Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Infolinka Skylinku

Zajíma mě, jestli se někomu povedlo mluvit s operátorkou na skylink infolince..... Jsem to tam zkoušel asi 15x a pouze drísty o ser. poplatku. BTW, nejde mi registrovat výměnu za skylink + flexi 7 na 6 měs. (za 1122 Kč) a píše mi to, že je mám kontaktovat.... Jinak by jsem jim nevolal.....

lajči
Registrace: 3/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Infolinka Skylinku

dnes rano o 7,15 hned po plechovej hube, bez cakania. no problem.

satan
Registrace: 1/2006

A volals 595 694 310 nebo 02/20 250 241 ?

lajči

lajči: Jenom doufej, že nedopadneš jako spousta lidí, kteří si u CS Linku objednali placený balík na nějakou dobu, došla jim karta Skylink-výměna na dobírku (v ceně odpovídající době předplatného) a při pokusu o registraci jim bylo na zákaznické lince stroze oznámeno, že je potřeba ještě doplatit 1000Kč, protože údajně původní karta byla z nějaké speciální edice (prý se nejedná přímo o roční kartu, ale o jakousi z akce, kde se karty dávaly k SAT kompletům - pokud to samozřejmě není výmluva ze strany Skylinku). Takže doplatit nebo zůstane nefunkční karta se zaplaceným balíkem programů a jedině se pak soudit ;P

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

technikTKR

Určitě by jsem jim to zaplatil Rv . Jsem jim psal, zítra zkusím zavolat a kdyby to náhodou nedopadlo,okamžitě na nich podám trestní oznámení pro podezření z podvodu a hned podnět k ČTÚ.

lajči

re: lajči

nezapomeŇ NA NEZNÁMÉHO PACHATELE :)))
ZAJEDNAK JE TO PRÁVNICKÁ FIRMA
a zadruhé chráníš sám sebe, kdyby se to náhodou obrátilo proti Tobě, tadržím palce R^

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui
Registrace: 1/2006

lajči: Nejhorší je na tom skutečnost, že tady Skylink vůbec nepodniká, takže ani ČTÚ (ani jiný státní orgán) na ně žádné páky nemá.

technikTKR

Hlavně že p. Kislík má moudré řeči o kvalitních službách ... A myslím si, že kdyby jsem začal s mojí s.r.o podvádět a krást ve Velko-vévodstvím lucemburském, asi by se jim to nelíbilo ....

lajči

Ale tu šanci máš.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Je to všude stejný!! Když jsem si u frestu vyslechl co mám dělat, když nesvítí na satelitu kontrolka , dát do zásuvky lampičku, a kdyz ta nesvítí zkontrolovat vypínač a když je zapnutý, tak se mám podívat na jistič a když i ten je zapnutý, tak mám volat elektrikáře. Myslel jsem že rozkoušu telefon a že na to co mám §7, §8, a §9 je málo!!! Všechno samozřejmě za placený tel. hovor.

Rudolf
Registrace: 2/2006

Na FreeSAT voláš na běžné geografické číslo (222 999 900) a hovor tak platíš SVÉMU POSKYTOVATELI telefonních služeb a nikoliv FreeSATu!

technikTKR

re: Rudolf

rudolf netrep. dovolat sa do freesatu je uplne v pohode . co som volal tak vzdy mi zdvihli do par sekund R^ a aj v nedelu o 9 vecer... to neviem kolko by si cakal v sobotu a nedelu u skylinku ked tam ani nejsu :laughing:

Mathev
Registrace: 1/2011

Hurá. Tak jsem volal včera 2x á15 min, dnes 2x á15 min a nakonec se povedlo .... Uf, byla to ale fuška....

lajči

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra