![]() |
|
este raz showbox vitaminstastny majitel tohoto nedorobku...by ma mohol zasvatit...do pre mna utajeneho čara...pod ktorym fw to funguje bez mrznutia..korektne pojde aj emu /austriasat som proste nerzochodil ani so spravnymi keys/ a obcas mi zmizne signal uplne..na 19,2 na teplomeroch mam signal 0 ale veselo hraju. ked radim stanice mrzne to.obcas uplne vypadnu vsetky kanaly len musim restartnut. kartu mam v citacke a fw 9949. obcas mi naladene stanice vypadnu a upgradnut to nejde cez usb pise nespravny subor...mhm.. :fuming:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: este raz showbox vitaminak by mi niekto poskytol setting na 19,2 a 23,5 roztriedene stanice privital by som to..rovnako ako keys vo formate upgradnutelnom cez usb ...lebo stracam s tym šuntom trpezlivost..mrzne to kedy sa mu zachce.skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: este raz showbox vitaminZober kalapač a je vybavene!Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: este raz showbox vitaminkalapac? zadefinuj...co to je :Dskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: este raz showbox vitaminkladivo........Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: este raz showbox vitaminwoe.... :laughing: :laughing:uz ma to napadlo...ale ma to pekny obraz tak to skusam este ustat a nejak zastabilizovat.. skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: este raz showbox vitaminnemam vitamina ale co jsem tak cet tak s kartou v modulu pry beha podstatne lip... zkus treba nejaky starsi CAM CW s ICE kartou... |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 381 |
![]() |
|
RE: este raz showbox vitamindiky za radu..premyslam o tom. teraz najst odladeny cam..ktory nebude robit psie kusy..mam kartu ICEskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: este raz showbox vitamintvuj diskusni kamos JUPI vitamina s nejakym modulem provozuje ale dlouho jsem ho tu nevidel...? zkus pohledat v historii... |
lance
![]() |
|
RE: este raz showbox vitaminjupi emigroval :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: este raz showbox vitaminmuzes napsat trochu podrobneji porovnani obrazu s jinymi STB z os.zkusenosti...? dik |
lance
![]() |
|
RE: este raz showbox vitaminvitamin ma jednoznacne najlepsi obraz. co sa tyka hd je to zhruba o tom istom ako ostatne prijimace co som mal v rukach ..ale v sd ma ovela lepsi obraz ako konkurencia. je to dane rychlostou procesora..obrazj e vyhladenejsi..ziadne tiene..dokonca su na tom pekne pozeratelna aj filmboxy....sd..a to je co povedatskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: este raz showbox vitaminna openboxforum byl softcam, který Austria Sat uměl. Protože mám jiné zdroje na sportovní kanály, tak jsem to nezkoušel, ale je tam problém s tím, že se musí vyplnit jen půlka řádku z druhé části klíče. |
charlie4
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 90 |
![]() |
|
RE: este raz showbox vitaminMám vitamín skoro dva roky a jsem s ním nadmíru spokojen.austria sat chodí v pohodě orf taky ,nic se neseká ,teploměry chodí na 100% .měl jsem fw 99.49 na ten chodí zápisy.ted mám 99.57 + sdíleni s s700 a bez sebemenších problémů.když nahráváš fw.tak dej továrko,nahraj fw a zas továrko.pozor na novější fw.nechodí zápisy.Pokud chceš cam modul tak si kup SMIT IRDETO CI+ MODUL skylink ready.tam jde i eroxxxxx.Na austria sat nahrej softcam z openfora a dopiš řádek O1 ručně.VITAMÍNKU ZDAR. |
jozas
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 29 |
![]() |
|
RE: este raz showbox vitaminOk, předpokládám, že máš při sdílečce kartu v S700. Jakou, ice? Prodlevy přepínání na klientu(S5000)?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: este raz showbox vitaminjasně karta v s700 přepínaní hd kanál a sd kanál v mpeg4 do 2sekund .ostatní max 5s.jelikož sleduji hlavně hd. tak s přepínáním nemám problém.jo karta ice.irdeto jen s modulem.V té s700 mám poslední soft.v31-3.zdá se mi že když není karta ve vitamínu tak je stabilní.já s ním nemám žádný problém. |
jozas
![]() |
|
RE: este raz showbox vitaminnastavoval jsem dost přijímačů i skylink ready ale obrazově nemá vitamín konkurenci.nedám na něj dopustit.pro běžné užívání plně dostačuje.ps.uvidíme až vyjde E2 |
jozas
![]() |
|
RE: este raz showbox vitaminOna uz je, len este nie je public. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 558 |
![]() |
|
Modul smmit irdetoMám modul smit irdeto a ice kartu a dnes mě vypadly všechny programy.Modulem nepřichází zapisy vý někdo jak ten modul nastavyt aby chodily zápisy od skylinku.Děkuji všem za rady. |
ferencik
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 129 |
![]() |
|
RE: este raz showbox vitaminNa webu sat*digitalne.cz už jsou první screeny E2 - vypadá to nadějně...GI XPEED LX3, DM800 clone, motor SG2100
|
milev1
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 197 |
![]() |
|
![]() |