeho problemu u inych uzivatelov - https://www.parabola.cz/forum/topic-73569/

Naposledy vcera mi zas nesli titulky na Cinemax-e. Takze tam mozu davat akekolvek dobre filmy ale po finsky alebo japonsky sa kvoli tomu ucit nebudem.

Pritom technicky to nemoze byt az taka zahada, ked inde DVB titulky v rovnakom case idu, napr. na Travel Channel. Malo by byt lahke izolovat ten problem alebo nastavenie, ktore to sposobuje.

lubos76
Registrace: 4/2008

polignano

Stejná zkušenost na SRP 2411 nejdou.

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra