Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Zvuk na přijímači Humax

Satelitní přijímač Humax 5100S, televizor Philips 6605. Jediný program Discovery HD - při jeho zapnutí nejde ovládat zvuk DO přijímače, ale pouze DO televize. U všech ostatních programů je to v pořádku. Neví někdo, co s tím?

Sirius167
Registrace: 10/2012
Odpověď v diskusním vlákně

a je tam

zvuk?,nebo ticho?

pierrepetr
Registrace: 5/2006

pierrepetr

Dobrá otázka Petříku!

zeze
Registrace: 5/2011

RE: Zvuk na přijímači Humax

jenže ji neslyší páč chrápe

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Mám stejný problém, přijmač HUMAX 5100S a televize LG 42LH5000. U programů, které vysílájí v Dobly Digital mi nejde ovládat hlasitost na příjmači, ale pouze na televizi (respektive mohu zesilovat a zeslabovat příjmač jak chci, ale nic nereaguje). U většiny programů to řeší přepnutí zvuku z Dobly Digital do sterea, ale např. MTV Live HD vysílá pouze v Doby Digital, takže tam to řešit takhle bohužel nejde.
Zkoušel jsme už toho hodně, včetně výměny kabelu HDMI, aktualizace firmaware jak na Humax tak na televizi a jiné, ale nic mi nepomohlo. Pouze když jsem jenom zkusil připojit příjmač přes Scart, tak šel zvuk v pořádku, ale samozřejmě se Scartem nedosáhnete HD obrazu...
Jinými slovy mi nezbylo nic jiného než se s tím smířit, ale pokud na něco přijde tak písněte :)

wolf001
Registrace: 1/2012

Mám Philips 42PFL6007K a Humax 5100 a dělá mě to na programech které vysílají v DD,ne že by mě to nějak zvlášť vadilo,ale stejně klidně řeknu že Philips je zmetek.

JarryC
Registrace: 12/2009

To klidně říct můžeš, akorát to o tobě neco vypoví, protože to není problém philipsu ale toho stb.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

No comment, ja som myslel ze za to moze skylink alebo papez.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

to Tomík535 není to jediný problém televizoru Philips,například při navolení stanice která má zvuk v DD,ozve se z reproduktoru křupnutí(vyzkoušeno i s jiným sat,přijímačem a HDMI kabelem drahým) a to samé křupání při přehrávání z BR při každém zastavení filmu.Takže když říkám že Philips je šmejd,tak vím o čem mluvím.A TP Philips nic neřeší.

JarryC
Registrace: 12/2009

Sorry, ale mam este starsi model ako ty a vsetky stanice co ponukaju DD mam nastavene a nic mi napraska. Mozno nieco poriesia novsie softy, neviem,ja mozem napisat len za seba. Ake boxy boli tie dalsie co si skusal?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra