![]() |
|
Divná karta?Jak se pozná, že odešla karta Skylink (výměna)? Večer jsem naplánoval na noc nahrávání, vše se nahrálo a ráno nic nejde(kromě volných).A na kartě zmizely všechny zápisy, kromě Download 0000. Bloker je vypnutý, zápisy nepřišly ani po reautorizaci přes wewb.Zkoušel jsem to i přez CI modul a taky nic.Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 451 |
![]() |
|
RE: Divná karta?dnes odpoledne 2 karty nefunkční. Nefunguje ani refreš. Asi si Skylink s něčím hraje. |
milanp
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
No joale mě zmizely zápisy?Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
![]() |
|
jerry00A je tá karta zaregistrovaná?"vymenená v systéme" |
atr2009
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 522 |
![]() |
|
Jasně, žeje. Před měsícem zkončilo promo.Doteď žádný náznak. Karta je v systému od 8/2012.Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
![]() |
|
RE: Divná karta?to se máme naco těšit :((Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
RE: Divná karta?Já mám zaplacené flexi do dubna 2013 a též mi nic nehraje.Televizor Panasonic slot TechniCrypt "Irdeto Cl+ karta výměna. Refreš karty a nic. At se jdou bodnout! |
Oldřich
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
RE: Divná karta?u mna takisto problem flexi na rok zaplatene vcera som chcel detskam nahodit Disney channel, dal som zmenu a vyhodilo to chybu, v prehlade sice figuruje disney channel ale nefunguje, zaujimave ze nefunguje ani povodny kanal za ktory som ho menil. to iste aj na karte next...pisal som im vcera a stale neodpisali... |
mdrak
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 286 |
![]() |
|
RE:Divná karta?Hurá! na FreeSat,tam maká všechno! |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 669 |
![]() |
|
RE: Divná karta?Je to fakt sila a určite ešte len bude ak to bude naplno irdetove to je sila ktora určite poskuša nervy .a odskuša šoky |
Gyrapa
Registrace: 11/2012 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
sklink sa zas hralpotrdzujem...tiez mi vcera zostala tma na vacsine programo a volali mi dalsi dvaja ludia co boli na tom tak isto...ako by som to skomentoval...(nevhodné slovo)izmus sklinku nema medze |
bobrik
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 46 |
![]() |
|
RE: Divná karta?Mne tak isto vypadli programy na jednej karte, na druhej ziadny vypadok, stacilo poslat reautorizaciu dvakrat a programy sa rozbehly, horsie su na tom stardi ludia ktory nemaju pristup na internet |
sonja
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 65 |
![]() |
|
![]() |