![]() |
|
cs link kartaJe nutné vyměnit kartu s cryptoworks za irtedo nebo pojede i ta stará.Je to karta starého člověka kde nehrozí žádný prem.program.pouze základdík |
dal1
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 134 |
![]() |
|
RE: cs link karta...no cslink na zaklade by mal vydrzat minimalne rok, skylink hadam len dovtedy, kym nejaky ľaľo z A*comu podaruvšie kluce nepraskne do nejakeho A*shitu 5xx Rv |
furicka
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
RE: cs link kartatakže není třeba měnit stačí platit ser.poplatek |
dal1
![]() |
|
RE: cs link kartaAno Cslink karta pojede ještě min. 1,5 roku.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: cs link kartato bude děda rád, že nemusí solit 600 kč |
dal1
![]() |
|
RE: cs link kartaSo serpom to má za dva roky ešte viac,alebo on neplánuje tu pobudnuť dlhšie,ako rok. ;)Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
ale ser-po ušetří jen za rok,pak stejně cáluje ;P |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
@pierrepetrahoj, zapoměl jsi svoje smajlíky...Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
Babuiale nezapoměl,mám někdy problém a taky je mažu na poslední chvíli,to je zvyk,ale tomíka to pálilo do očí,tak co bych pro něho neudělal,jen nechápu,že ho pálí jen ty moje,ostatní je používají a nevadí mu to,jako různá pravidla se mě taky nelíbí,tak jsme se dohodli,že je budu používat nahodile :scared: |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
@pierrepetraha tak to jo, měj sePři vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
![]() |