![]() |
|
Modul smit irdetoMám modul smith irdeto a ice kartu a dnes mě vypadly všechny programy od skylinku.Protože mě modulem nepřišly zapisy vý mi někdo poradir jak ten modul smit nastavyt aby chodily zápisy.Děkuji všem za rady. |
ferencik
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 129 |
![]() |
|
RE: Modul smit irdetoasi jsi se málo díval na skylink a máš to za trest , jinač si to nedovedu představit . Protože něco jako ,že Skylink Ti zapomněl poslat zápisy to tvrdit to by byla nehoráznost tady tvrdit . Nebo jsi zapomněl zaplatit SerPo ?Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 939 |
![]() |
|
Modul smmit irdetoJá jse dívám hodně na skylink a mám všechno v pořádku zaplaceny servisní poplatek mam platit až v červnu 2013.Tak nepiš že nemám něco zaplaceneho ,když nemaš pravdu.Prostě mě do modulu nepřišly zapisy.Mám showbox 5000hd a soft 99.57.Nevýte někdo kde je chyba. |
ferencik
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 129 |
![]() |
|
RE: Modul smit irdetoPrečítaj si príspevky o trochu nižšie a zistíš to hneď.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Modul smit irdetoA hlavne Skylink tma.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Modul smit irdetoasi je ten smit irdeto modul slabo certifikovany :laughing: :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
Modul Smithvcera ponukal certifikovanu tmu, vobec to nesuviselo s tvojim modulom, viac citaj az potom sa pytaj :((( |
Postreh
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 53 |
![]() |
|
RE: Modul smit irdetolenze ak za to nemoze irdeto smith modul ..tak uz by ti to predsa odvcera od 18.06 hod islo...a nejde..skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Modul smit irdetoNepochopili jste, že je to Vlado Fogo, který si nědělá (nevhodné slovo) z Vás, ale ze systému, který je tady nastaven.On vůbec nemá žádný problém, stroje opravuje a zřejmě mu tam přistál na stůl vitamín (ptá se z legrace už na něho několikrát) o tom to celé je. Možná čeká na hotovénádobí jak se zastane Fujlinku, ale je třeba pochopit, že jsme opravdu Fujlinku naletěli a to z celou parádou, tedy i s Irdetem, takže nejsme jen ovcemi, ale i testovacími koňmi a opravdu ZADARMO, pro Fujlin určitě. Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
RE: Modul smit irdetoVo vitamíne ide modul irdeto smit bezchybne z sw.99.49 ;)T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
![]() |