Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

mixbox platba smskou

tak jsem chtěl využít nabídku Mixboxu, poslal jsem sms PŘESNĚ podle návodu, ale přišla mi sms že podobná Promo nabídka neexistuje ....!!!!??..no tak tam volám a nikdo to nebere.... :fuming: ať žije Skylink

VICENEC
Registrace: 12/2006
Odpověď v diskusním vlákně

no volat

,to se vyplatí,zvednou to za 45 minut,za to máš normální předplatné,dle tvého tarifu,nevím

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE: mixbox platba smskou

Zřejmě si to dobře nenapsal. SMS ochutnávka normálně funguje........tedy až na eroxy, tam je trochu problém u některých příjmačů.

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

Fungovat funguje ale len ked je spravne odoslana a programova ponuka tiež funguje ale nie vždy rovnako ukaždeho prijmača musi bit odblokovane zamedzenia a to vekove nad 18 zaleži od nastavenia konkretneho prijmača

Gyrapa
Registrace: 11/2012

SMS se musí napsat přesně a s mezerami, jinak to sežere 7 kč a nic. Mě se to povedlo až napodruhé takže promo bylo za 14 kč.

Pro Eroxy je nutno vypnout rodičovskou pojistku na original irdeto přijímači. Po funguje i na uni-čtečce.

pavel575
Registrace: 8/2007

přesně jak píše pavel575

latino
Registrace: 1/2006

jo tak sorry, pomluvil jsem Skylink neprávem (až na to že jsem se nedovolal na infolinku), zadával jsem číslo staré karty... :((( teď už vše funguje

VICENEC
Registrace: 12/2006

A zase celé vlákno o h.o.v.n.ě :lookaround:

Longines
Registrace: 3/2012

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra