Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

HD box s TV Out

Ahoj,
potřeboval bych poradit s výběrem boxu pro známého. V součastné chvíli má Golden Interstat kde je kombinovaný DVB-S a DVB-T tuner. Potřebuju ho nahradit nějakým novým HD přijímačem. O DVB-T ani tak nejde, ale přes TV out má poslaný signál vedle do TV a do rekordéru v ložnici, který má pouze scart a antení vstup a výstup. V té vedlejší místnosti hraje pouze to co hraje v obýváku, ale to nevadí. Teď potřebuju nějak dostat signál z HD boxu v obýváku do ložnice do TV(má HDMI) a do toho rekordéru. Existuje nějaký HD box s antením výstupem stejně jako má ten Golden? Případně Box který má dva HDMI výstupy?(abych dostal signál alespoň do TV )? Případně nějakou jinou radu jak to udělat? Ten HD box ještě nemám koupený, ale asi bych preferoval něco Skylink Ready, tedy něco co bude uživatelsky jednoduché a nebode potřeba stále přehrávat fw.

Fire
Registrace: 3/2011
Odpověď v diskusním vlákně

Hdmi

rozbočka za 2 stovky mě chodí na 10m kabel,přijímač si vyber sám,tady je o tom dost čtení do rána,přes UHF nebrat ,hnus

pierrepetr
Registrace: 5/2006

zebra

Přijímač bych vybral Zebru jsem s ní spokojený, jakou rozbočku máš na mysli?

Fire

RE: HD box s TV Out

tu HDMI a vedla 3X cinch ked aj zo scartu alebo HDMI rozbocka. ked bol doteraz spokojn s UHF

villar
Registrace: 6/2008

zu Pierrpetr

poradíš mi taky?Potřebuju z uni GM boxu dostat jeden stejný kanál do dvou dalších Hd Tv.Je to možný 5 metrů táhnout k rozbočce na pak ty dvě dalších 5 metrů?? Tedy Y.??

korkoran
Registrace: 10/2006

Pro vnoučata

Vždy stejný program

korkoran

korkoran

tady nutno zkusit,já mám vyzkoušeno rozbočka u sat.jeden 1.5m Do TV,druhý 10m do druhé TV

pierrepetr

pierpetr

Díky,zkusím.Nejdelší jsem vyděl 10 m,tak uvidím

korkoran

schéma zapojení

no pro jistotu sem dávám schéma toho jak je to ted zapojené, potřeboval bych nahradit to zařízení, které je nadepsané jako satelit.
http://img7.imageshack.us/img7/8985/schmazapojen.jpg

Fire

pokud chceš ten

hnus z roku 1999 zachovávat,tak nový přijímač a k tomu modulátor,nová doba,to je pokrok

pierrepetr

@peirrepetr

Díky za radu, já osobně bych to vyřešil jinak, ale známý to takhle chce zachovat. Díky za radu.

Fire

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra