![]() |
|
Asi jsem blbej (skylink)ale může mi někdo polopaticky vysvětlit, co se to na Skylinku děje... Pročetl jsem jejich web, nějaké diskuze tady, ale stejně jsem to nepochopil.Takže: servisní poplatek jsem nezaplatil, kartu mám starou Cryptoworks. Momnetálně hraje jen ČT1 a Nova bez HD. Zbytek nehraje proč: a) protože jsem nezaplatil výpalné? nebo b) protože odpojili Cryptoworks a já jsem nepřešel na Irdeto? nebo c) platí a) i b) Podle skylinku má hrát jen ČT, STV a TA3, o Nově ani zmínka, tedy předpokládám, že hrát by neměla. A navíc mám furt ten starý cryptoworks. Jsem z toho zmatený jak Goro před Tokiem. Dík. |
dadb
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
RE: Asi jsem blbej (skylink)bud rad,ze ti ide este nieco.Coskoro nepojde nic.Toto si vydiskutuj so svojim satel.operatorom... |
Bruty
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 640 |
![]() |
|
RE: Asi jsem blbej (skylink)Je to tu na Parabole:https://www.parabola.cz/clanky/4769/odpojovani-karet-cs-link-a-skylink-s-neuhrazenym-servisnim-poplatkem/ AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 621 |
![]() |
|
@dadbza )a je zprávně.. CryptoWorks se postupně odpojuje,ale pokud umíš dobře číst,tak pouze a jen u Pay kanálů-tedy placených.Ten "zbytek, Noha a čétečka ti pošlapou dál,pokud budeš pčispívat n M77 29Káčé měsíčně.... :ogre: :ogre:_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
RE:Asi jsem....Hodit přes palubu a máš klid! |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 669 |
![]() |
|
@dadbOtazka je,ako ti mame pomoct tu na fore ?Jedina rada-ujasni si,preco ti to vlastne nejde a podnikni kroky,ake su na webe Skylink. Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W
|
Mego
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 952 |
![]() |
|
![]() |