![]() |
|
Loop na Farguson 200EProsím o radu, jak funguje loop na fergusonu 200E.Máme jeden přívodní kabel signálu. Do televize Samsung jsem pořídil CI+ modul, abych používal vestavěný satelitní tuner a ušetřil manželce jeden ovladač. Bohužel televize nemá nahrávání a manželka chce občas něco nahrát. Pořídil jsem ještě rozbočovač a rozdělil kabel do televize a do fergusona. Bohužel, televize při přepnutí na HDMI vstup nevypne tuner a ferguson nefunguje samozřejmě na všech programech. Jen omezeně, podle zrovna přepnutého programu na televizi. Po odšrubování kabelu z televize je vše v pořádku, ale je to docela obtížné k vůli místu vyšrubovat. Proto se ptám, jak funguje ten loop na fergusonu. Když zapojím kabel do fergusona a následně přes loop do televize tak to bude fungovat ? při zapnutém fergusonovy se vypne průchod signálu ? nebo jak to vlastně funguje ? |
novotnj
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
RE: Loop na Farguson 200EZ Fergusona cez LOOP budeš obmedzený v príjme V a H polarizácie v prípade zapnutia oboch prístrojov naraz. Inak použiteľné ak bude jeden v Standby. ;)DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 077 Galerie: Maneto |
![]() |
|
bohuželbohužel, když jede ferguson, tak jede i televize :(není nějaký přepínač ?? |
novotnj
![]() |
|
žadný smajlík RE: Loop na Farguson 200EBohuzial je to presne ako pise Maneto lebo polarizaciu na LNB udava ten prijmac ktory je prvy k parabole.Netreba v tom hladat ziadnu vedu takto to je.Riesenie je dual LNB ktory v dnesnej dobe nie je nijak drahy a druhy kabel k TV zakonceny F konektorom.Myslim ze tie naklady stoja za to. |
jozvlk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 144 |
![]() |
|
dual LNBdual mam, ale jeden kabel mi vede do dětského a druhý do obýváku. Koupil bych i pro více televizí, ale nepomůže mi. Mam staré rozbody (husý krky) ze střechy. Mám tam už 3x koax, utp a 220 pro server na střeše. Prostě další už neprotáhnu. Tak hledám řešení jak z toho ven.Večer jsem si ten Loop ještě odzkoušel. Při vypnutém Fargusonovi mi televize jede v pohodě, když se chci dívat přes Fergusona, tak mi blbne to V a H. Bere si to prostě z televize. Chtělo by to nějaký ruční přepínač. |
novotnj
![]() |
|
![]() |