Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

Šlágr TV (od 19.11.2012)v muxu 3

http://cs.wikipedia.org/wiki/Multiplex_3

Muže mi tu někdo napsat aktualní datové toky u
programu v muxu 3?

http://www.ceskamedia.cz/media/stalo-se/446688/jan-potucek-majitel-slagr-tv-od-19-listopadu-budeme-vysilat-celoplosne-v-multiplexu-3

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Šlágr TV (od 19.11.2012)v muxu 3

zaujimave pre novu(fanda) je mux3 drahy, pre slagr tv nie....

robert79
Registrace: 3/2011

Bože můj!

Jednali jste jen s Českými Radiokomunikacemi, nebo i s Radimem Pařízkem a jeho firmou Digital Broadcasting, která provozuje konkurenční multiplex 4?
Bavili jsme se i s ním, ale multiplex 4 má modernější technologii a my jsme přeci jenom zaměřeni na lidi, kteří potřebují Šlágr TV zachytit na starších přijímačích. To pro nás bylo naprosto zásadní. Věděli jsme, že bychom se u multiplexu 4 úplně netrefili do potřeb našeho diváka. Nehledě na to, že multiplex 4 pokrývá zejména velká města a my jsme televizí venkova a menších míst.

Prosím vás, co to je za blábol? Jaka modernější technologie? Mám pocit, za tady zase někdo hovoří o něčem, o čem nemá ani páru. Mám pocit, ze tu zase někdo nechape, co to je MPEG4.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Saxon:No asi myslel bezproblémové pokrytí a příjem muxu3 oproti muxu 4. Ostatně jako majitel má nárok si plácat, co uzná za vhodné a co mu jeho ovečky našpitají. Co si zaměstná, to má. Jeho živí hlavně muzika, techniku řeší někdo jiný. Není to dlouho, co si Nova myslela, že vystačí s analogem a pan scanem.
A co, občas si rád přepnu na tuto tv. Lidovky mi nevadí. Takový začátky kazet J.Zmožka a Na české svatbě apod. byly pecky, který jsme na MC na počátku 90.let zakoupil a to byly taneční a moc fajn časy.

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka
Registrace: 1/2006

Saxon

Nemáš zprávy, kdy se rozšíří pokrytí K 25. U mě pořád ani tuk!

Rudolf
Registrace: 2/2006

To nemá s pokrytím co dělat. Proč se objevují takové bláboly na odborných forech? Co naladí stare boxy na MUXu3, naladí i na Muxu4 a basta. Mux4 vysílá dva kanály v MPEG4, ale vysílat se tam dá i v MPEG2 viz Pohoda, Fanda. Tyto kanály naladí a uloží a zobrazi každy STB.

On Air!

Saxon

Rudolf

Jsou problémy s jednáním s Armadou a jejim stozarem.

On Air!

Saxon

Saxon

Promiň máš pravdu, to bylo mimo mísu. Zeptal jsem se jenom proto,že jsem tě tady viděl a daleko od tématu to nebylo . (DVBT)

Rudolf
Registrace: 2/2006

Rudolf

Promiň ty, ta reakce nebyla na tebe, ta byla na Meduzku do jiného vlákna. :))

On Air!

Saxon

Saxon: No, tady v Polabí, v malé vesničce, je zrovna mux4 na hraně a to rovnítko je diskutabilní. Někdo má, jiný nemá, rozvody jsou stejné Asi jsem blbej a něco se za ten měsíc změnilo, ale primárně jedu přes SAT a DVB-T problematika mě tolik nedrásá. Hlavně se nerozčilovat, naposledy jsem před xx lety vy.mlátil dveře od skříně, jak mě jedna .... a to jsem skoro 110 procentní flegmatik.:) Nynčko to nahrazuji squashem.

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka
Registrace: 1/2006

meduzka

Jasný. Jen mě včera vytočilo víc věcí najednou... ;)
Pochopim, když Peterka odpoví blbost, protože se v tom vůbec nevyzná, ale že to Potůček zveřejní...a to si prosím hrdě na svůj Web uvede, že jsou nejlepším webem o digitální TV...
Byl bych rád, aby mi někdo osvětlil, v čem spočívá ona moderní technologie, co Pařízkův MUX4 umí/dělá, nabízí/, co MUX3 s technologií od Rohde nabídbout nemůže, prostě co konkrétně Peterkovi nevyhovuje na technologii DB, že kvuli tomu dal přednost CDG. A ať mi někdo dá typ pozemního DVB-T receiveru, který neumí zpracovat SD vysílání MUXu4. Předpokládám, že se jedná o situaci, kdy je VF příjem MUXu4 v pořádku. Protože VF příjem MUXu4 je kapitola sama o sobě/viz FEC, GI atd/. Ale o tom Peterka nemá šajn ani vzdáleně.
Jinak přeji Šlágru hodně štěstí v celoplošném terestriálu, jsem zvědav, jak dlouho to utáhnou, páč jejich divácká obec neni vůbec ekonomicky silná, aby si nějaký reklamní čas koupila, či byla cílovou skupinou nějakého potenciálního movitého klienta.

On Air!

Saxon

jasně, ten první důvod je totální blbost a poukazuje jen na to, že kdejakej hňup si hraje na chytrýho a přitom ví prd :))) Ten druhý důvod se dá považovat za opodstatněný.... :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Já byl ten druhý důvod? Ani jsem to nečetl celé.

On Air!

Saxon

to pokrytí, nebo spíš nepokrytí vesnic :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

jo u nás se na Šlágr TV v práci báby těší už kdyby to bylo v DVB-T v muxu 3 . Po NOVĚ prý to bude 2 nejlepší program . R^

standa111
Registrace: 11/2009

eemil

To je jasný, tomu rozumim.

On Air!

Saxon

standa111, :laughing: